Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Водоеми около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Водоеми около Пловдив
И аз се вълнувам къде може да се лови особено в близост до Пловдив.
Аз живея в Сопот и посещавам сепарациите в Баня и Горна махала. Там се лови щука и лин основно макар че има чеверноперка, каракуда, уклей, костур че и слънчевка даже в голямо количетво. Само че напоследък май не съм много удовлетворен - едни малки щуки налитат, линовете са хубави ама са малко и понякога чакаш за един по цял ден. Искам да разнообразя малко. На Марица имало щука ама не знам къде. А ако знае някой къде другаде може да се отиде макар и платено дори, щото там където ходя е с билет.
Е и шарански риболов ме вълнува макар че трябва да се преоборудвам, ам ато май навсякъде е платено и условият са едни .. а ако не е платено пък не се хваща ..
Благодаря
Аз живея в Сопот и посещавам сепарациите в Баня и Горна махала. Там се лови щука и лин основно макар че има чеверноперка, каракуда, уклей, костур че и слънчевка даже в голямо количетво. Само че напоследък май не съм много удовлетворен - едни малки щуки налитат, линовете са хубави ама са малко и понякога чакаш за един по цял ден. Искам да разнообразя малко. На Марица имало щука ама не знам къде. А ако знае някой къде другаде може да се отиде макар и платено дори, щото там където ходя е с билет.
Е и шарански риболов ме вълнува макар че трябва да се преоборудвам, ам ато май навсякъде е платено и условият са едни .. а ако не е платено пък не се хваща ..
Благодаря
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Има какво ли не в Сопотския независимо че много вода изтече и преля по наводненията и сигурно много от рибата отиде на хората от долните села в нивите. не виждам много рибари - има сом и щука и шаран .. ама основно каракуди вадят и то не кой знае колко големи и не ми е мнгоо кеф. пясчъник не ме кефи а за щука може ли нещо по конкретно в Марица - къде и как
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
KUDE
къде по точно е точно тоя язовир михалци колега и плаща ли се там
-
- новобранец
- Обратна връзка:
михилци
водоема се намира непосредствено преди гр.Баня-Карловско
преди моста има одбивка в ляво-ако идвате от пловдив -
на около 500-600м главният път го пресича черен
свивате на ляво по черния път и на около 2км е водоема
в момента не знам какво е положението там
но преди се плащаше 3лв и каквото си хванеш си е твое
преди моста има одбивка в ляво-ако идвате от пловдив -
на около 500-600м главният път го пресича черен
свивате на ляво по черния път и на около 2км е водоема
в момента не знам какво е положението там
но преди се плащаше 3лв и каквото си хванеш си е твое
- ivan_yo
- разбира нещата
......около ПЛОВДИВ
В МОМЕНТА СЕ ПРАВИ МНОГО УСПЕШЕН РИБОЛОВ НА яз.МУРЛА до гр. СОПОТ срещу 5лв.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Да ама не
Або ти добре ли си бре откъде си незнам ама .. 5 лв ама само таксата и после си плащаш и рибата ... тъпо!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
И още нещо
аз си ги знам всичките гьолове в райнона и не ми ги хвалете а и на другите също .. а ми кажета къде в Пловдив се лови щука (основно) а тук около мен къде има риба и къде какво кълве си го знам и сам.
Това на Михилци може и да е било някога. А за Сопот (Мурла) какво да ви кажа .. тъпо просто аз живея на около 500 метра от него и знам кога и колко рибари ходят там и никога не ловя там щото просто не е интересно.
Днес минах цели 120 км в една посока ама хванахме 3 кг щука и още 6 по малки както и половин кофа костур 2 шаранчета и т. н. така че щом ходя на майната си тия водоеми наоколо не трябва да се хвалят особено от хора дето са ги виждали само на картинка
Това на Михилци може и да е било някога. А за Сопот (Мурла) какво да ви кажа .. тъпо просто аз живея на около 500 метра от него и знам кога и колко рибари ходят там и никога не ловя там щото просто не е интересно.
Днес минах цели 120 км в една посока ама хванахме 3 кг щука и още 6 по малки както и половин кофа костур 2 шаранчета и т. н. така че щом ходя на майната си тия водоеми наоколо не трябва да се хвалят особено от хора дето са ги виждали само на картинка

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ами приятелю основно на Баня и Горна махала. Ама нещо тая година с тия катаклизми .. баненската сепарация е залята и хич не е гот а на Горна махала пък май се източи рибата в реката. так аили иначе в тия двата водоема е винаги като панаир и ако не отидеш по тъмно почти веинаги си само зрител. А и напоследък свястн ащука там не съм видял. Абе има около кило и даже малко по големи ама вече и те са рядкост. Аз ходих на един приятел на водоема в Нова загора и беше невероятъно ама ми е малко далеч - 120 км в една посока а и все пак е частен водоем и не върви да му изловин на човек арибата
така че искам нови предизвикателства .. около Пловдив