Тикаджии вие сте.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тикаджии вие сте.
Кой от трите:
Adventure,Winner или Exclusive
на 7м. за риба до 1,5-2кг.
Благодаря предварително!
Adventure,Winner или Exclusive
на 7м. за риба до 1,5-2кг.
Благодаря предварително!
Последно промяна от stich на Съб Дек 13, 2008 3:45 pm, променено общо 2 пъти.

- stoianoff
- научил се да хвърля
Re: Тикаджии вие сте.
Аз ползвам Winner 7 м. - невероятна е! Екслузива е мек, а Адвенчъра - по-тежък и твърд.
Препоръчвам ти моя вариант.
Препоръчвам ти моя вариант.
Едри!
Имам наблюдения единствено за Adventure при работа за риби до 1 кг. Перфектна е пръчката, но за риби до 2 кг.
, на мен също би ми било интересно да прочета как се справят тези модели.

Уинера е много удобен в ръцете а и има перфектен строй.Това е идеалния избор за директен 

TICA FAN
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Още един глас за Winner! 
Казват че бил крехък,но според мен ще се справи без проблем с риби до 2 кила с жило.

Казват че бил крехък,но според мен ще се справи без проблем с риби до 2 кила с жило.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Моето мнение въпреки че ще коментирам друга сопа-взех си скоро AWA-SHIMA OXIDIAN -7m.и тази есен закачих около 5кг-ов див шаран.Такъма ми беше;въпросния прът без ластик корда 014 VENTURA без повод и с кука ADROITA-12. Борих го час и десет минути и накрая се откачи като всичко по финната линия издържа а пръта се държа мъжки и удържа всички бесни напъни на животното.Това е от мен.Виж я тук;http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... 605d4eb96f
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
аз имам адвенчар но е мек.Имам winner 8008 перфектен е а другия winner ми се вижда мекичък.Може тази серия 8008,7007 зависи от дължината да не се предлага вече.
Провери, но със сигурност ще ти свърши чудесна работа
Провери, но със сигурност ще ти свърши чудесна работа
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
колеги как се вади 2-3 кг риба с директен телескоп ми е много чудно 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
С много зор!slavi253 написа:колеги как се вади 2-3 кг риба с директен телескоп ми е много чудно
Престави си 5 килограмов див шаран как се вади !

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Paublo_Eskobar написа:С много зор!slavi253 написа:колеги как се вади 2-3 кг риба с директен телескоп ми е много чудно
Престави си 5 килограмов див шаран как се вади !
не мога

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Тук малко се унесе.Да не си го закачил във ваната,да не е имал шанс да бяга.Директен без ластик е за бърз риболов на дребни риби.Не си правете експерименти.RAAZIEL написа:Моето мнение въпреки че ще коментирам друга сопа-взех си скоро AWA-SHIMA OXIDIAN -7m.и тази есен закачих около 5кг-ов див шаран.Такъма ми беше;въпросния прът без ластик корда 014 VENTURA без повод и с кука ADROITA-12. Борих го час и десет минути и накрая се откачи като всичко по финната линия издържа а пръта се държа мъжки и удържа всички бесни напъни на животното.Това е от мен.Виж я тук;http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... 605d4eb96f
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
именно
от време на време хващам по некои шаран на дъно над 5кг
а от време на време и некои на плувка на мач над 2кг и некак си не мога да си представа как с директен ако ще тои и 1000лв да струва се вади 5кг шаран и дори как въобще се стига до борба с такава риба

от време на време хващам по некои шаран на дъно над 5кг
а от време на време и некои на плувка на мач над 2кг и некак си не мога да си представа как с директен ако ще тои и 1000лв да струва се вади 5кг шаран и дори как въобще се стига до борба с такава риба

Аз също съм на мнение, че борба с 5 килограм шаран уловен с директен и без ластик на него е немислима, но човека пита все пак за риби от порядъка на 1,5-2 кг.
Adventure
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.