Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Гълъбово-каналът до с.Обручище
Модератор: Paublo_Eskobar
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гълъбово-каналът до с.Обручище
Здравейте колеги,
На 24.01 на канала до Обручище случихме на прекрасна каракуда.Излизат като от калъп 0,500-0.800 кг.На директен и мач.Тънка линия 0,12-0,14 и малки куки.Подхранката не е задължителна ,но помага.Лови се на бял и торен.Каналът от сутринта е окупиран от стотици рибари и за закъснелите места не остават.Много е кално и има доста от "братята" на тройка.Контрол никакъв.Рибата е прекрасна на вкус.Внимавайте с пътя!Ако нямате водач сте го объркали 100 % .
Наслука !
..... и пазете природата
На 24.01 на канала до Обручище случихме на прекрасна каракуда.Излизат като от калъп 0,500-0.800 кг.На директен и мач.Тънка линия 0,12-0,14 и малки куки.Подхранката не е задължителна ,но помага.Лови се на бял и торен.Каналът от сутринта е окупиран от стотици рибари и за закъснелите места не остават.Много е кално и има доста от "братята" на тройка.Контрол никакъв.Рибата е прекрасна на вкус.Внимавайте с пътя!Ако нямате водач сте го объркали 100 % .
Наслука !
..... и пазете природата
Последно промяна от bat_boiko_nikolov на Пон Яну 26, 2009 6:52 pm, променено общо 1 път.
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Re: Гълъбово-каналът до с.Обручище
Наистина е много добро място за риболов.Емоция си е да вадиш такива борбени каракуди с директен или мач, но просто има толкова много хора, че риболова може да се окаже много изнервящ.Аз бях там на 24-ти много хора много чудо, имаше манговци с парашути хвълят на 1-2м до плувката ти.Много неколегиално поведение от страна на някои не особено грамотни "колеги".
В почивните дни си е жива касапница!!!

-
- вече хвърля и на тежко
здрвеите и аз го имах този проблем с брачедите и се оправих много лесно.Бяха ме обградили няколко ромчета и всеки път някои ме закачаше накрая не издържах изкарах ножа и трагнах срешу тях за секунди останах сам така беше цял ден.А относно риболова небеше зле 

кога ще им чупим кратуните на тия косачи

Аз бях на 25.01 и положението беше същото- много рибари ,като най-малко половината бяха парашутисти и косачи. Иначе удоволствието от едрите каракудозаври е огромно
Ми колеги даите да се съберем риболовците и да окосим косачите че ако чакаме накои друг да ги вкара в правия път никога няма да стане.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги,относно косачите,парашутистите и друга паплач,дайте да намерим по един мегафон отнякъде и като идем сутрин на подобен водоем познайте какво трябва да направим.Гаранция половината ще се изнесат.Нека опитаме !!!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пък,ако не стане насреща всеки има и по някой приятел ловец.Те са доста красноречиви!
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Колеги,въпросът с бракониерите е по-сложен.За това си има ИАРА.Ние не ходим за риба за да се стреляме и колим с бракониерите.Подавайте сигнал към ИАРА и изисквайте да идват на мястото.Като се чуе ,че тук има глоби парашутистите ще изчезнат.А така гледат един от друг и стават все повече.
Кефа цена няма!
-
- вече хвърля и на тежко
да ама иара не си мардат праста специално за там и аз ходих на скоро имаше 200 коли и секи праи квот си иска дарпат с троики парашути като се стамни се вадят сертмета ужас е.наистина никакав контрол
Ако си в дупка, престани да копаеш.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Доколкото до това да звъним на ИАРА-добре.Имам 3 телефонни номера на агенцията,и трите пловдивски.В Гълъбово на справки ли да се обадя или на 112 ? И защо ние да напомняме на инспекторите за какво взимат заплати !Знаете в каква страна живеем,знаете ,че и Живков десетилетия се мъчеше да реши проблема.Само ние потърпевшите ,не ИАРА,не 6-ти американски флот,само НИЕ можем !!!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
30.01.2009г.
След стабилна подготовка в 7.30 на канала.
Навалица няма-40-50 души.
В 7.50 студени въздушни маси от север и ........капо !!!
Рибата просто остана в язовира и след 2 часа опити с различна стръв-обратно !
След стабилна подготовка в 7.30 на канала.
Навалица няма-40-50 души.
В 7.50 студени въздушни маси от север и ........капо !!!
Рибата просто остана в язовира и след 2 часа опити с различна стръв-обратно !
-
- вече хвърля и на тежко
и аз получих същата информация ,че калването на рибата драстично е намаляло излизали по 4-5 риби на човек за цял ден риболов
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
Писането на кирилица е задължително! Писането с главни букви не се толерира!
Модератор
Модератор