яз.цонево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

яз.цонево

Мнение от batrumba »

весела коледа колеги днес реших да отскоча до стената на цонево и останах доста учуден след като и от ляво и дясно достапа е забранен пазача ме изгони като псе.собствениците били на лов и всеки момент щели дасе варнат ???????кви собственици кви 5 лева кво става бе хора лпазача ме изпрати с думите ЗАБРАВИ ДА ЛОВИШ ПОВЕЧЕ НА СТЕНАТА.
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
Аватар
Bastardo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: яз.цонево

Мнение от Bastardo »

...какви собственици??? Цонево е в списъка на водоемите които са за любителски риболов, от 2009 само с билет (както си беше и до сега).
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от batrumba »

и аз това се чудя а там ми бяха любимите ми места но всичко е заградено поне го видях лично
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
golden
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от golden »

Язовира става резервна вододайна зона,и това е най-вероятната причина риболова на и около стената да бъде забранен.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Риболова на стената винаги е бил забранен, когато се провеждат състезания там, се изискват специални разрешителни.
Клавиатура риба не лови!!!
elektronchika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elektronchika »

какво става на Цонево, някой има ли информация от тези дни? Благодаря!
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Здравейте колеги !!!
Смятам живот и здраве в Събота най-после да отида с един на Цонево.Не съм ходил там от 7-8 години а и ми е останал спомен, че си заслужава да се види поне. Някой би ли могъл да даде прясна информация относно какъв хищник може да се обажда по това време там! Въобще останал ли е някакъв рибок ? А ще бъда благодарен ако ми дадете съвет накъде (.. като място на язовира ), да се насоча.!!! Благодаря предварително :lol:
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Според мен най-добре е да се завътриш по заливите около с.Аспарухово.Аз ще бъда в събота там,ама на софра.По това време на годината може да пробваш за сулка и костур.Вземаш си малко рибки сядаш на брега и започваш да викаш неволята :D .Шегувам се.Ако имаш късмет може и да имаш успех.Пожелавам ти го и аз.
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Благодаря за съвета колега , ще пробваме утре с приятели !!!
Те тази сутрин отидоха да пробват, но са отишли някъде до село Сава, до стената май се падало ! Май не е това мястото за което ти ми казваш :oops: Преди малко се чух с тях и още са нямали удар :cry: :cry: :cry: , а са заредили пружини,рибки на тапа,пробвали са туистери ,воблери и т.н. Все още са там и чакат "ЧУДОТО" наречено "ГЪН-ГЪН" - ШУМЪТ НА ГЪНЕЩ СЕ ВРЪХ :D
Много ще съм благодарен ако може да ни кажеш от къде да минем за това място (ако не те затруднявам много) че има доста варианти за стигане до язовира :rolleyes: .
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА!
ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА УТРЕШНОТО ВИ СЪБИРАНЕ !!! :drinkers: И НАСЛУКА !!!
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Влизаш в село Аспарухово и търсиш един импровизиран стадион.Минаваш покрай него,след това минаваш и гробищата и хващаш пътя надолу.Той е към язовира.Едва ли съм те ориентирал правилно.Но с питане и с търсене ще стигнеш.Може и да пробваш за бабушка след затоплянето може и да се е раздвижила вече.Дано съм ти бил полезен.
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Иванко бъркаш местата колега, Аспарухово е горе долу в началото на язовира, а Бобимакс пита за около Сава, а това е до стената.
Та Бобимакс, влизаш в с. Цонево (това ти говоря, ако идваш от Старо Оряхво) и излизаш от селото по пътя в ляво ще видиш стената, след това ще видиш един черен път който се качва на стената и после слиза в дясно по брега, а ако отиваш в с.Сава продължаваш по пътя и стигаш там, но след селото местата са много трудно достъпни - аз там ходя с УАЗ-ка.
На Цонево ходя често, а последно бях в неделя на местата около стената и чудните скали, общо взето навсякъде. Лових само на спининг и нямах никакъв резултат. Рибата я няма никаква все още, но проблема може и да е в мен :) . Пробвайте може да сте късметлии. Успех и наслука.

п.п. В тази тема пиша за актуална информация за язовира, почти всеки път като ходя. http://www.forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=15276
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Знам къде е Аспарухово колега.Но аз мислех че ме пита за там,защоо преди това го бях посъветвал да отиде натам.Явно не съм го разбрал правилно.Извинявам се :oops:
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Няма значение кой какво е разбрал, важното е риболова да върви. Поздрави.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Поздрави и на теб.Напълно съм съгласен.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

nas написа:Няма значение кой какво е разбрал, важното е риболова да върви. Поздрави.
Е това е приказка :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”