Ето ги и моите...

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
vladko1
новобранец
новобранец

Ето ги и моите...

Мнение от vladko1 »

Здравейте колеги,
Тоя форум действа изключително заразително :D , та така запалихте и мен! С "воблеростроене" се занимавам предимно вечер след работа докато си пия напитката :drinkers: :drinkers: :drinkers: то си личи и по творенията де, ама хайде да ги покажа и оп-напредналите от мен да дадат напътствия.
Тоя е един от първите, чамов е и е големо "дърво"
Изображение

Изображение
И тоя е чамов/пак от първите/ и не знам защо ама и двата са много куци-нямат никаква игра но си ги пазя щото ми е жал да ги изхвърля

Изображение
тоя е от по-новите , направен е от липа, плуващ, и има страхотна игра обаче съм го пробвал сам 2 пъти на Чепинци за щука ама без успех/то тогава и на купените положението беше същото/

Изображение
тоя пак е от липа, трябваше да е suspending но като му сложих куките стана бавно потъващ

Изображение
тоя звяр вече го докарах с неутрална плаваемост, дано и да е уловист/още не съм го пробвал в "боя" а само в легена :D /

Изображение
ето и един двуделен звяр пак пробван 2 пъти на Чепинци без успех, но възлагам големи надежди на него

Ето и едни блеснички направени с материалите които колегата Божидар ми подари, благодаря за което!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Успех на всички колеги "самодейци" :D
vladko1
новобранец
новобранец

Re: Ето ги и моите...

Мнение от vladko1 »

:( Извинявам се за размера на снимките, уж четох как се качват... Има ги в галерията ми, който иска, да ги види там.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Здрасти,Владко!Далеч съм от мисълта да се числя към опитните колеги,за което ми е малко неудобно да си изразявам мнението по въпроса,затова разчитам да се има предвид горепосочения факт при изказването ми.
Чудесно е ,че си взаимствал наложили се модели воблери,при изработката на твоите.Убеден съм ,че ще ловят!Трябва ти може би още малко заигравка в детайл,доизшкурване и ще станат още по-добри.Единствената ми забележка е към лопатката на воблерчето на третата снимка ,което като форма и оцветяване си го докарал много добре.Мисля си,че самата лопатка трябва да е малко по-изправена,с по-голям ъгъл спрамо оста на воблера.
Относно блесните,нямам забележки,чудесно са се получили.Успех в ръкоделието и дано скоро ги сефтосаш,защото това са останалите 50% от щастието наречено самоделна примамка.
Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

И мен много ме кефят блесните! ...Двете с точките, зебрестата, и воблерти са яки...Абе сичко е много добро...само да има късмета да мине покрай някоя риба... Изображение
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
vladko1
новобранец
новобранец

Мнение от vladko1 »

Рдавам се че са ти харесали Big^Fish, наистина лопатката на третия е доста шантава но тоя ми е най-игривия от всички. Все пак мисля да направя пак от тоя модел но с по-изправена лопатка.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Блесните ти са като истински кефат ме :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
Sharko_92
новобранец
новобранец

Мнение от Sharko_92 »

Здравейте всички интересува ме как пълните тези воблери с олово,защото си харесах
този и искам да си направя и аз същия.Споделете моля :) ще съм ви благодарен

Изображение
Изображение
Sharko_92
новобранец
новобранец

Мнение от Sharko_92 »

интересува ме също как ги правите на ръка или ?
Изображение
vladko1
новобранец
новобранец

Мнение от vladko1 »

Sharko_92 написа:Здравейте всички интересува ме как пълните тези воблери с олово,защото си харесах
този и искам да си направя и аз същия.Споделете моля :) ще съм ви благодарен

Изображение
Здравей колега, радвам се че ти е харесал воблера /дано да хареса и на щуките утре/, но по добре използвай някой доказан воблер за модел. Относно това как се правят- потърси във форума :wink: , има много писано по въпроса, подкрепено със снимков материал/благодарение на колеги като Marco Polo, за което му благодаря/.
Успех!
Sharko_92
новобранец
новобранец

Мнение от Sharko_92 »

мерси
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”