Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Излет Овчарица
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Излет Овчарица
Здравейте колеги,в Събота смятаме да ходим на яз.Овчарица на топлото за 24 часа.Ще търсм шаран и хищник,нещо да ме посъветвате?Благодаря
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Излет Овчарица
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=20596 ето ти колега тва намерих 

Ако си в дупка, престани да копаеш.
- carpsliven2
- сериозен играч
на стъмване на върхар кълве 100 % .. нема празно.. успех колега .. вече ми дължиш едно кафе 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- новобранец
Благодаря колеги и какво е върхар,понеже не съм навътре с всичките техники.Дамян,тези колеги на разрешена зона ли са ходили?
-
- сериозен играч
Последно инфо от вчера!Колеги са били на стената-уклей,или ВЪРХАР по нашенски-в индустриални количества!Отделно надвечер на пружина и фидер -добри каракуди и платики.През нощта на директен -6-7м телескоп и светеща плувка са извадили дори бял амур-2кг! Наслука! Таксата си е 10лв. на калпак 

-
- новобранец
Благодаря ти grandal_331,на това място хамбарите разрешен ли е риболова?
-
- новобранец
Има само такса 10 лв,билет не трябва,а тези от 50лв или повече са за вътрешни хора
Билет ви трябва защото ИАРА ако мине и ще ви глоби иначе охраната на теца не проверява.Три въдици 24 часа .Имаш право да вземеш 3кг шаран ,бяла риба, амур, сом или единичен екземпляр няма значение колко е тежък.Другите риби не ги предирят .На стената вечер ако хвърляш до садките може да излезе и канално сомче на филе от толостолоп или кренверш .Чао надявам се да съм ви полезен.
- carpsliven2
- сериозен играч
Сега обеснявам по подробно на новите колеги че, гледам ги мързи да четат. така.. Разрешените места са на моста и от едната страна на топлото, по цялата ивица. таксата е 10 лева и имаш право да седиш 24 часа. Има всякакъв вид риба. нужен ти е и рибарски билет .. макар че много рядко проверяват. За другите места на теца се изисква някои познат да гарантира на теб- демек тряа да имаш некви връзки или да се примолиш на охраната. за повече информация на лични. Ако търсите мноо големи риби , да знайте че останаха само малко за мен..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Малко спам по темата.Та значи ето условията на един английски гьол.На всички техни платени водоеми с малки разлики са такива.На мен лично ми се виждат малко прекалени-НО за нашата България трябва да са такива.Тогава ще видим колко рибари ще останат.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Всеки има право на мнение...Вече съм се изказвал по темата за билета и продължавам да мисля,че трявжа да се вади,но какво да се прави,все пак сме народ, на които един от националните герои е ХИТЪР Петър,така че вече се отчаивам да споря с хората(един човек,които се мисли за голям тарикат няма да се промени,много по-лесно е да застанеш на тази позиция,отколкото да защитиш принципите,които ще те направчт част от една приятна и истинска общност-на риболовците(истинските))
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Предупреждавам официално ALIGATOR, известен още като josh да спазва правилата на форума! Като първа стъпка съм изтрил мненията му от тази тема. За да не увиснат мненията на тези колеги, които му се връзват, съм изтрил и техните, за което им се извинявам.
Sestrata
Sestrata
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Рових из метеорологичните сайтове,ама нещо не им се доверявам!Каква е хавата в Ново Загорско,че нещо...петък и събота...
Дъжд не ме притеснява,вятър има ли?
-
- вече хвърля и на тежко
някой ша са размърдва майsapuna написа:Рових из метеорологичните сайтове,ама нещо не им се доверявам!Каква е хавата в Ново Загорско,че нещо...петък и събота...

Не се променят само най-глупавите