Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево?
Модератор: sapuna
Жребчево?
Колеги някой да има инфо дали Жребеца е замръзнал,и дали е достатъчно дебел леда ?
НЕ ЩЕМ АКЪЛ,ДАЙТЕ НИ ПАРИ!!!
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Жребчево?
В събота беше замръзнал,но леда не беше дебел.Това ми е последното инфо...
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- daniel_g
- разбира нещата
А ръкава към Римският мост и шлюзовете? Лед, бракониери, риба? Накой, нещо?
- carpsliven2
- сериозен играч
То там никога неостава без браконери .. ебаха мааму и на тоз язовир..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- научил се да хвърля
Днес бях тям на стената, но е пълно мъртвило. На рибче не бутна единствено една бяла рибка около 30 см на воблер докато пробвах новите придобивки /воблери/.
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
-
- разбира нещата
uzov написа:Днес бях тям на стената, но е пълно мъртвило. На рибче не бутна единствено една бяла рибка около 30 см на воблер докато пробвах новите придобивки /воблери/.

-
- научил се да хвърля
Колеги преди два дни ходихме на римския мост. Рано сутринта полицаи и горски са извадили мрежа доста дълга минаваща по дължина на цялото втичало. Ловихме уклей и каракуда след обяд уклея направо пощуря! Имаше около 50
коли,риболова е труден защото има течение и се налага презамятане през 20-30сек като се има предвид че сме наредени през 2-3метра ! Бяла риба и костур няма и няма ида има! Когато си тръгвахме по тъмно разговарях с две момчета които пътуват постоянно по магистралата казаха че редовно виждали косачи...
коли,риболова е труден защото има течение и се налага презамятане през 20-30сек като се има предвид че сме наредени през 2-3метра ! Бяла риба и костур няма и няма ида има! Когато си тръгвахме по тъмно разговарях с две момчета които пътуват постоянно по магистралата казаха че редовно виждали косачи...
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колеги , имам чувството , че темата Жребчево е табу
Никой не дава информация
Да не е станал рай за бракониерите
Някой поне на разходка не е ли ходил
Пишете за нивото..... мътна ли е водата....
пърпорят ли лодки на тролинг или само ...
бракониерски
лодки хвърлят мрежи....
С поздрав

пърпорят ли лодки на тролинг или само ...

С поздрав

-
- научил се да хвърля
Вчера следобед бях на Жребчево -слънце мешено с мноого вятър
.Водата 6 градуса с леко замътен приятен цвят
.С по ниско ниво от миналата година,но се качва с бързи темпове.На устието имаше 7-8 лодки и доколкото разбрах не ловят все още бяла.А-а, от време на време вадят по някоя мрежа-средно по 3 на ден пълни с платика и каракуда.На циганския ръкав излиза едър уклей и дребна червеноперка.На римския желаещите понамаляха .Под съоръжението е оклоло 1.2м(редки каракудки и уклеи).Общо взето това е на Жребчево.Рибата въобще не бърза за никъде
...

Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
Ония ден го пообиколих.........ей така,да огледам.Нивото продължава да се вдига.
На "Римския мост" десетина коли.Оплакаха се от валати!
По устието лодки не видях!
Колега maistor_ribar,ако си сигурен за мрежите трябваше да звъннеш на ИАРА!
Ако нямаш номера,ето- 0887 21 21 18 -Трифон !
Ако искаш му кажи,че ме познаваш и че аз съм ти дал номерът му! Може да помогне!
На "Римския мост" десетина коли.Оплакаха се от валати!
По устието лодки не видях!
Колега maistor_ribar,ако си сигурен за мрежите трябваше да звъннеш на ИАРА!
Ако нямаш номера,ето- 0887 21 21 18 -Трифон !
Ако искаш му кажи,че ме познаваш и че аз съм ти дал номерът му! Може да помогне!

Благодаря и на двамата, за информацията
Може би в събота и неделя ще отскоча за тролинг.... Да се надяваме на добро време и улов...

Може би в събота и неделя ще отскоча за тролинг.... Да се надяваме на добро време и улов...

И аз благодаря за информацията ! Жребчево е страхотен водоем за риболов и отдих , но мрежарите сериозно са се заели да го ликвидират.
Миналата година Април за един ден извадихме 2 огромни мрежи пълни с умираща платика. Прибрах се в София ,влязох във форума и....изненада -
на следващия ден и на същото място пак мрежа! А после се надявай на слука.
Миналата година Април за един ден извадихме 2 огромни мрежи пълни с умираща платика. Прибрах се в София ,влязох във форума и....изненада -
на следващия ден и на същото място пак мрежа! А после се надявай на слука.
Преди 2 седмици нивото беше по-високо в сравнение миналата година Април месец, така че нещо се бъркаш да ти кажа, освен ако не са го източвали от тогава ? камъка дето стои по-средата на реката нагоре в устието никога не лъже. Водата наистина е мътничка, което е добре според мен. От сонара на лодката се виждаха доста риби в района на устито, по-скоро мирни ма не се знае... ще видимmaistor_ribar написа:Вчера следобед бях на Жребчево -слънце мешено с мноого вятър.Водата 6 градуса с леко замътен приятен цвят
.С по ниско ниво от миналата година,но се качва с бързи темпове.На устието имаше 7-8 лодки и доколкото разбрах не ловят все още бяла.А-а, от време на време вадят по някоя мрежа-средно по 3 на ден пълни с платика и каракуда.На циганския ръкав излиза едър уклей и дребна червеноперка.На римския желаещите понамаляха .Под съоръжението е оклоло 1.2м(редки каракудки и уклеи).Общо взето това е на Жребчево.Рибата въобще не бърза за никъде
...