Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Колегиалност
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Колегиалност
Да споделя нещо. Струва ми се , че доста от колегите посещават форума само ей така, между другото. Мен, а сигурно и повечето от вас най много ни интересува къде да отидем на риба и как - тактики и техники. Затова, основно се включвам да споделя информация или да потърся такава. Когато се задава въпрос, ако знам нещо, го споделям. Обаче! много рядко на моите питания за определени места или ситуации има отговори, и то предимно от хора, които са и в другия форум, като Стефко и Бейбидоктор. Дали повечето от нас не пазят инфото за себе си? Прави ми впечатление, и че повечето от въпросите и отговорите са с 1 дума или изречение. Ами по подробно, раздуйте лакърдиите!
-
- новобранец
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Боби, извинявай ако ще те засегна с това дето пиша, но моите впечатления са по-различни от твоите .... именно в другия форум можеш да видиш писания от рода на ... " пусни ми лична, за да ти дам инфо за водоема" ... или ... "не искам да се напълни гьола с народ и затва - на лична!" - предполагам (или поне ми се иска да вярвам че е така) че става въпрос за единици - не всички крият информация.
Тук не стоят така нещата ... всеки, който може и има инфо го дава на драго сърце ..... не съм забелязал някой да крие информация за водоем или начин на риболов.
Виж, това са мои наблюдения и от тях не бих искал да правя представителни извадки ....
не влизам чак толкова често и затова мнението си е лично мое ...
Големи и много риби ти пожелавам

Тук не стоят така нещата ... всеки, който може и има инфо го дава на драго сърце ..... не съм забелязал някой да крие информация за водоем или начин на риболов.
Виж, това са мои наблюдения и от тях не бих искал да правя представителни извадки ....

Големи и много риби ти пожелавам

-
- новобранец
-
- новобранец
Колега, Боби (фишер), по въпроса поставен от теб мисля по-скоро следното: Разбира се че има и колеги, които не са склонни винаги и на всеки да споделят ценната информация за водоеми, места, тънкости и прочие. НО!!! Тук във форума в повечето случаи просто липсват хора, които да имат прясна (или каквато и да е) информация за интересуващия те водоем.
На мен също често се е случвало да не получавам отговори или да липсва интерес към написаното от мен, но това си е съвсем в реда на нещата: единици са членовете от форума които се интересуват напр. от яз. Кула, а още по-малко са тези които могат да кажат нещо за състоянието там отпреди 1-2 седмици (то за Дунава нерядко липсват запознати съфорумци, та какво остава за другите гьолове
). Ще е вярно и обратното твърдение - информацията която аз давам или ми е известна е твърде ограничена, на фона на изобилието от теми, въпроси и риболовни обекти. Ей на, сега ме питай какво е положението по Дунава и няма да ти дам кой знае какъв отговор
С две думи - който как и колкото може
Не мисля, че липсва желание... Не го обясних много добре, но знам че разбираш за какво говоря
Затова няма място за негодуване и за съмнения. Продължаваме да пишем и да коментираме, пък ако намерим точно това, което търсим - още по-добре
На КУКА!!!!!!
На мен също често се е случвало да не получавам отговори или да липсва интерес към написаното от мен, но това си е съвсем в реда на нещата: единици са членовете от форума които се интересуват напр. от яз. Кула, а още по-малко са тези които могат да кажат нещо за състоянието там отпреди 1-2 седмици (то за Дунава нерядко липсват запознати съфорумци, та какво остава за другите гьолове

Затова няма място за негодуване и за съмнения. Продължаваме да пишем и да коментираме, пък ако намерим точно това, което търсим - още по-добре

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- новобранец