Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Осушаване на малка лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Осушаване на малка лодка
Колеги, помните ли времената когато имаше зилове, разнасяха се разни туби т.н.
Спомням си по онова време имаше едни гумени шлангове с нещо като гумена круша по средата, в нея на двата края клапанчета. Шофьорите много ги използваха за засмукване, когато прехвърляхя
бензин. Не съм виждал сега такова нещо, или подобно, в продажба. Че то си е готова осушителна помпа! Само на смукателната част една тръбичка - да е по-твърдо и да можеш да достигаш по -трудните места. Защото със съдче някакво не можеш събра всичко. Вижали ли сте скоро такова нещо?

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Осушаване на малка лодка
Има в магазините за 1-но левче .... или по зоомагазините .... води се за почистване ан аквариуми
-
- вече хвърля и на тежко
Сещам се за кво говориш,ама аз лично не помня скоро да съм виждал такава джаджа-що не питаш некой стар шофьор?!?
Или питай в магазин за авто-аксесоари-може пък да имат нещо подобно?!?

Или питай в магазин за авто-аксесоари-може пък да имат нещо подобно?!?
Добрютро!!!

У нас доскоро се подмяташе едно такова чудо трябва да го потърся

пъ, прехвърли я....Marco Polo написа:Мисля да я прехвърля към "Екипировка", какво ще кажете...

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това за което говориш ,го има и в следния вариянт,прилича на камбанка с топче (накрайник),вместо да стискаш,или смУчеш,две три злобарки на маркуча и "течеееееееееее,всичко ,течееееееееее...................."
А за ПОДСУШАВАНЕ ,ползвай Шотландския метод за Пресъхване на "блата".Внасят ВЦ Хартия от Белана развиват 1метър и го топят във водата,рулото на кол и слънцето прави ,остатъкът от подсушаванетооооо
А за ПОДСУШАВАНЕ ,ползвай Шотландския метод за Пресъхване на "блата".Внасят ВЦ Хартия от Белана развиват 1метър и го топят във водата,рулото на кол и слънцето прави ,остатъкът от подсушаванетооооо
Последно промяна от БОВСКИЯТ КОРМОРАН на Вто Яну 20, 2009 11:10 pm, променено общо 1 път.

-
- разбира нещата
Мисля,че се сещам за какво говориш.В нас има една такава на бащата,но незнам от къде я е купил.Ще го питам и ще пиша.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Защо ти е?runner написа:Колеги, помните ли времената когато имаше зилове, разнасяха се разни туби т.н.Спомням си по онова време имаше едни гумени шлангове с нещо като гумена круша по средата, в нея на двата края клапанчета.
Бензин ли ще крадеш?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- rdochev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Миналата седмица купих такава от магазин за авточасти-20 лв-точно за подкачване на дизела ми трябваше.dimow написа:има такава горивна /ръчна /помпа във всеки магазин за резервни авточасти
служи за ръчно подкачване на ггориво предимно при дизеловите аФтомобили
успех
i don't drink water cos fish fuck in it
Огън сте, колеги - давате няколко пътечки за проверяване. Ъ-ъ, Кептън, ниЙ бИнзин нИ употрИбявамИ, разбийш
Ще сушим съдинката да не си мокрим топлинките! 

-
- разбира нещата
Питах и бащата каза,че го е зел от магазин за домашни потреби в квартала,но и по магазините за авточаст имало.