Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Стойка сонар - Hum -> Gar
Модератор: emo vasilev
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Стойка сонар - Hum -> Gar
Колко пара ти струваше това ?????
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На мен ще ми помогне.Добра е идеята.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Да идеята е даже супер, лошото е при наште параходи, че транеца е само един
и при мен носи мотора, стойката за сонадата и 2 стойки за въдици, ако прасна и сонара там означава никога да не мога да завия, да си джиткам само направо
Аз промених закрепването на сондата, като пак я оставих на стойката, но добавих и датчика за скорост и температура към тая стойка. Освен това застопорих бастуна, защото ми писна при всяко преместване да се накланя на 45 градуса и да ми променя цялата създадена концепция.
Ето как го направих

дано съм бил полезен. Искам само да добавя, че ако забравя да вдигна сондата на излизане няма да е здравословно за датчика, а може би и за бастуна

Аз промених закрепването на сондата, като пак я оставих на стойката, но добавих и датчика за скорост и температура към тая стойка. Освен това застопорих бастуна, защото ми писна при всяко преместване да се накланя на 45 градуса и да ми променя цялата създадена концепция.
Ето как го направих

дано съм бил полезен. Искам само да добавя, че ако забравя да вдигна сондата на излизане няма да е здравословно за датчика, а може би и за бастуна

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/