Питане за макара Shakespeare - Omni X RD

Модератор: sapuna

dido77
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Питане за макара Shakespeare - Omni X RD

Мнение от dido77 »

Здравейте колеги,
някой ползвал ли е тази макара Shakespeare - Omni X RD или поне дали я е виждал на живо , колко тежи и някакви впечатления за нея.
Моята се развали и си търся някоя по-евтина ето и линк към нея : http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6688
Благодаря предварително.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Питане за макара Shakespeare - Omni X RD

Мнение от MITKO70 »

Тази я гледах ,но не става,то и цената говори.Добре ,че Ивака ме консултира та взех Match 1 на Шекспир.Като вариант между тях може IN2 на Шекспир като цена/качество.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

dido77 написа:Здравейте колеги,
някой ползвал ли е тази макара Shakespeare - Omni X RD или поне дали я е виждал на живо , колко тежи и някакви впечатления за нея.
Моята се развали и си търся някоя по-евтина ето и линк към нея : http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6688
Благодаря предварително.

Aз имам една макара излишна - шаранджийска. С метална шпула марката е Филстар 0.35/240 метра събира с заден аванс. 6 лагера перфектна е. Пиши ми ЛС ако искаш да се договорим.
dido77
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от dido77 »

Благодаря ти колега но ми трябва някоя малка 0.20 100 метра за мятане.
elderonth
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от elderonth »

Според мен най-добрата макара за цената си е шекспир MACH 1 с преден аванс,просто перфектна.Има мачова алуминиева шпула и Графитна резервна по-дълбока.Има размери от 0.20 до 0.40 ,разгледаи ги :D
uldo
новобранец
новобранец

Мнение от uldo »

Колега откажи се от тази макара ,аз си я купих миналата година и не можа да издържи и един сезон при положение че не съм я ползувал много
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Аз не мога да разбера ,какво искате от макара за 15-20 лв....чудеса ли да прави! Е нема да стане.Тази макара е направена точно за 1-2 сезона да издържи...то затова има и резервна шпула.Предназначена е за болонезе...и телескоп с водачи ...за дребна рибка до полвин кило...1 кило макс.Направена е на не тежи много на ръката все пак държиш телескопа с часове.
Така че не бързайте да плюете по Шекспира...аз я ползвах вече един сезон-здрава и читава си е...;)
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Малеееееее, колега откъде я изкопа тая тема,че я възкреси. :?: Едва ли вече има някой, които да не знае,че макарата за която се отнася тази тема е пълен боклук и не струва и една трета от цената на която се продава. :idea:
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

gogen написа:И аз съм на мнение, че не струва. Качеството е доста лошо, поне на тази която аз имам (най-големия модел).

Поздрави!
Когато аз купувам макара...първата работа след покупката е да я разглобя тотално...и да смажа всички триещи се части вътре,червяци и лагерите съответно ..с ГРЕС.След това вече кахъри рядко се появяват.Фабрично макарите се смазват с някакво подобие на грес...виждал съм и смазани с някакъв бял вазелин...и затова не издържат.
Смазване му е майката.
Поздрави!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”