Малки щуки за зарибител?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

georgi_gopata

Малки щуки за зарибител?

Мнение от georgi_gopata »

:idea: Колеги, има едно гьолче на което никой не е стъпвал от години и според мен е перфектно за щука. :idea: Въпроса ми е от къде мога да закупя малки щуки(да е близо до Димитровград),колебаех се между щуката и костура и реших.Цената няма значение.Нужни са ми 50-100 бройки.
Очаквам Ви :!:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Малки щуки за зарибител?

Мнение от Nikola Polizovski »

georgi_gopata написа::idea: Колеги, има едно гьолче на което никой не е стъпвал от години и според мен е перфектно за щука. :idea: Въпроса ми е от къде мога да закупя малки щуки(да е близо до Димитровград),колебаех се между щуката и костура и реших.Цената няма значение.Нужни са ми 50-100 бройки.
Очаквам Ви :!:
Свалиам ти шапка,Георги.Дано да си намериш,да ти пораснат и да си правиш кефа :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Добре ще е с щуките да пуснеш и някоя друга каракудка,че да има кво да хапват :D
TICA FAN
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ако можеш да пуснеш 5-6 големи ще е по добре,но идеята е хубава.В Слънчев бряг пуснаха 5 големи и за 2-3г.се развъдиха,но кучетата ги унищожиха повечето :wink: :smt023
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Тука в сливен ги има в изобилие .. ако неси намериш на пролет ще ти донеса 10'тина , те се развъждат бързо. Иначе успех със зарибяването. :smt023
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
georgi_gopata

Каракудки бол!Тук на един водоем с рачилото се хващат 4-5 сантимерови.
Ако не успея със щуката, поне каракуди ще пусна!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Здрасти.Виж аз на какво водоемче попаднах преди време.Но е пълно с пръскачи и тази година пуснах 20-тина щуки(около 500гр.) да се въдят.А тях си ги набавях с спининга. :lol: :lol:
http://ribar.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=94
georgi_gopata

Проблема е че аз няма от къде да си набавя, на Марица не съм пробвъл а пък и ми е по-лесно да купя.
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Когато тази година имаше щуки па платения водоем в Панчарево, питах от къде ги карат, и ми казаха: от Нова Загора!? :o .............

И аз искам да зарибя с щука един много подходящ водоем, в който има много шавар и много каракуда и слънчевки! Ако това зарибяване се случи, обаче, и е успешно, предполагам, че след някоя година когато се разбере, че има щука, няма да и дадат вече и миг покой, но, както казах, шаварът ще е известна защита!Знае ли някой за малки щуки за зарибяване по-близо до София?

Ето го водоема:

Изображение
Аватар
4o4o
новобранец
новобранец

Мнение от 4o4o »

Привет и от мен колега.
Преди няколко години в едно такова микро на село (на площ е около 7-8 декара и почти изцяло по бреговете има шавар) от някъде се бяха завъдили щучки. Някои диванета на ден хващаха по 60-70 броя на човек на блесна, като щукчетата бяха по педя, 20-30 см.
Мисълта ми е, че ако си намериш щуки работата ще стане и ще се развъдят. Много често и на мен ми минават такива мисли щото знам много забравени от бога микроязовири бъкани с дребна каракуда, пръскачи и слънчак и винаги ми се е искало, ако имам малко свободно време да им напускам разни хищници.
НАСЛУКА
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Така както е тръгнало предлагам да направим една акция по зарибяване на подобни водоеми. Имам предвид всеки да дари някаква сума,да се набележат водоеми и да се зарибят с риба според условията които предлагат съответните водоеми!
Ако има развитие предложението веднага се включвам :wink:
Много ги накъсвам... кордите!
danailpopov
новобранец
новобранец

Мнение от danailpopov »

Здравеите колеги като стана вапрос за зарибяване с мои приятели сабрахме пари 2000 лв и купихме 1400 амурчета и 1000 шаранчета пуснахме ги на един прекрасен водоем до Пазарджик и сега обикаляме ден и нощ с надеждата че ще ги опазим и един ден ще можем да ловим там
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Чрез "Гугъл":

Тунджа 73 ООД
e-mail: kng@dir.bg
Телефон: 0888 776 375, 0887 515540
URL: tundja73.business.bg
Фирмата произвежда личинки и зарибителен материал от ШАРАН, СОМ, ТОЛСТОЛОБ и ЩУКА; риба за консумация ШАРАН,ТОЛСТОЛОБ,БЯЛ АМУР, СОМ и ЩУКА. Извършва услуги с техника и съоръжения свързани с рибовъдството.
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

Убаво е тва със зарибяването само да ви кажа на мен какво ми се случи
Преди 6-7год.и аз си харесах едно гйолче и почнах да му вкарвам риба,каракуда и шаранчета веднага намерих и пуснах.
От Гърция каквото хванех във бидон и пак там пусках 2год.подред.
Обаче от миналата година как разбраха не знам и се започна :( ....
Мъкнене на кленове по кило,убави шарани..щуки,абе сичко имаше.
Тая есен бех до Италия за 1-2месеца един приятел ми звъни и вика,абе знаеш ли шо стана,викам му кажи де....ами язовирчето е изпразнено :( ..ако знаете как ми дожаля
Късмет на вас дано опазете гйолчетата
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

timo1 е прав. По лесно ще зарибиш и ще ги развъдиш ,но гьолчето,като е ничие как ще го опазиш ?!? :cry:
В редки случаи,ако е на място забравено от бога или по недостъпно...може би ще ги опазиш.Ама до кога?
Но не трябва да се предаваме,нали! Аз предпочитам да пускам риба в определени гьолчета /2-3 около софия/ и то хищна риба,защото са препълнени от плевелна риба. Основно щуклета независимо колко са големи те ще пораснат и ще се размножат.Надеждата ми е , че все някои ще оцелеят закриляни от водорасли ,тиня,шавар и папур. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”