Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как да си направя трофей?
Модератор: emo vasilev
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Как да си направя трофей?
Първо здравейте на всички колеги !
Сега да ви попитам знае ли някои нещо усобенно за трофеите на на рибите а по-точно главата на аватара ми се вижда 1 сулка и съм и запазил глвата като трофей изсушил съм я на проветриво място вече 2 месеца,че и повече е изсушавана и искам да ви попитам каква е понататачната и обработка някой знае ли ?
Сега да ви попитам знае ли някои нещо усобенно за трофеите на на рибите а по-точно главата на аватара ми се вижда 1 сулка и съм и запазил глвата като трофей изсушил съм я на проветриво място вече 2 месеца,че и повече е изсушавана и искам да ви попитам каква е понататачната и обработка някой знае ли ?

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
Re: Как да си направя?
Предполагам лак на спрей .
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Как да си направя трофей?
monilom малко съм закаснял с повечето процедури но останалата част ще я свърша мерси много за информацията !

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Най лесния начин е ,да я натопиш няколко пъти в спирт и да я оставяш да изсъхне .Така може да запазиш и хрилете .Пробвано е многократно. Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- кандидат преподавател
Какъв трябва да е спиртагуслар написа:Най лесния начин е ,да я натопиш няколко пъти в спирт и да я оставяш да изсъхне .Така може да запазиш и хрилете .Пробвано е многократно. Успех !

-
- ще става разбирач
slivnalia написа:Какъв трябва да е спиртагуслар написа:Най лесния начин е ,да я натопиш няколко пъти в спирт и да я оставяш да изсъхне .Така може да запазиш и хрилете .Пробвано е многократно. Успех !

-
- ще става разбирач
Фатално ли е, ако главата не се напръска със спрей против насекоми и какво може да и се случи ?
п.с. Преди 2 часа окачих да съхне една глава на щука, но нямам спрей и не съм я пръскал, а междрудругото, веднага и се лепнаха една оса и 2-3 мухи.
п.с. Преди 2 часа окачих да съхне една глава на щука, но нямам спрей и не съм я пръскал, а междрудругото, веднага и се лепнаха една оса и 2-3 мухи.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз лично мойта глава на сулка я третирах тъка сложих я в пакет сол за 2-3 дни и след това на проветриво място да изсъхне после я лакирах и я сложих на едно дървено парченце.

Без риболов няма любов !