Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ХИЖИ
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ХИЖИ
искам да зачекна вьпроса главно кьм софийското присьствие(понеже конкретно мен ме интересува тоя регион),но не е зле,който квато инф има за цела Бьлгария да я сподели.та:преди да се запаля маняшки по риболова много ходехме по разни хижи по витоша и родопите.обаче сигурно от 15 г не сьм стьпил.напоследьк една такава носталгия ме е обхванала-по подледния риболв и хижите.аре-подледния си го знам
обаче всичко относно хижарството ми е бегьл спомен.та споделете,ако имате впечатления-главно за витоша,кьде си заслужава да се иде,народни цени,готино/тьпо...изобщо-секви подробности.мисля,че и други ще се заинтересуват.понеже все за банско и боровец си говорим,та тия си ги знаеме всичките.кьде,обаче може човек да си устрой един народен купон до печката,на сладьк лаф с хижаря и има ли условия за деца....никьде дума не сьм видял.споделяйте,колеги-зима е все пак и може да поразредим риболова с некое преспиване на хижа Сьлзица напр(последния ми спомен,ма не знам дали сьществува изобщо)
сега-всеки може да почопли в интернета,ама това си е една суха информация.по добре да се споделят ВПЕЧАТЛЕНИЯ-така на човек му се изяснява от две думи.....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Re: ХИЖИ
Мога да ти дам инфо за чудесна база в Мъглижкия балкан,ако не ти идва далеко!
Аз се върнах преди 3 дни от там!празнувахме от 28 12 08 до 04 01 09 !!!shumaher_k написа:Та ако не е тайна кажи колега на мен
Базата се намира на 20км.от Мъглиж,посока -балкана!Минава се през село Селце и след още 4км се стига до мястото!
Тишина,спокойствие,уют,сняг и перфектен домакин!
Удобни бунгала с по две легла и разтегаем кухненски ъгъл,антре,баня и тоалетна-идеални за семейство с 1 или 2 деца! Цена за бунгало-30лв.
Голяма трапезария с кухненски бокс с всичко необходимо за приготвяне на храната,която си носите!
Голяма камина и неповторима атмосфера зависеща основно от компанията -до 20 души!
За замръзналото езерце с пастърва,няма да казвам........

- malkia_joro
- разбира нещата
И аз не съм ходил повече от 15 години на хижа,но имам много хубави спомени от х.Безбог и х.Яворов.И двете се намират в Пирин.Обаче не знам какво е сегашното им състояние.Доколкото знам х.Безбог я взеха концесионерите(някакви ирландци бяха) на пистата в Добринище и цените едва ли са народни.
Красотата на живота е в това,че продължава.

Веднага мога да ти кажа до Пловдив - Хижа Здравец е райско място!Особено през зимата,красотата е неуписуема!Има си и хотелчета и места за почивка а и не е много скъпо.Единственото кофти нещо е ,че в близост до нея няма никакви места за риболов. 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://www.nextbgtrip.com/city.php?c=24
принципно това намерих,като повече информация тия дни..ама нали ви викам-нищо не значи..нема да одя там,некви нацупени гьзове да ме гледат накриво да ми готвят буламачи
яяя,да е.а..тук сьм бил-преди 15 години
не беше лошо
http://www.nextbgtrip.com/more_pix.php?id=186
принципно това намерих,като повече информация тия дни..ама нали ви викам-нищо не значи..нема да одя там,некви нацупени гьзове да ме гледат накриво да ми готвят буламачи

яяя,да е.а..тук сьм бил-преди 15 години

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей тва ми се вижда хем примитивно хем и модерно някак си мисля,че си заслужава да се иде таман и ние малко ала сървивер си падаме с моита дружинка бих го посетил
http://www.nextbgtrip.com/read_hotel.php?id=1241

Без риболов няма любов !
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Венелин Радушев
- разбира нещата
http://free.hit.bg/trigrad/
Аз пък тази, не е чак близо, но колко са 200 км.... Условията са семпли, цените ниски, хижарите се стараят, природата чудна. Само сърцати да сте, че лятно време е страшничък пътя....камоли зимата /нямам впредвид дупки, а пропастта край пътя, наклони.../.
Аз пък тази, не е чак близо, но колко са 200 км.... Условията са семпли, цените ниски, хижарите се стараят, природата чудна. Само сърцати да сте, че лятно време е страшничък пътя....камоли зимата /нямам впредвид дупки, а пропастта край пътя, наклони.../.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
аз,също не бях ходил около 20г.и на 24 декември по разни причини,решихме семейно да направим сървайвър,целта беше хижа Васил Левски.прехода беше 7ч и 30мин. при екстремни ситуации,но всичко мина благополучно.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Преди 15 години може и да е била добре ама сега е невъобразима гняс ! Мухъла по стаите - невъобразим ! Цената в кръчмата в пъти по-нагоре от как в приличен ресторант ама за сметка на това освен че не предлагат почти нищо то и това къде го предлагат е с много съмнителен произход а и явно приборите ги мият напролет като се размръзнат чешмите и тоалетните5кила написа:яяя,да еба..тук сьм бил-преди 15 години![]()
![]()
не беше лошо

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ето за изявления от тоя тип(за сьжаление) говорех....добре,че ме светна-тькмо се бех засилил....дано чуем и нещо положително за витоша.Павел Иванов написа:Преди 15 години може и да е била добре ама сега е невъобразима гняс ! Мухъла по стаите - невъобразим ! Цената в кръчмата в пъти по-нагоре от как в приличен ресторант ама за сметка на това освен че не предлагат почти нищо то и това къде го предлагат е с много съмнителен произход а и явно приборите ги мият напролет като се размръзнат чешмите и тоалетните5кила написа:яяя,да еба..тук сьм бил-преди 15 години![]()
![]()
не беше лошо

- makari
- научил се да хвърля
На Безбог е много хубаво,но трудно се намират места за петък и събота вечер,ако нямаш предварително резервация.В момента сняг има доста.Стаите са отремонтирани.Леглото струва 15лв.,колкото и на всички хижи към БТС.Повечето стаи са с две легла,но имат и с три и също една или две големи кат конюшни.Имат също и апартаменти.Може и да ви излъжа малко,но май цената им беше 60лв.Телевизор има във всяка стая,а таолетна само в апартаментите.Останалите стаи използват общи.
Който не е учил започва да учи другите.