Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ето ги и моите...
Модератор: emo vasilev
Ето ги и моите...
Здравейте колеги,
Тоя форум действа изключително заразително
, та така запалихте и мен! С "воблеростроене" се занимавам предимно вечер след работа докато си пия напитката
то си личи и по творенията де, ама хайде да ги покажа и оп-напредналите от мен да дадат напътствия.
Тоя е един от първите, чамов е и е големо "дърво"

И тоя е чамов/пак от първите/ и не знам защо ама и двата са много куци-нямат никаква игра но си ги пазя щото ми е жал да ги изхвърля

тоя е от по-новите , направен е от липа, плуващ, и има страхотна игра обаче съм го пробвал сам 2 пъти на Чепинци за щука ама без успех/то тогава и на купените положението беше същото/

тоя пак е от липа, трябваше да е suspending но като му сложих куките стана бавно потъващ

тоя звяр вече го докарах с неутрална плаваемост, дано и да е уловист/още не съм го пробвал в "боя" а само в легена
/

ето и един двуделен звяр пак пробван 2 пъти на Чепинци без успех, но възлагам големи надежди на него
Ето и едни блеснички направени с материалите които колегата Божидар ми подари, благодаря за което!

Успех на всички колеги "самодейци"
Тоя форум действа изключително заразително

Тоя е един от първите, чамов е и е големо "дърво"
И тоя е чамов/пак от първите/ и не знам защо ама и двата са много куци-нямат никаква игра но си ги пазя щото ми е жал да ги изхвърля
тоя е от по-новите , направен е от липа, плуващ, и има страхотна игра обаче съм го пробвал сам 2 пъти на Чепинци за щука ама без успех/то тогава и на купените положението беше същото/
тоя пак е от липа, трябваше да е suspending но като му сложих куките стана бавно потъващ
тоя звяр вече го докарах с неутрална плаваемост, дано и да е уловист/още не съм го пробвал в "боя" а само в легена

ето и един двуделен звяр пак пробван 2 пъти на Чепинци без успех, но възлагам големи надежди на него
Ето и едни блеснички направени с материалите които колегата Божидар ми подари, благодаря за което!
Успех на всички колеги "самодейци"

Re: Ето ги и моите...

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здрасти,Владко!Далеч съм от мисълта да се числя към опитните колеги,за което ми е малко неудобно да си изразявам мнението по въпроса,затова разчитам да се има предвид горепосочения факт при изказването ми.
Чудесно е ,че си взаимствал наложили се модели воблери,при изработката на твоите.Убеден съм ,че ще ловят!Трябва ти може би още малко заигравка в детайл,доизшкурване и ще станат още по-добри.Единствената ми забележка е към лопатката на воблерчето на третата снимка ,което като форма и оцветяване си го докарал много добре.Мисля си,че самата лопатка трябва да е малко по-изправена,с по-голям ъгъл спрамо оста на воблера.
Относно блесните,нямам забележки,чудесно са се получили.Успех в ръкоделието и дано скоро ги сефтосаш,защото това са останалите 50% от щастието наречено самоделна примамка.
Поздрави.
Чудесно е ,че си взаимствал наложили се модели воблери,при изработката на твоите.Убеден съм ,че ще ловят!Трябва ти може би още малко заигравка в детайл,доизшкурване и ще станат още по-добри.Единствената ми забележка е към лопатката на воблерчето на третата снимка ,което като форма и оцветяване си го докарал много добре.Мисля си,че самата лопатка трябва да е малко по-изправена,с по-голям ъгъл спрамо оста на воблера.
Относно блесните,нямам забележки,чудесно са се получили.Успех в ръкоделието и дано скоро ги сефтосаш,защото това са останалите 50% от щастието наречено самоделна примамка.
Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- разбира нещата
И мен много ме кефят блесните! ...Двете с точките, зебрестата, и воблерти са яки...Абе сичко е много добро...само да има късмета да мине покрай някоя риба... 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Рдавам се че са ти харесали Big^Fish, наистина лопатката на третия е доста шантава но тоя ми е най-игривия от всички. Все пак мисля да направя пак от тоя модел но с по-изправена лопатка.
Здравейте всички интересува ме как пълните тези воблери с олово,защото си харесах
този и искам да си направя и аз същия.Споделете моля
ще съм ви благодарен

този и искам да си направя и аз същия.Споделете моля

Здравей колега, радвам се че ти е харесал воблера /дано да хареса и на щуките утре/, но по добре използвай някой доказан воблер за модел. Относно това как се правят- потърси във форумаSharko_92 написа:Здравейте всички интересува ме как пълните тези воблери с олово,защото си харесах
този и искам да си направя и аз същия.Споделете моляще съм ви благодарен

Успех!