Язовир

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Заключено
lqlq
новобранец
новобранец

Язовир

Мнение от lqlq »

Здравейте пак! Имам едно въпросченце.Мисля да се пробвам на някой язовир,примерно Кърджали,и ако може да ми дадете някакви съвети, къкво място да търся,с колко голяма кука и с колко дебела корда да бъда.Също така се чудя каква стръв да взимам,защото преди 1 година някаде отидох с един приятел на някав язовир,и той беше зел живи рибки за стръв,тогава той ловеше бяла риба мисля,аз само гледах :) И изобщо има ли нещо което трябва да знам ако ше се надявам да хвана нещо.
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Язовир

Мнение от Иван Григоров »

За там(Кърджали)не ти трабват въдици,щото няма къде да заметнеш от мрежи :twisted: :twisted: :twisted:
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Трябва да знаеш, че първо е за предпочитане да попрочетеш писаното по форума, защото за твоя въпрос е писано много и се съмнявам някой да седне да ти обеснява на ново.И чак после, ако не ти ясно нещо, питаш :D Давам ти съвет, за да не чакаш напразно в темата.Седни за 2-3 дни изчети темите, които мислиш, че са ти полезни :wink: Накрая вече, като се ориентираш какъв вид риболов искаш да практикуваш, задавай въпроси, въпреки че съм сигурен, че и те ще се преповтарят, т.е., във форума има отговор на всичките основни въпроси, давам гаранция на 99,9% :wink: И наслука :D
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Яз.Кърджали е една поезия,съчетана с груба проза и попържни.Не ходи сам,и то с такива въпроси на уста-за да е удоволствие риболова,са необходими доста познания за най-елементарни неща,свързани както с водоема,така и с видовете риби в него,табиетите им,начините на риболовенето им и пр.Освен четенето на форума,тръгни за начало с някой по-често ходещ там колега,за да можеш,както се казва,да "купиш занаят".Успех!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

INCUBUS написа:...тръгни за начало с някой по-често ходещ там колега,за да можеш,както се казва,да "купиш занаят".Успех!
Много добра фраза,за финал на тази тема!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”