Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Миромир по Никулден
Миромир по Никулден
Здравейте.Моля да ме извините,но имах 2 проблема за да пусна темата.Първия беше Интернета-беше много слаб той и в момента не е читав,а втория проблем се оказа галерията,от където да се четат снимките в темата.Марко ми помогна много ама аз нещо не можах да се справя та ще ви помоля да не ми се сърдите.За напред обещавам да не се получават такива неща.
А сега за излета:На язовира бях към 8,30ч.Въпреки уверенията,че не кълве аз останах,а жената,детето и другото семейство отидоха да се къпят в банята накрая на селото.В 9ч. заметнах 1 дънна на торен и 1 на плувка.Захранка не съм използвал,само на фидера сложих малко.Рибата взимаше много навътре.Седях до 13ч.,в толкова си тръгнахме.Като краен резултат-10 средни каракуди.Аз останах доволен от излета за според сезона.Сега малко снимки.

малко патици и чаики

скромния ми улов

Това е за сега.Още веднъж ме извинете.Чао!
ЗАРЯЗВАМ РАБОТАТА-ОТИВАМ ЗА РИБА!
А сега за излета:На язовира бях към 8,30ч.Въпреки уверенията,че не кълве аз останах,а жената,детето и другото семейство отидоха да се къпят в банята накрая на селото.В 9ч. заметнах 1 дънна на торен и 1 на плувка.Захранка не съм използвал,само на фидера сложих малко.Рибата взимаше много навътре.Седях до 13ч.,в толкова си тръгнахме.Като краен резултат-10 средни каракуди.Аз останах доволен от излета за според сезона.Сега малко снимки.

малко патици и чаики

скромния ми улов

Това е за сега.Още веднъж ме извинете.Чао!
ЗАРЯЗВАМ РАБОТАТА-ОТИВАМ ЗА РИБА!
Re: Миромир по Никулден
Че добре е,кво му е на излета!!!
И рибите са сносни!
И рибите са сносни!

браво колега 

-
- разбира нещата
...baiva4o написа: ще ви помоля да не ми се сърдите.
Извинен си

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- Бисо
- сериозен играч
И не само на тебеbaiva4o написа:.Марко ми помогна много ама аз нещо не можах да се справя
!

А са твоя успешен,браво.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.