Макара - каква?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Hot

Макара - каква?

Мнение от Hot »

Здравейте,
ще си купувам за пръв път макара и се чуда каква да си взема! Става въпрос за риболов по Струма и някой микроязовир в района. Бихте ли предложили модел и марка, май съм се насочил към спининг, и също така кой размер да подбера - 0,20 или 0,30! И понеже съм левичар, кои модели имат такъв вариант - за ляваи дясна ръка?
Благодаря предварително и на слука ...
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Сигурно на 95 % от макарите има възможност да се обръща дръжката, така че нямаш голям проблем.
При положение, че за първи път си купуваш макара по - добре не се хвърляй на скъпи марки и модели. Разбира се не си купувай и някакви ментета - винаги излизат по - скъпи.
Бих ти препоръчал ДАМ или ШЕКСПИР - за 20 - 30 лева можеш да си вземеш прекрасна макара с 1 до 3 лагера. Здрави са и много надежни. Конкретния размер на макарата трябва да съобразиш и с вида пръчка, който ще използваш. Погледини на този адрес - http://shop.fishing-mania.com/
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Привет,
съгласна съм с аматьора :wink: , купи си нещо на дам, в магазина на Орозов на пл. Възраждане има добро предлагане, няма смисъл да се изхвърляш със скъпи макари, пробвай, виж кое най-ще ти допадне и ката...Успех и наслука :D
dani.mani
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от dani.mani »

Здравеите колеги.
Моито мнение е сьщото като и вашето,но мисля че може да разгледа и макарите OKUMA, за 20-40лв има доста добри...
Как мислите :D
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”