ЛРД Панега Село Радомирци ?

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
мастЪра_
ще става разбирач
ще става разбирач

ЛРД Панега Село Радомирци ?

Мнение от мастЪра_ »

Не съм сигурен къде точно да пусна темата но тук ми се стори най-удачно.
Значи имам баба в това село и понеже си ходя доста рядко там, искам да попитам от форума има ли някой радомирчанин който да ми разясни малко за това сдружение и за едно друго сдружение - Клуб ''Амур'' в който се организират дори и състезания.това е цялата информация с която разполагам от гугала.Чувал съм, че риболова в това село е развит (а също и ловът).
Просто искам да се запиша в този клуб и ще съм безкрайно щастлив (а и ще имам повод да се задържам там повече :lol: )
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЛРД Панега Село Радомирци ?

Мнение от Бисо »

Мастъре,пич :shock: .Аз съм Радомирчанин,ма от гр.Радомир,а тук такиива клубове,няма :smt102 .А за с.Радомирци,вервай ми ,за пръв път чувам :oops:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Изображение
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Ми виж сега, като отидеш в Радомирци, питай кой е шефът на ловно-рибарската дружинка и оттам ще те информират най-добре. Подозирам, че всичките са ловци там и ходят да трепят прасета, ама нищо не пречи да попиташ.
garbolino94
новобранец
новобранец

Мнение от garbolino94 »

да аз съм член
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”