Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Един по-голям костурец
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- jazzmena
- новобранец
- Обратна връзка:
Един по-голям костурец
Айде и тука да се изфукам, че нали има някои, които не четат манията......
.... та.....
Сутринта си викам - след като бай ти Генчо и компания, разни други титани и корифеи се разписват на тоя Пънч, защо и аз да не отбележа участие там? Вярно, че малко хладничко и ветровито, но кога това е било пречка за такива луди като нас? Та хайде на стената и бой с железарията във водата.... платих един силикон по камъните и тръгнах да обикалям да видя другите луди какво правят и защо на мен само камъните ми кълват - да не би нещо да бъркам.
Това ми позволи да срещна Минката със Мони и баща му, с които се запознах, макар и за кратко. Те ме успокоиха, че капото е почти гарантирано. Все пак реших, че ръцете ми не са още съвсем замръзнали и мога да помятам още половин час, както и направих, със същия успех
Оказа се обаче че логичния край на излета - дома - ще трябва да е в 12:15, което е крайно неудовлетворително. Реших, че тая няма да стане така. Трябва втора серия...... защо да не е на Огняново. Речено - сторено. Тъкмо и малко да се постопля докато стигна.
Имах някаква надежда, че там ще е по-завет. Това се оказа илюжън - духаше си като за световно. Това обаче не пречеше на разни луди субекти като мен да си ловят. Имаше още някалко човека в това време, а един даже беше нагазил яко и май мяташе с мухарка!
Заложих на разни хеви метъл неща и на първо място на кастмастер - 10грама. Това се оказа печалившо и при поредната бавна проводка с паузи, последва приятен удар и аванса се обади. Чак се стреснах, но си го преборих и извадих най-големия ми костур до сега. Беше 38 см, но не знам колко тежък. Ето снимки от телефона ми:

.... та.....
Сутринта си викам - след като бай ти Генчо и компания, разни други титани и корифеи се разписват на тоя Пънч, защо и аз да не отбележа участие там? Вярно, че малко хладничко и ветровито, но кога това е било пречка за такива луди като нас? Та хайде на стената и бой с железарията във водата.... платих един силикон по камъните и тръгнах да обикалям да видя другите луди какво правят и защо на мен само камъните ми кълват - да не би нещо да бъркам.
Това ми позволи да срещна Минката със Мони и баща му, с които се запознах, макар и за кратко. Те ме успокоиха, че капото е почти гарантирано. Все пак реших, че ръцете ми не са още съвсем замръзнали и мога да помятам още половин час, както и направих, със същия успех
Оказа се обаче че логичния край на излета - дома - ще трябва да е в 12:15, което е крайно неудовлетворително. Реших, че тая няма да стане така. Трябва втора серия...... защо да не е на Огняново. Речено - сторено. Тъкмо и малко да се постопля докато стигна.
Имах някаква надежда, че там ще е по-завет. Това се оказа илюжън - духаше си като за световно. Това обаче не пречеше на разни луди субекти като мен да си ловят. Имаше още някалко човека в това време, а един даже беше нагазил яко и май мяташе с мухарка!
Заложих на разни хеви метъл неща и на първо място на кастмастер - 10грама. Това се оказа печалившо и при поредната бавна проводка с паузи, последва приятен удар и аванса се обади. Чак се стреснах, но си го преборих и извадих най-големия ми костур до сега. Беше 38 см, но не знам колко тежък. Ето снимки от телефона ми:

===================================================
starividri.org
starividri.org
Re: Един по-голям костурец
Перфектен "простак" си ковнал
.Около половинка ще да е ?

Браво колега,страхотна риба.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубав костур си хванал
следваштиа 48 см да е 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

браво колега за добрия костуряга.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Удря килото като стой та гледай 
Уникален костур ...
Браво и все такива занапред

Уникален костур ...

Браво и все такива занапред

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- stoj40doc
- разбира нещата
Бравус колега,страхотно костурче
другият път по голям! 

LONG LIVE ROCK AND ROLL
-
- ще става разбирач
Браво колега,от сега нататък по малки да не хващаш. 

Браво колега, уникален костур, мечтая си за такъв много отдавна.
Аз смятам, че е около 1кг., дори може би 1.1кг.
На снимката този е 1.1кг. и е 41см., но твоя и много дебел ми се вижда. Успех и за напред.

Аз смятам, че е около 1кг., дори може би 1.1кг.
На снимката този е 1.1кг. и е 41см., но твоя и много дебел ми се вижда. Успех и за напред.

- nikidilov
- ще става разбирач
Браво бе,той кръгъл като пита !
Браво,не бях виждал скоро такъв хубавец 

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
за хвалба си е костуреца, браво!:smt038 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- учете се от него
Бафти и Стрижока
Барвос 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- jazzmena
- новобранец
- Обратна връзка:
Мерси, мерси,
Да ви се връщат и на вас такива и по-големи.
Не е чак толкова важно точно колко е теглото. Сигурно който е ловил подобни чудовища, може да даде по-точна преценка.
Важното е, че има подобни дебелаци все още и у нас. Важното е и че може да се хващат на изкуствени примамки. Остава само да ги намираме и да успяваме да ги накараме да нападнат.
Такъв рибок е на много години, доживял е до тук с хитрост и опит. Затова е предизвикателство да го хванеш. Пожелавам го на всеки от сърце.
Да ви се връщат и на вас такива и по-големи.
Не е чак толкова важно точно колко е теглото. Сигурно който е ловил подобни чудовища, може да даде по-точна преценка.
Важното е, че има подобни дебелаци все още и у нас. Важното е и че може да се хващат на изкуствени примамки. Остава само да ги намираме и да успяваме да ги накараме да нападнат.
Такъв рибок е на много години, доживял е до тук с хитрост и опит. Затова е предизвикателство да го хванеш. Пожелавам го на всеки от сърце.
starividri.org
starividri.org