Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Тунджа-къде?
Модератор: Кърцата
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Тунджа-къде?
Колеги,утре с Knockout се каним да направим вторият си излет за годината и ще сме ви благодарни за информация за средното и долното течение на р.Тунджа.Проследихме темата на Local вчера,но ще сме благодарни за още инфо.Благодарим предварително:)
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Re: Тунджа-къде?
на желю воивода там идете излиза кефал аз ги лових на пинка и жълъдов
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Мерси за бързия отговор
А нещо по-подробно за самия монтаж...

-
- и господ не е толокова добър
За Тунджа има толкова нова информация,места монтажи.Чети брат 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ох,знам и чета,ама все ми се иска още,още се колебаем за мястото и за това питам 

- S.Koychev
- разбира нещата
Здрасти колега, сега си идвам от Елхово, днеска незнам по каква причина мн слабо ама мн , още по тъмно бяхме там, 1-во на помпената станция -там само 1 алай, след това слезнахме до родопа там също мн зле аз изкарах 3-4 гърбавици , повечето колеги и те имаха същия улов, и най накрая се преместихме в градината кадето изкарах 2 гърбавици и 2 щуки
което мн ме изненада , обаче и там колегите се оплакаха че днеска мн слабо, даже и местните бяха учудени от слабото кълване .За наша голяма изненада на тръгване и провериха и билетите , а на местните им пообраха въдиците .. , дано съм ти бил полезен с инфото колега 

Ribarche
-
- и господ не е толокова добър
Те това е хубаво инфо.Benicio написа:Здрасти колега, сега си идвам от Елхово, днеска незнам по каква причина мн слабо ама мн , още по тъмно бяхме там, 1-во на помпената станция -там само 1 алай, след това слезнахме до родопа там също мн зле аз изкарах 3-4 гърбавици , повечето колеги и те имаха същия улов, и най накрая се преместихме в градината кадето изкарах 2 гърбавици и 2 щукикоето мн ме изненада , обаче и там колегите се оплакаха че днеска мн слабо, даже и местните бяха учудени от слабото кълване .За наша голяма изненада на тръгване и провериха и билетите , а на местните им пообраха въдиците .. , дано съм ти бил полезен с инфото колега

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- S.Koychev
- разбира нещата
Смятам всеки ден да съм за риба с колегите, вече пуснаха метана и ще обикаляме яко региона
Утре сме на Обручище 

Ribarche
-
- научил се да хвърля
Браво за риволова и браво на проверяващите дано тази година затегнат нещата
-
- научил се да хвърля
Щуките на какво ги хвана колега?Benicio написа:Здрасти колега, сега си идвам от Елхово, днеска незнам по каква причина мн слабо ама мн , още по тъмно бяхме там, 1-во на помпената станция -там само 1 алай, след това слезнахме до родопа там също мн зле аз изкарах 3-4 гърбавици , повечето колеги и те имаха същия улов, и най накрая се преместихме в градината кадето изкарах 2 гърбавици и 2 щукикоето мн ме изненада , обаче и там колегите се оплакаха че днеска мн слабо, даже и местните бяха учудени от слабото кълване .За наша голяма изненада на тръгване и провериха и билетите , а на местните им пообраха въдиците .. , дано съм ти бил полезен с инфото колега

- S.Koychev
- разбира нещата
На воблер салмо синьо някакво беше, местните казаха че имало бая щука ама на мене ми беше писнало вече и не ми се въртеше мн .
Ribarche
-
- кандидат преподавател
А вие се появихте
Сега инфо от миналата седмица след моста на тунджа ,към рибарниците кадето е старата пресевна,гърбавица и кефал на жъладов

Сега инфо от миналата седмица след моста на тунджа ,към рибарниците кадето е старата пресевна,гърбавица и кефал на жъладов

- dddinev_27
- новобранец
Можеш ли да дадеш малко инфо къде точно е тази градина 

- S.Koychev
- разбира нещата
Това е градския парк на Елхово, немога да ти кажа точно къде е , защото и мене ме водиха ......
Ribarche