Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Плувки CRALUSSO
Модератор: sapuna
Плувки CRALUSSO
От близо година използвам плувките на тази фирма и забелязвам, че постепенно започват да изместват другите от куфарчето ми. Гледам, че доста колеги имат проблеми със счупени и наранени плувки, недостатъци които при CRALUSSO са сведени до минимум. Други общи предимства на плувките са и възможността за подмяна на антените им за по-добра видимост. При риболов на по-близка дистанция с директния и болото използвам следните модели, които са товароносимост от 0,7 до 6 гр.

Продават се отделно антени и килове за подмяна

От ваглерите съм използвал засега само модела UFO и също останах с отлични впечатления

Материала от който са изработени плувките е полиуретан, който не "пие" вода и е много устойчив на външни наранявания. Единствения им недостатък според мен е сравнително по-високата им цена, но пък тя е изцяло за сметка на качеството. Отскоро имам и модела surf(подарък от Rimohit) за течение, но още не съм го тествал и не смея да коментирам.

Продават се отделно антени и килове за подмяна

От ваглерите съм използвал засега само модела UFO и също останах с отлични впечатления

Материала от който са изработени плувките е полиуретан, който не "пие" вода и е много устойчив на външни наранявания. Единствения им недостатък според мен е сравнително по-високата им цена, но пък тя е изцяло за сметка на качеството. Отскоро имам и модела surf(подарък от Rimohit) за течение, но още не съм го тествал и не смея да коментирам.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Плувки CRALUSSO
Още от както се появиха на пазара ловя стях,имам всички тяхни модели,нямам забележка.
-
- фен клуб-скобар
Аз сега си взех ваглера им Rocket -за новия сезон ще го изпробвам и плувки за директен мисля, че от третия вид capri
- каридата
- учете се от него
Доста добро качество и цената си заслужава.Имам само 4/5 плувки от тях но тепърва ще пълня кутиите с тях.
-
- научил се да хвърля
От скоро им хвърлих поглед да тези плувки, че до сега ползвах обикновени, но не ми харесват, много се чупят и им се пука лака. В магазина на Видракс ги продават по 3лв, което не е много за качествени плувки, каквито разбирам че са от темата
Скоро мисля да си купя от тях.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=804 - ето ги в магазина на Видракс (никаква реклама).

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=804 - ето ги в магазина на Видракс (никаква реклама).
-
- ще става разбирач
е те точно тия плувки ги търсих близо месец из цял Пловдив...е няма и няма...изръшках всички магазини които знам...никъде ги нямаше
на повечето места ми казваха че и в склада няма
ако тука чете някой от фирмата вносител моля да обълне внимание на този проблем