Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с колата
Модератор: dantho.mihov
- valeri
- разбира нещата
Проблем с колата
Колеги,имам голф-2 1,8 пълна(ел.) инжекция от известно време се появи един проблем;
трудно взе да пали . едно че температурите паднаха но мисля , че не това е проблема.Защото веднъж пали добре веднъж много трудно и работи като на три цилиндъра ,оборотомера е като луд отива до червения сектор а колата не се форсира. Въртях делкото но само се променят оборотите .....незнам от каде да почна да го правя да вземе да го оправя....
трудно взе да пали . едно че температурите паднаха но мисля , че не това е проблема.Защото веднъж пали добре веднъж много трудно и работи като на три цилиндъра ,оборотомера е като луд отива до червения сектор а колата не се форсира. Въртях делкото но само се променят оборотите .....незнам от каде да почна да го правя да вземе да го оправя....

-
- ще става разбирач
Re: Проблем с колата
Кога си сменял свещи и кабели за тях.
И аз мисля,че от там трябва да започнешvaleri_1914@abv.bg написа:Кога си сменял свещи и кабели за тях.

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- valeri
- разбира нещата
Няма и два месеца смених свещите специялно за голф.Кабелите са нови. 

-
- и господ не е толокова добър
Отзад на инжекциона има едно маркуче,незнам вакумно ли е какво,но като излезе и ги прави тези чалъми 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Смени си акумолатора.
Аз имах подобен проблем.Маистори имаха съмнения за компютъра а се оказа акумолатор.
Аз имах подобен проблем.Маистори имаха съмнения за компютъра а се оказа акумолатор.

Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
-
- новобранец
Колега,valeri написа:Колеги,имам голф-2 1,8 пълна(ел.) инжекция от известно време се появи един проблем;
това е форума за този въпрос: http://vwclub.bg/forum/viewforum.php?f=5 , ползвай търсачка, пусни си тема има по-голяма вероятност да получиш точен отговор

- valeri
- разбира нещата
Моряка написа:А въздушния филтър
Филтър нов,акумулатор нов,свещи нови, кабели току що ги замених с едни други,същата работа.... да беше лада да я изямИван Григоров написа:Смени си акумолатора.
- glarusa
- кандидат преподавател
Аз съм на мнението на snegk....само че те са два маркуча(поне на моята кола)единия е за вакум на сервото а другия незнам за какво е...но ми излизаче от мястото си и имах подобен проблем.Но все пак отиди на сервиз...иначе ще си докараш по-голяма бела на главата.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дядоми в момента го има същия проблем на същия вит кола...Оказа се че някакво реле а че енработи както трябва му казал човека че било от свещите и наистина...Купи свещи и колата се оправи ...
- Моряка
- кандидат преподавател
Питах за филтъра, и още си мисля,че проблема може да е с вакума,виж за това дето каза snegk.И забелязал ли си ,при студен двигател пали трудно,припали ли един път после лесно пали?
А сега де? 

- malkia_joro
- разбира нещата
Преди няколко години брат ми имаше подобен проблем,само че колата беше Опел Кадет моно инжекцион.Оказа се,че е повредена бензиновата помпа и нямаше необходимото налягане.Колата палеше трудно и нямаше никаква мощност.Иначе майсторите първо се хванаха за свещите,кабелите,делкото и т.н.Добре че дойде баш майстора и им каза да проверят бензиновата помпа.
Красотата на живота е в това,че продължава.

- valeri
- разбира нещата
И забелязал ли си ,при студен двигател пали трудно,припали ли един път после лесно пали?
Да така се получава Морски.
Да така се получава Морски.
Последно промяна от valeri на Нед Дек 14, 2008 7:39 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
сменял ли си горивен филтьр скоро
а в най лошия случай отиваш на ламда сонда
ма не вярвам чак толкова на тая неприятност.освен това,не си мисли,че като са НОВИ кабелите и свещите не са менте.ако имаш вьзможност изпробвай с други кабели и свещи.и един сьвет от мен-колеги,просто ЗАБРАВЕТЕ за "фирмата: БОШ

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".