Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.цонево
Модератор: sapuna
- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
яз.цонево
весела коледа колеги днес реших да отскоча до стената на цонево и останах доста учуден след като и от ляво и дясно достапа е забранен пазача ме изгони като псе.собствениците били на лов и всеки момент щели дасе варнат ???????кви собственици кви 5 лева кво става бе хора лпазача ме изпрати с думите ЗАБРАВИ ДА ЛОВИШ ПОВЕЧЕ НА СТЕНАТА.
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: яз.цонево
...какви собственици??? Цонево е в списъка на водоемите които са за любителски риболов, от 2009 само с билет (както си беше и до сега).
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
и аз това се чудя а там ми бяха любимите ми места но всичко е заградено поне го видях лично
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
-
- вече хвърля и на тежко
Язовира става резервна вододайна зона,и това е най-вероятната причина риболова на и около стената да бъде забранен.
- Local
- учете се от него
Риболова на стената винаги е бил забранен, когато се провеждат състезания там, се изискват специални разрешителни.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
какво става на Цонево, някой има ли информация от тези дни? Благодаря!
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги !!!
Смятам живот и здраве в Събота най-после да отида с един на Цонево.Не съм ходил там от 7-8 години а и ми е останал спомен, че си заслужава да се види поне. Някой би ли могъл да даде прясна информация относно какъв хищник може да се обажда по това време там! Въобще останал ли е някакъв рибок ? А ще бъда благодарен ако ми дадете съвет накъде (.. като място на язовира ), да се насоча.!!! Благодаря предварително
Смятам живот и здраве в Събота най-после да отида с един на Цонево.Не съм ходил там от 7-8 години а и ми е останал спомен, че си заслужава да се види поне. Някой би ли могъл да даде прясна информация относно какъв хищник може да се обажда по това време там! Въобще останал ли е някакъв рибок ? А ще бъда благодарен ако ми дадете съвет накъде (.. като място на язовира ), да се насоча.!!! Благодаря предварително

Според мен най-добре е да се завътриш по заливите около с.Аспарухово.Аз ще бъда в събота там,ама на софра.По това време на годината може да пробваш за сулка и костур.Вземаш си малко рибки сядаш на брега и започваш да викаш неволята
.Шегувам се.Ако имаш късмет може и да имаш успех.Пожелавам ти го и аз.

-
- научил се да хвърля
Благодаря за съвета колега , ще пробваме утре с приятели !!!
Те тази сутрин отидоха да пробват, но са отишли някъде до село Сава, до стената май се падало ! Май не е това мястото за което ти ми казваш
Преди малко се чух с тях и още са нямали удар
, а са заредили пружини,рибки на тапа,пробвали са туистери ,воблери и т.н. Все още са там и чакат "ЧУДОТО" наречено "ГЪН-ГЪН" - ШУМЪТ НА ГЪНЕЩ СЕ ВРЪХ
Много ще съм благодарен ако може да ни кажеш от къде да минем за това място (ако не те затруднявам много) че има доста варианти за стигане до язовира
.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА!
ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА УТРЕШНОТО ВИ СЪБИРАНЕ !!!
И НАСЛУКА !!!
Те тази сутрин отидоха да пробват, но са отишли някъде до село Сава, до стената май се падало ! Май не е това мястото за което ти ми казваш

Много ще съм благодарен ако може да ни кажеш от къде да минем за това място (ако не те затруднявам много) че има доста варианти за стигане до язовира

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА!
ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА УТРЕШНОТО ВИ СЪБИРАНЕ !!!

Влизаш в село Аспарухово и търсиш един импровизиран стадион.Минаваш покрай него,след това минаваш и гробищата и хващаш пътя надолу.Той е към язовира.Едва ли съм те ориентирал правилно.Но с питане и с търсене ще стигнеш.Може и да пробваш за бабушка след затоплянето може и да се е раздвижила вече.Дано съм ти бил полезен.
Иванко бъркаш местата колега, Аспарухово е горе долу в началото на язовира, а Бобимакс пита за около Сава, а това е до стената.
Та Бобимакс, влизаш в с. Цонево (това ти говоря, ако идваш от Старо Оряхво) и излизаш от селото по пътя в ляво ще видиш стената, след това ще видиш един черен път който се качва на стената и после слиза в дясно по брега, а ако отиваш в с.Сава продължаваш по пътя и стигаш там, но след селото местата са много трудно достъпни - аз там ходя с УАЗ-ка.
На Цонево ходя често, а последно бях в неделя на местата около стената и чудните скали, общо взето навсякъде. Лових само на спининг и нямах никакъв резултат. Рибата я няма никаква все още, но проблема може и да е в мен
. Пробвайте може да сте късметлии. Успех и наслука.
п.п. В тази тема пиша за актуална информация за язовира, почти всеки път като ходя. http://www.forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=15276
Та Бобимакс, влизаш в с. Цонево (това ти говоря, ако идваш от Старо Оряхво) и излизаш от селото по пътя в ляво ще видиш стената, след това ще видиш един черен път който се качва на стената и после слиза в дясно по брега, а ако отиваш в с.Сава продължаваш по пътя и стигаш там, но след селото местата са много трудно достъпни - аз там ходя с УАЗ-ка.
На Цонево ходя често, а последно бях в неделя на местата около стената и чудните скали, общо взето навсякъде. Лових само на спининг и нямах никакъв резултат. Рибата я няма никаква все още, но проблема може и да е в мен

п.п. В тази тема пиша за актуална информация за язовира, почти всеки път като ходя. http://www.forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=15276
Знам къде е Аспарухово колега.Но аз мислех че ме пита за там,защоо преди това го бях посъветвал да отиде натам.Явно не съм го разбрал правилно.Извинявам се 

Няма значение кой какво е разбрал, важното е риболова да върви. Поздрави.
Поздрави и на теб.Напълно съм съгласен.
Е това е приказкаnas написа:Няма значение кой какво е разбрал, важното е риболова да върви. Поздрави.