Бракониери на Жребчево

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Тяната
новобранец
новобранец

Бракониери на Жребчево

Мнение от Тяната »

След едноседмичното посрещане на Новата година, което премина, като един ден, прибирайки се към дома решихме със съфорумец да проверим как върви риболова на "Римския мост" на Жребчево.
Изхождайки от информацията на колеги ловили на това място, решихме да проверим резултатите постигнати от ловящите в момента.
:shock:
Места по брега нямаше, но не бяха заети от риболовци :cry: .
50-60 души замятаха тройките в реката и вадеха маломерни риби, които прибираха в живарниците!
Коситбата беше жестока :smt119.
Намеренията ни за предстоящ съвместен риболов се изпариха и звъннахме на ИАРА за вземане на съответните мерки по въпроса.
Искрено се надявам да са изпълнени обещанията от съответните органи и всички мародери да бъдат санкционирани, но .......... :roll:

П.П. Надявам се всички съфорумци да вземат съответните мерки за борбата с бракониерите, лишаващи ни от правото да практикуваме любимото си хоби!!!!!!!!!!
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Re: Бракониери на Жребчево

Мнение от Светльо-toxin34 »

е,един се удави там оня ден!Дай боже по 3-4 на ден да се давят!Че и по повече!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
georg

Мнение от georg »

Аз съм "съфорумеца" :wink:
Гадовете косяха поголовно :twisted: :twisted:
Дано удавилите се и санкционираните послужат за пример на останалите :idea:

п.п.Имам клип на случката и видях номера на коли от СТ,РВ,ОВ,СН,и др. :evil:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Нема ли някой дето кълне къто дърта циганка да ги прокълне бе тия нямат спиране.Толкова ли нямат ко да ядат да ми ядат ....... :finga: :twisted: :finga: :evil:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Ей,отвратителна работа....А това място е прекрасно.Не мога да разбера тези хора,толкова ли обичат да яадат дребна риба и всеки ден само с това ли се изхранват....????И вобще,що за дребна душица трябва да си да го правиш???И откъде се появиха толкова много гадове в тази нашата България...????И вобще не ми се говори и не мога да разбера какво удоволствие може да се изпита по този начин.....????
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Недейте така сега,да плюете по хората.Ша ва искарат такива едни,без сърца и прости и ограничени и ... без ценностна система.Недай си боже,някой се подхлъзне от брега и се удави до Римския мост,вие ще сте виновни че човека бракониерства а сте го прокълнали и се удавил :twisted: Абе,мамицата им долна д....ба,що не взехте една картечница и да я заложите над тях,па да среляте,среляте,докато дулото и вземе да сочи 6:30 :shock: Наредете ги там като пържоли дейба и боклуците дейба гадни :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

[quote="georg"]Аз съм "съфорумеца" :wink:
Гадовете косяха поголовно :twisted: :twisted:
Дано удавилите се и санкционираните послужат за пример на останалите :idea:

п.п.Имам клип на случката и видях номера на коли от СТ,РВ,ОВ,СН,и др. :evil:[/quote]

А защо не пратиш клипа в БТВ за "аз репортера" да ги видим на голям екран.Пък може да познаем някой.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ivo75 написа:Нема ли някой дето кълне къто дърта циганка да ги прокълне бе ...... :finga: :twisted: :finga: :evil:
ТАМАН мислех да звънна на 5 кила да свърши тази работа ,но Кроки обобщи мислите ми!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

на топлия канал на ТЕЦ 1 минавали ловните и направо чупили въдиците на търмъкчиите. :mrgreen: на коляното сигурно :mrgreen:

дано и там така да са направили,ама едва ли?
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

То няма оправия с тия по жребчево.. на пролет става още по голям сеч като влиза рибата да си хвърля хайвера.. хората от ромски произход се нареждат с тармъците и всяка година стават все повече и повече... иара ше им напраят нещо на върба у сряда .. ако ние несе организираме .. няма как 2'ма човека да спрът 40 ромета
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
stan4o 1111
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stan4o 1111 »

през лятото на 2008 на жребчево видях наи-нахалните бракониери в жибота си. бяхме доста колеги опанали въдици за амур три дена храним и на четвартия ден пристигна компания от сливен двама от тях надуха лодка и се отправиха кам нашите шамандури и когато стигнаха наи-нахално започнаха да си пускат мрежата посред бял ден ,нослед ожесточена кавга мрежата беше премахната дори свидетел на случката беше модератора "snegк"
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
georg

Мнение от georg »

carpsliven2 написа:То няма оправия с тия по жребчево
За съжаление е така! :(
Докато има "борса" в Паничерево,която се знае от ИАРА и не се вземат мерки за ликвидирането и :evil:
Докато съществува на всички известния магазин за риба в Н.Загора,в който на лично място стои табела: "Прясна риба от яз.Жребчево" и се предлагат -костур,бяла риба,платика,каракуда и др. :twisted:
Нима това "ОРГАНИТЕ" не го знаят,че да попитат собственика: как аджаба се сдобива с рибата :?:
И още и още подобни абсурди,които правят трагедията пълна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”