Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ултрабайт
Модератор: Paublo_Eskobar
Ултрабайт
Здравейте.Колеги,от няколко години използвам тази добавка към захранката,но вече там от където я взимам-няма.Ако някой знае нещо по въпроса нека ми пише.Искам да си закупя известно количество за новия сезон.Става въпрос за този УЛТРАБАЙТ:

Представляват ампули от 5мл. има ги за различни видове риба.Това е за сега.Ще очаквам някой от вас да ме зарадва.Чао!
ЗАРЯЗВАМ РАБОТАТА-ОТИВАМ ЗА РИБА!

Представляват ампули от 5мл. има ги за различни видове риба.Това е за сега.Ще очаквам някой от вас да ме зарадва.Чао!
ЗАРЯЗВАМ РАБОТАТА-ОТИВАМ ЗА РИБА!
Re: Ултрабайт
И има ли ефект
Че аз много не вярвам на тези добавки.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
Ползвал съм такава за пъстърва и мога да кажа, че има ефект. Миризмата на месокостно брашно побъркава американката ............, но за съжаление не мога да кажа къде има в наличност.

- Local
- учете се от него
От преди 2 години е спрян от производство... каквото е останало по магазините това е... при нас има за морски риби, мряна, костур, пъстърва, сом и змиорка. Шаранския мисля че отдавна е изчерпан и по складовете.
Клавиатура риба не лови!!!
- dedeff
- разбира нещата
Може да се намери само течен в ампули но лично аз не съм му голям превърженик на тия феромони.Ползвал съм го преди 2 години на Малко Шарково но дали беше от него или рибата беше активна имаше голяма слука.
Без жени можем,без риболов не можем!
- Моряка
- кандидат преподавател
Имаше и при нас във Варна,бях взел за шаран и имаше успех,2лв. беше ампулата,но има ли още
Като обикалям магазините ще видя.

А сега де? 

Мисля, че Видракс от Ямбол го внасят.
Ето какво изкара чичко google
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=827
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=827
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- carpsliven2
- сериозен играч
И ние го внасяме , но и при нас се изчерпаха количествата , нашия е унгарски и са в други опаковки и внасяме само: carp . не е ефтен .. една ампула излиза 4 лева.. Иначе на пролет има колкото искаш

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе колега в Пловдив из магазините се намира ама я си кажи мнението колко са ефектни знам че 4-ри ампули излизат към 4 лв ама има ли смисъл да ги използвам ?

Без риболов няма любов !
- carpsliven2
- сериозен играч
и в сливен е пълно с ефтени ампули , ама нали се сещаш....

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- ще става разбирач
мога да кажа сьс сигурност че няма толкожа голям ефект защотот секи пат на едната вадица винаги слагам от този вид за шаран и дося на тази царевица имам наи малко успех имам наи голям на протеинови топцхета с ягодов вкус и сьс суха царевица.
Ако не е тайна ще кажеш ли на кои язовири си имал успех с протиенови топчета, ако е тайна може и на лсChenko93 написа:имам наи голям на протеинови топцхета с ягодов вкус
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колегата с тея протеинови топчета ми мога да ти предожа да исползваш ПВА капсули които се продават из по-големите магазини и се инжектира вътре самият аромат от ампулата може да си сложиш ягода аромат !

Без риболов няма любов !