Риболов на шаран в дълбоки язовири?

Модератор: sapuna

galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Риболов на шаран в дълбоки язовири?

Мнение от galin_atina »

Не са много яз. в България с големи дълбочини,но все пак ми е интересно да споделите вашите мнения,за яз. с дълбочина надхвърляща 30-40,а и повече.Къде в тези дълбочини е рибата?
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов на шаран в дълбоки язовири?

Мнение от BZI »

aз поне незная рибата да се храни на такива дълбочини..... :smt102 :smt102
Изображение Пазете природата чиста !!!!
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Близо до брега съм ги ловил на Въча сам при пълна тишина :idea: и без много гимнастика по брега,също препипай за подводни възвишения :drinkers:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

.
Последно промяна от carpsliven2 на Пон Яну 12, 2009 3:43 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
georg

Мнение от georg »

[quote="galin_atina"] с дълбочина надхвърляща 30-40,а и повече.Къде в тези дълбочини е рибата?

Коя :?:
galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin_atina »

georg написа:
galin_atina написа: с дълбочина надхвърляща 30-40,а и повече.Къде в тези дълбочини е рибата?

Коя :?:
Шарана?
georg

Мнение от georg »

galin_atina написа:Шарана?
И аз за него си помислих,защото темата е за него,но на тая дълбочина- :roll: няма ли да се удави :wink: :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Пич каде е тоя язовир бе бах маааму. Та пера ли не ти преопорачахме за него, та корди ли не сменихме какви ли не, та миди ли не гонихме, та въдици ли не чупехме . Т а патки ли не колихме за пера, та топоили ли не рязахме :D. то не бяха цели градове потопени в водата,
Ами като искаш инфо кажи да идем и ние да пробваме и да експериментираме.Няма да ти хваним рибата по-твоите думи само късане там му е маиката.
То шараните бяха едни гигантски с едни големи глави, покажи поне един да се оверим, пусни снимки на водоема ,кажи му името.
Само си дръгним езицете.
п.п сори ако сам те обидил но искаш инфо през ден за този водоем. как да ти помогнем като незнаем за каде става въпрос. А можи и някои колега да е ходил знаели се. Еи я де Гърция тоя язовир да не е на Марс. :mrgreen: :idea: :?: :!: :arrow: :rolleyes:
А за въпроса дето питаш, някои някаде беше измислил СУНАР му викаха, ами влизаш с лодката пускаш джаджата в водата пак белким хвани дълбочината дето е има, или сега и такъв модел няма изработен за такива дълбочини и за този конкретно язовир.Сичко е проба и експеримент доста колеги ти го казаха, в предишни твои теми.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Най голямата дълбочина на която съм ловил е около 13-15м. на язовир Жребчево и то единствено платика на фидер !!!
Изображение Пазете природата чиста !!!!
galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin_atina »

chestarfield написа:Пич каде е тоя язовир бе бах маааму. Та пера ли не ти преопорачахме за него, та корди ли не сменихме какви ли не, та миди ли не гонихме, та въдици ли не чупехме . Т а патки ли не колихме за пера, та топоили ли не рязахме :D. то не бяха цели градове потопени в водата,
Ами като искаш инфо кажи да идем и ние да пробваме и да експериментираме.Няма да ти хваним рибата по-твоите думи само късане там му е маиката.
То шараните бяха едни гигантски с едни големи глави, покажи поне един да се оверим, пусни снимки на водоема ,кажи му името.
Само си дръгним езицете.
п.п сори ако сам те обидил но искаш инфо през ден за този водоем. как да ти помогнем като незнаем за каде става въпрос. А можи и някои колега да е ходил знаели се. Еи я де Гърция тоя язовир да не е на Марс. :mrgreen: :idea: :?: :!: :arrow: :rolleyes:
А за въпроса дето питаш, някои някаде беше измислил СУНАР му викаха, ами влизаш с лодката пускаш джаджата в водата пак белким хвани дълбочината дето е има, или сега и такъв модел няма изработен за такива дълбочини и за този конкретно язовир.Сичко е проба и експеримент доста колеги ти го казаха, в предишни твои теми.
Не съм казал,че яз. го пазя в тайна!Най-близкото село до него се казва Лидорики.Надявам се да имаш възможност и да отидеш някой ден! Пък и да ти кажа,че не ме е страх,че някой може да излови рибата там.Другото е,че аз не съм хващал на тоя яз. трофейни,само съм чувал за такива,но и си ги има де.
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

На този язовир всички брегове ли са стръмни?
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

спам
Последно промяна от carpsliven2 на Пон Яну 12, 2009 3:45 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Още малко ще я потърпя тази тема!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin_atina »

sapuna написа:Още малко ще я потърпя тази тема!
Защо толкова се гневиш,Сапуне! Аз търся,някаква алтернатива и виждам,че има голям напредък,за което съм благодарен!
Не пиша глупости,а търся съвети,а за хората за които съм станал банален се извинявам!
Но да не забравяме,че има хора които са заинтерисовани и ми помагат в разрешаването на този яз.
Изкам да изтъкна Сливналията,Хиляди благодарности за съветите които ми отправяш и на всички останали,които са ми помогнали с нещо,дори и малко!
galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin_atina »

georg написа:
galin_atina написа:Шарана?
И аз за него си помислих,защото темата е за него,но на тая дълбочина- :roll: няма ли да се удави :wink: :D
И на идея си нямам,ати как мислиш?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”