Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

куцина
Модератор: Кърцата
Re: куцина
kьде се намира този язовир 

-
- новобранец
във България ли е

село куцина великотърновско , по пътя зя русе , корекциите не е язовир..danails71 написа:във България ли е![]()
![]()

ида рибооооо
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ahile,живот и здраве утре вечер ще те светна на място/масата/!
Само да ми напомниш де!

Само да ми напомниш де!

-
- вече хвърля и на тежко
Оооо светулке моя, мене ше ме светнеш ли?....sapuna написа:Ahile,живот и здраве утре вечер ще те светна на място/масата/!![]()
Само да ми напомниш де!

All we are is dust in the wind...
- sashito
- ще става разбирач
айде да видим кво става с тази куцина че ми е любопитно,миналата седмица чух че доста кефал вадели ама на моста от дясно на корекцията на мънисто,ще чакаме колегата да даде инфо?
абе вадят....чушки , кефал на моста по пътя от сашево за стрелец ,гледаш надолу и ще го видиш там се е струпал , и от моста на първомайци веднага вдясно и направо до първия стълб малко преди железния мост и гледаш надолу вирчето до бързея винаги държи кефал и други , брега е стръмен вирчето малко горе жици така че умната....друго на река росица село стамболово по вировете много и едри кефали , само че аз не го трая и не го ловя , на жената чичо и към 5 кила абе една голяма чанта и сега няма кой да гичисти итака ..стига ли ти?sashito написа:айде да видим кво става с тази куцина че ми е любопитно,миналата седмица чух че доста кефал вадели ама на моста от дясно на корекцията на мънисто,ще чакаме колегата да даде инфо?

ида рибооооо
абе хубаво ще ме светнеш ама как така никой не каза кога и къде бе мама му стараsapuna написа:Ahile,живот и здраве утре вечер ще те светна на място/масата/!![]()
Само да ми напомниш де!

ида рибооооо