Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Eжеседмична рубрика КАПО
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Eжеседмична рубрика КАПО
Понеделник, 15 Декември 2008 г., време е да ви разкажа за поредното КАПО.
Този път заедно ще се пренесем на язовир Лобош, за да ловим костур, уклей и бабушки.
Във втората част на деня ще се разходим до Арката, ще проверим как е риболова на двата язовира край село Червена могила.
Цецо еСкобара беше пред нас още по тъмно, натоварихме багажа и тръгнахме към Лобош- понтоните.
Пристигнахме на мястото точна на време, за да вземем най-добрите места на върха на понтона. Времето беше тихо, водата студена, а от риба нямаше и помен.
Избрахме си да ловим в посока с хубава гледка и съвсем забравихме за кочината зад гърба ни.

След около 30 минути, нямаше кълване, но пък рибоците ни наградиха с ето този изгрев

Повисяхме до към обяд, срещнахме много отчаяни колеги и решихме, че е време да си запътим към кръчмата на Бяла вода.
По път минахме да видим, как е положението на Арката. Там срещнахме колеги от форума с чудесно мезе, но без удар от сутринта.
Обсъдихме важни въпроси, като –Сака ли скобаро джелезо- и тръгнахме да проверим платените в района.
Продължихме към Червена могила - завода.
Мястото е известно с грозотията си, а риболова в подобна локва винаги ми се е виждал извратен.

Тук колегите имаха пуснат живарник, че дори бяха хванали няколко прилични пъстърви.
Ловяха на рибе монтирано под булдо. Дълбочината на водоема беше около 40-50см, и всички ловяха почти на повърхността.
Условията за риболов на язовира са-
7лв. на пръчка, като в таксата са включени до 7бр. пъстърви.
Разходката ни продължи към язовира в село Червена могила.
Ако гьола край завода ви се е видял смешен, то локвата в селото е направо трагична.

Дълбочината не превишава 1-1.5м в най-дълбоката част, а „стената” прилича на продълговата къртичина.
Тук също се ловяха пъстърви, по същия начин, но тъй като явно бяха зарибени предишния ден, всички риби стояха в петно 10 на 10 метра.
Разходихме се, видяхме няколко щуки да се спотайват из шавара и си тръгнахме.
Всички щуки, които срещнахме бяха маломерни, а легендата гласи, че щука има но най-големите са до 30см
Толкова от мен, следващата седмица в предаването „Ежеседмично капо” очаквайте включване от нови красиви реки и язовири.
Този път заедно ще се пренесем на язовир Лобош, за да ловим костур, уклей и бабушки.
Във втората част на деня ще се разходим до Арката, ще проверим как е риболова на двата язовира край село Червена могила.
Цецо еСкобара беше пред нас още по тъмно, натоварихме багажа и тръгнахме към Лобош- понтоните.
Пристигнахме на мястото точна на време, за да вземем най-добрите места на върха на понтона. Времето беше тихо, водата студена, а от риба нямаше и помен.
Избрахме си да ловим в посока с хубава гледка и съвсем забравихме за кочината зад гърба ни.
След около 30 минути, нямаше кълване, но пък рибоците ни наградиха с ето този изгрев
Повисяхме до към обяд, срещнахме много отчаяни колеги и решихме, че е време да си запътим към кръчмата на Бяла вода.
По път минахме да видим, как е положението на Арката. Там срещнахме колеги от форума с чудесно мезе, но без удар от сутринта.
Обсъдихме важни въпроси, като –Сака ли скобаро джелезо- и тръгнахме да проверим платените в района.
Продължихме към Червена могила - завода.
Мястото е известно с грозотията си, а риболова в подобна локва винаги ми се е виждал извратен.
Тук колегите имаха пуснат живарник, че дори бяха хванали няколко прилични пъстърви.
Ловяха на рибе монтирано под булдо. Дълбочината на водоема беше около 40-50см, и всички ловяха почти на повърхността.
Условията за риболов на язовира са-
7лв. на пръчка, като в таксата са включени до 7бр. пъстърви.
Разходката ни продължи към язовира в село Червена могила.
Ако гьола край завода ви се е видял смешен, то локвата в селото е направо трагична.
Дълбочината не превишава 1-1.5м в най-дълбоката част, а „стената” прилича на продълговата къртичина.
Тук също се ловяха пъстърви, по същия начин, но тъй като явно бяха зарибени предишния ден, всички риби стояха в петно 10 на 10 метра.
Разходихме се, видяхме няколко щуки да се спотайват из шавара и си тръгнахме.
Всички щуки, които срещнахме бяха маломерни, а легендата гласи, че щука има но най-големите са до 30см
Толкова от мен, следващата седмица в предаването „Ежеседмично капо” очаквайте включване от нови красиви реки и язовири.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Re: Eжеседмична рубрика КАПО
е поне си се поразходил 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Следдващата седмица на яз.Искър ли ще е капото 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Никога не се знае
Айде стягай се и идвай и ти

Айде стягай се и идвай и ти

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- maycal
- ще става разбирач
Репортажът е много свеж за четене и гледане! 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Чирус...да не ни будалкаш нещо бе? Виде че на ДелеФ купата вече е свободна и май гледаш да я грабнеш..
За тебе вече имам съмнение..ама що забъркваш и Цецо...

За тебе вече имам съмнение..ама що забъркваш и Цецо...

...абе капо капо,ама поне не си бил цял ден"бавачка"
Браво 

-
- сериозен играч
като за капо ,е доста убаво ,такъв е сезоно що да се прай 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
НЕма да мога аз другата седмица съм на Струма...
- Николай Неделков
- учете се от него
Абе Вие не разбрахте ли , че времето в Перник-София област между 6 декември и 7 януари е определено за други риболовни подвизи
Риба та риба , няма па
За Червена могила в селото ти казах за трофейните 20-30 сантиметрови щуки , там си заслужава само в периода март-май , щото се ловят по 200-300 уклея на излет
Иначе добра разходка 

За Червена могила в селото ти казах за трофейните 20-30 сантиметрови щуки , там си заслужава само в периода март-май , щото се ловят по 200-300 уклея на излет

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Еее Чируз ,глей кво става бе браточка .eminem94 написа:Следдващата седмица на яз.Искър ли ще е капото
И Еминем щом взе да се гъбрка с теб........

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
saksi написа:Еее Чируз ,глей кво става бе браточка .eminem94 написа:Следдващата седмица на яз.Искър ли ще е капото
И Еминем щом взе да се гъбрка с теб........![]()
.

Но ми допада Чируса затова че не пада

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Йебреее, ашколсун на туристите! Както съм казвал неведнъж - "Опознай шопско-македонският край, за да обикнеш Струма!"

Чирус не се притеснявай,ама после кат тръгне....

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Е капо,капо,ама се разходихме доволно!Опитвахме на плитко,на дълбоко,отпред отзат на понтона,на брега,на торен,на бял,на силикон,на блесна,на гола кука,на придърпване,на помпане,абе на всичко и няма и няма.Накрая ние клъвнахме на кифтета с гарнитура.
Все некоя риба трябва да се хване до края на годината,че за новата не ми се мисли,колко карък ще се насъбере.

Все некоя риба трябва да се хване до края на годината,че за новата не ми се мисли,колко карък ще се насъбере.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн