Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

около сливен
Модератор: Кърцата
- Добата©
- разбира нещата
около сливен
отивам да пробвам новият подарак от жената спинарка та ще пообиколя Мечкарево и Самуилово ако има мераклии за съвместен спининг да пишат
за утре става въпрос
за утре става въпрос

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: около сливен
Ей братленце,как ме изкушаваш само.
Положението със спининга май не е много добре в момента,ама разходката е хубаво нещо.
Направо щях да дойда,ама съботния излет още ми държи влага...и студ.Такъв студ брах,че лятото ако ме видиш на сянка ми удари 2 шамара.
Ако искаш инфо за мирни риби,мога да ти дам .За спининг ми изникват в съзнанието Крушаре и Мечкарево,ама не тръгвай с голяма торба.
Поздрави.

Направо щях да дойда,ама съботния излет още ми държи влага...и студ.Такъв студ брах,че лятото ако ме видиш на сянка ми удари 2 шамара.

Ако искаш инфо за мирни риби,мога да ти дам .За спининг ми изникват в съзнанието Крушаре и Мечкарево,ама не тръгвай с голяма торба.
Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- сериозен играч
Утре съм на Крушаре със колега!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера отиваме за риба сабахлян и гледам,някой дебне да излязат топлите банички на Розова градинаgrandal_331 написа:Утре съм на Крушаре със колега!

Брата ходи в сряда с Боби на Крушаре и са вадили баби на 9м дълбочина.Добре е дало,ама е имало обилно захранване.Та ако искаш имай в предвид това ако ти се занимава.Мястото е ..."твоето място",на дистанция около 20 метра.Пак тук са излязли и върхари тупалки по над 20 см.

-
- сериозен играч
Най-доброто е ,че си имам шофьор!Риба има и на магазина!В най-лошия случай утре ще има баааааарбекю 

- Добата©
- разбира нещата
то барбекюто ясно ами дано и няки и друг рибок се обади за настоение че след съботното капоgrandal_331 написа:Най-доброто е ,че си имам шофьор!Риба има и на магазина!В най-лошия случай утре ще има баааааарбекю

-
- ще става разбирач
колега пиши какво си направел че се глася да ходя след нова година аз миналата седмица на крушаре изкарах 3 каракуди и 2 кефалчета.Хванах ги има едно като разлято такова кадето се влива малкото каналче с реката там тарсех костур.А рибките ги изкарах на реката до него място.А баща ми хвана едно скобарче сащо по реката и имаше едно касане на мястото кадето бяхме заложили за костур явно беше щука но прегриза кордата.Иначе на дупката не изкарахме нищо.Баща ми ходи обикаля с едни туистерчита но нещеше но като по това време на годината си е доволно
- carpsliven2
- сериозен играч
Аре дано фанете и да си смените подписите ,че не ви различавам. 

Здр.arney написа:Аре дано фанете и да си смените подписите ,че не ви различавам.
ам аз нeзнам защо да го сменят. защотото като гледам всички от Сливен го имат.
А по темата Успех и дано хванете риба.
-
- фен клуб-скобар
Здр.MuTaKa написа:arney написа:Аре дано фанете и да си смените подписите ,че не ви различавам.
ам аз нeзнам защо да го сменят. защотото като гледам всички от Сливен го имат.
Даааа.Воевода ,подпис си не сменя лесно.
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Росене,нещо не се сещам за какъвто и да е канал вливащ се в реката ,около дупките.Сигурен ли си че става въпрос за Крушаре..?RoSeN_94 написа:колега пиши какво си направел че се глася да ходя след нова година аз миналата седмица на крушаре изкарах 3 каракуди и 2 кефалчета.Хванах ги има едно като разлято такова кадето се влива малкото каналче с реката там тарсех костур
-
- кандидат преподавател
как ще го сменяме бе,войвода жената с котката барабар дава,подписа неarney написа:Аре дано фанете и да си смените подписите ,че не ви различавам.