Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

РАБОТА !!!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
РАБОТА !!!
Момчета,фирмата ни взима едно летище за ремонт, като под-изпълнители и имам работа.Ако някой прояви интерес,може да пита на ЛС.Заплата 2000лв на месец,храна,спане и осигуровки.Набирам хора за работа - майстори дърводелци,кнауфаджий и т.н.Така или иначе ще пускам другия понеделник обява в Пловдивските вестници,та с разрешение на Барутчията,пускам тук тази информация и ако някой колега иска да работи,нека да ми пише на лични.Имам достатъчно работа за целия виетнамски народ.За мен е без значение от къде ще ги събера хората.Живее се в спретнати жилища и няма нищо общо с измамническите фирми които хем ви взимат пари,хем не плащат.Ако имате роднини,които са без работа и владеят строителните професий,нека да ми пишат или да ми се обадят на 0894363438.За сега ще събера 10 човека,но тенденцията е до края на годината да станат 100.Работата е в европейска държава,но до понеделник когато се подписва договора,няма да обявявам коя е !!!Дано да съм полезен на хора които са освободени от работа или тепърва им предстой такова.Поздрав !!!
P.S Назначавам ги в нашата фирма и няма премятане и разнасяне напред -назад.Наш човек ги води,настанява,подготвя и им прави първоначалното въвеждане в работата.Аз съм гарант за всичко и че всичко ще бъде точно.Само се иска и хората които евентуално ще работят,да са работливи и коректни.Мързеливите се връщат за България-веднага,без да се правят компромиси.Хората там искат чиста,коректна и качественна работа.Нямам намерение да се излагам и да излагаме и България !!!
Който смятя че го устройват условията моля,да ми звънне или на Лични !!!
P.S Назначавам ги в нашата фирма и няма премятане и разнасяне напред -назад.Наш човек ги води,настанява,подготвя и им прави първоначалното въвеждане в работата.Аз съм гарант за всичко и че всичко ще бъде точно.Само се иска и хората които евентуално ще работят,да са работливи и коректни.Мързеливите се връщат за България-веднага,без да се правят компромиси.Хората там искат чиста,коректна и качественна работа.Нямам намерение да се излагам и да излагаме и България !!!
Който смятя че го устройват условията моля,да ми звънне или на Лични !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Re: РАБОТА !!!
Ако ви трябва терикотаджия,облицовки и др.от този сорт аз съм навит,но 5000евро заплата. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Илийка,ще се споразумеем с теб на масата приятел !!! Ти много не пиеш,ще ти сложа Делефф до теб да те баламоса,ще ти наливаме и кат се напиеш,преди да избягаш към леглото ще стиснем ръцете 

Илийка, не ти ли стига мордераторската заплата бе бате, къде ше ходиш да се гърбиш по тая чужбина за некви мизерни 5000 евро?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- krokibg
- учете се от него
Верно бе,и аз къде съм тръгнал да работя ами не си гледам риболова