Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Риболов на шаран в дълбоки язовири?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Риболов на шаран в дълбоки язовири?
Не са много яз. в България с големи дълбочини,но все пак ми е интересно да споделите вашите мнения,за яз. с дълбочина надхвърляща 30-40,а и повече.Къде в тези дълбочини е рибата?
-
- разбира нещата
Re: Риболов на шаран в дълбоки язовири?
aз поне незная рибата да се храни на такива дълбочини.....

Близо до брега съм ги ловил на Въча сам при пълна тишина
и без много гимнастика по брега,също препипай за подводни възвишения 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- carpsliven2
- сериозен играч
.
Последно промяна от carpsliven2 на Пон Яну 12, 2009 3:43 pm, променено общо 1 път.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
[quote="galin_atina"] с дълбочина надхвърляща 30-40,а и повече.Къде в тези дълбочини е рибата?
Коя
Коя

-
- научил се да хвърля
Шарана?georg написа:galin_atina написа: с дълбочина надхвърляща 30-40,а и повече.Къде в тези дълбочини е рибата?
Коя
И аз за него си помислих,защото темата е за него,но на тая дълбочина-galin_atina написа:Шарана?

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пич каде е тоя язовир бе бах маааму. Та пера ли не ти преопорачахме за него, та корди ли не сменихме какви ли не, та миди ли не гонихме, та въдици ли не чупехме . Т а патки ли не колихме за пера, та топоили ли не рязахме
. то не бяха цели градове потопени в водата,
Ами като искаш инфо кажи да идем и ние да пробваме и да експериментираме.Няма да ти хваним рибата по-твоите думи само късане там му е маиката.
То шараните бяха едни гигантски с едни големи глави, покажи поне един да се оверим, пусни снимки на водоема ,кажи му името.
Само си дръгним езицете.
п.п сори ако сам те обидил но искаш инфо през ден за този водоем. как да ти помогнем като незнаем за каде става въпрос. А можи и някои колега да е ходил знаели се. Еи я де Гърция тоя язовир да не е на Марс.

А за въпроса дето питаш, някои някаде беше измислил СУНАР му викаха, ами влизаш с лодката пускаш джаджата в водата пак белким хвани дълбочината дето е има, или сега и такъв модел няма изработен за такива дълбочини и за този конкретно язовир.Сичко е проба и експеримент доста колеги ти го казаха, в предишни твои теми.

Ами като искаш инфо кажи да идем и ние да пробваме и да експериментираме.Няма да ти хваним рибата по-твоите думи само късане там му е маиката.
То шараните бяха едни гигантски с едни големи глави, покажи поне един да се оверим, пусни снимки на водоема ,кажи му името.
Само си дръгним езицете.
п.п сори ако сам те обидил но искаш инфо през ден за този водоем. как да ти помогнем като незнаем за каде става въпрос. А можи и някои колега да е ходил знаели се. Еи я де Гърция тоя язовир да не е на Марс.

А за въпроса дето питаш, някои някаде беше измислил СУНАР му викаха, ами влизаш с лодката пускаш джаджата в водата пак белким хвани дълбочината дето е има, или сега и такъв модел няма изработен за такива дълбочини и за този конкретно язовир.Сичко е проба и експеримент доста колеги ти го казаха, в предишни твои теми.
-
- разбира нещата
Най голямата дълбочина на която съм ловил е около 13-15м. на язовир Жребчево и то единствено платика на фидер !!!

-
- научил се да хвърля
Не съм казал,че яз. го пазя в тайна!Най-близкото село до него се казва Лидорики.Надявам се да имаш възможност и да отидеш някой ден! Пък и да ти кажа,че не ме е страх,че някой може да излови рибата там.Другото е,че аз не съм хващал на тоя яз. трофейни,само съм чувал за такива,но и си ги има де.chestarfield написа:Пич каде е тоя язовир бе бах маааму. Та пера ли не ти преопорачахме за него, та корди ли не сменихме какви ли не, та миди ли не гонихме, та въдици ли не чупехме . Т а патки ли не колихме за пера, та топоили ли не рязахме. то не бяха цели градове потопени в водата,
Само си дръгним езицете.
п.п сори ако сам те обидил но искаш инфо през ден за този водоем. как да ти помогнем като незнаем за каде става въпрос. А можи и някои колега да е ходил знаели се. Еи я де Гърция тоя язовир да не е на Марс.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На този язовир всички брегове ли са стръмни?
- carpsliven2
- сериозен играч
спам
Последно промяна от carpsliven2 на Пон Яну 12, 2009 3:45 pm, променено общо 1 път.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Още малко ще я потърпя тази тема!
-
- научил се да хвърля
Защо толкова се гневиш,Сапуне! Аз търся,някаква алтернатива и виждам,че има голям напредък,за което съм благодарен!sapuna написа:Още малко ще я потърпя тази тема!
Не пиша глупости,а търся съвети,а за хората за които съм станал банален се извинявам!
Но да не забравяме,че има хора които са заинтерисовани и ми помагат в разрешаването на този яз.
Изкам да изтъкна Сливналията,Хиляди благодарности за съветите които ми отправяш и на всички останали,които са ми помогнали с нещо,дори и малко!
-
- научил се да хвърля
И на идея си нямам,ати как мислиш?georg написа:И аз за него си помислих,защото темата е за него,но на тая дълбочина-galin_atina написа:Шарана?няма ли да се удави
![]()