яз Искър

Модератор: Кърцата

saksi
фен клуб-скобар

яз Искър

Мнение от saksi »

Утре отивам на Щъркела.
Има ли желаещи.
saksi
фен клуб-скобар

Re: яз Искър

Мнение от saksi »

Айде ...кой дошъл... дошъл :D
Край на записването :D
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колега как беше на Щтъркела. Може да се посмееш малко но дадох информация на колега от Пазарджик за прословутия щъркел . Бях на Пясъка и там имаше и колега от София,та той каза че давало много добре. Поразрових се из Форомите и намери същата информация. Колегата от Пазарджик се похвалил на още четирима колеги негови приятели. И ква стана тя един от тях се похвалил на други отзи пък на други и 4 коли тръгват за Щъркела в 3 часът .Аз си отивам на Пясъчник към 8 и телефона ми звъни . Моя приятел от Пазарджик ми звъни и ми оплю цялата рода.Било пълно с народ и не барало нищо само малки костурчета .Та каза ми да му запаза место за 5 човека и аз му запазих. Дойдоха към 11 и пак ми разгониха фамилията но по тъжното беше когато дойдоха и другите коли. Та кажи как беше в неделя там защото ми се заканиха да ми подарят Щъркелово гнездо. :axe: :roll: :oops:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
evgenii
новобранец
новобранец

Мнение от evgenii »

Като прочетох за Щърщела и ми се размали настроението. Мислех най-накрая да направя един риболов за уклеи. Някой има ли актуална информация дали дава, защото миналата седмица един колега ми писа, че дава слабо дребен костур. Възможно ли е уклея да не пипа цяла зима. Ще съм Ви задължен за информация за Искъра. Помощ дома не се трае, ходими се за риба!
Joromv
новобранец
новобранец

Мнение от Joromv »

В събота до обяд хубав уклей, прилични костури и каракуди. Излизаха и маломерни платики, а колегите до нас извадиха
и две маломерни шаранчета. Всичко това на бял и пинки. Лудницата обаче е невъобразима. Хубавите места са заети още в 5 и половина. На обяд излезе вятър, големи вълни и риболова приключи. На дъно започнаха да се ловят епизодични костури. За голяма моя радост този път не видях никой да прибира маломерната риба.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”