Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Видео камери
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Видео камери
Днес ми подариха DVD видео камера за коледа, модела е Canon DC311. Дъщеря ми я пробва все още и казва, че е абсолютен автомат и няма нищо сложно, да не се безпокоя, тъй като аз с тези техники съм малко индианец.
Ако има тук в този форум колега с такава или подобна, моля да каже, ако има нещо по-сложно със снимането. Благодаря предварително!

Ако има тук в този форум колега с такава или подобна, моля да каже, ако има нещо по-сложно със снимането. Благодаря предварително!

Последно промяна от babushka на Пон Дек 22, 2008 4:02 pm, променено общо 1 път.
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
/Мизнер/
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Видео камери
Рибите догодина ще ги хващам, като дойде март месеца на дебелото и голямо попче, голям кеф е като ми се гърчи въдицата и аха да се счупи, ама не. Та досега имах възможност да снимам само с фотото, но сега ще правя и клипчета. Ура, ще се изкефя най-накрая.
/Мизнер/
/Мизнер/
-
- вече хвърля и на тежко
Е Chapara ти кав кавалер си,покажи и.Клипове само с риба ли се правят.chapara написа:Има сложно ,да.Първо трябва да хванеш риба ,а после да правиш видео клип![]()
![]()

Велик и Сърцат си Chapara.!!chapara написа:Ще ги чакаме с интересСъс здраве да я ползваш

-
- и господ не е толокова добър
Честито колежке,дано много риби да снимаш 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тони,честито.Първо.babushka написа:Днес ми подариха DVD видео камера за коледа, модела е Canon DC311. Дъщеря ми я пробва все още и казва, че е абсолютен автомат и няма нищо сложно, да не се безпокоя, тъй като аз с тези техники съм малко индианец.
Второ,имаш ли един диск към камерата?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравей Киро! Към камерата има два диска по 30 мин, но не са презаписващи а обикновенни.Те са мини DVD-R,
по 1.4 Gb, в книжката описват режима на работа с камерата, свързването към външни устройства, камерата има и слот за памет карта, но не е в комплект с нея, а трябва да се купи отделно. Ако беше с памет карта, работата ми с нея щеше да е по-лесна, защото фотоапарата ми има също камера за заснемане на видеоклипове и с нея ми е ясно как се работи. Но дасега с отделен диск не съм снимала и съм като в необрано лозе. Затова се обръщам към някой от форума, който има по-голям опит и да ми обясни как се работи с такава камера.
по 1.4 Gb, в книжката описват режима на работа с камерата, свързването към външни устройства, камерата има и слот за памет карта, но не е в комплект с нея, а трябва да се купи отделно. Ако беше с памет карта, работата ми с нея щеше да е по-лесна, защото фотоапарата ми има също камера за заснемане на видеоклипове и с нея ми е ясно как се работи. Но дасега с отделен диск не съм снимала и съм като в необрано лозе. Затова се обръщам към някой от форума, който има по-голям опит и да ми обясни как се работи с такава камера.
/Мизнер/
/Мизнер/
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте колеги!
Благодаря на всички, които се отзоваха на моята молба. Благодаря и за поздравите. Мисля, че ще се справя, с повече четене ще успея, предполагам, с тази нова придобивка.
Още веднъж ви благодаря и весели празници на всички!
Благодаря на всички, които се отзоваха на моята молба. Благодаря и за поздравите. Мисля, че ще се справя, с повече четене ще успея, предполагам, с тази нова придобивка.
Още веднъж ви благодаря и весели празници на всички!
/Мизнер/
/Мизнер/