Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Здравейте
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Здравейте
Здравейте!Казвам се Калоян,на 21 години съм и се завръщам в редиците на форум нариба.ком.Конкуренцията се засили и нещата малко по-малко взеха да си идват на мястото!:)))

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Здравейте
kaloyan-stz написа:Здравейте!Казвам се Калоян,на 21 години съм и се завръщам в редиците на форум нариба.ком.Конкуренцията се засили и нещата малко по-малко взеха да си идват на мястото!:)))![]()
![]()
Здравей , ама какво имаш в предвид

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
кое по-точно не ти е ясно 

-
- научил се да хвърля
Ами ще започна с факта,4е с появяването на сливенската група във форума,в раздел риболов на шаран се появиха някои откровения и т.н,които преди това не бях ги чувал
След това малко повече хора взеха да пишат и за сома и някои стари,но важни темички зеха да се поподреждат!С две думи пъзела потръгна 

- Николай Неделков
- учете се от него
На едната "неяснотия" вече отговори.
Ама това:
Как ти беше стария ник-нейм
Ама това:
kaloyan-stz написа:...и се завръщам в редиците на форум нариба.ком
Как ти беше стария ник-нейм

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
kaloyan87
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:

Ша са върнеш тииииииииии,няма де да одиш!

-
- научил се да хвърля
както ти каза Илия в един скорошен пост-шсъ сетиииш:) 

- carpsliven2
- сериозен играч
Добре дошъл колега.. и ние сме от скоро .. ама тука имало много хубави хора. надявам се да се сприателим, независимо кой кви косури има .. важното е да се уважаваме един друг и да можем да си прощаваме като сгрешим , защото няма никои безгрешен 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- krokibg
- учете се от него
Много точно и на място казано 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Малко спам от мен
Гледам, че новата година (или друго нещо) е подействала отрезвително на доста "стари" съфорумци, които бяха в графата "ощипани булки". Браво!!!
Браво и на Ивкопивко, на Запаления, па ако някой мерне и Рапалката и да му припомни за нас, ще е добре! Само "замръзналия зъболекар" недейте да викате, че пак ша стане мазало!
Сигурно има и други, на да ме извинят.

Гледам, че новата година (или друго нещо) е подействала отрезвително на доста "стари" съфорумци, които бяха в графата "ощипани булки". Браво!!!
Браво и на Ивкопивко, на Запаления, па ако някой мерне и Рапалката и да му припомни за нас, ще е добре! Само "замръзналия зъболекар" недейте да викате, че пак ша стане мазало!

Сигурно има и други, на да ме извинят.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

здравей колега , грешиш эа сливенската група , те ще бъдат исхвърлени от форума , тука е България , най добрите биват проръдени , чуда се след толкова атаки и обиди как издържат още !!!!kaloyan-stz написа:Ами ще започна с факта,4е с появяването на сливенската група във форума,в раздел риболов на шаран се появиха някои откровения и т.н,които преди това не бях ги чувалСлед това малко повече хора взеха да пишат и за сома и някои стари,но важни темички зеха да се поподреждат!С две думи пъзела потръгна
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Май,май Ти грешиш и Сливенската група винаги ще е във форумаl66 написа:здравей колега , грешиш эа сливенската група , те ще бъдат исхвърлени от форума , тука е България , най добрите биват проръдени , чуда се след толкова атаки и обиди как издържат още !!!!kaloyan-stz написа:Ами ще започна с факта,4е с появяването на сливенската група във форума,в раздел риболов на шаран се появиха някои откровения и т.н,които преди това не бях ги чувалСлед това малко повече хора взеха да пишат и за сома и някои стари,но важни темички зеха да се поподреждат!С две думи пъзела потръгна

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- krokibg
- учете се от него
l66 написа:здравей колега , грешиш эа сливенската група , те ще бъдат исхвърлени от форума , тука е България , най добрите биват проръдени , чуда се след толкова атаки и обиди как издържат още !!!!kaloyan-stz написа:Ами ще започна с факта,4е с появяването на сливенската група във форума,в раздел риболов на шаран се появиха някои откровения и т.н,които преди това не бях ги чувалСлед това малко повече хора взеха да пишат и за сома и някои стари,но важни темички зеха да се поподреждат!С две думи пъзела потръгна
Що ли ми намирисва на гладен Лапландец тука !!! Що ли не вземеш да си го начукаш някъде,мнението се питам аз !!! Леле,ма ти си по-компетентен и от Ванга бе,как го позна това което ще стане,да не си се взирал в някой пъп

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!