Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Капо на с.Стрелци
- tamerlangd
- новобранец
Капо на с.Стрелци
Вчера 25.01.2009 ходих на язовира до село Стрелци. Обекта на риболов беше щука и кустур но въпросните субекти бяха и те в седмична почивка
.
Сутринта към 7,30 валя много дъжд, имаше и мъгла. Рибари започнаха да пристигат към 10,00, основно щукари. Към 11 се престраших да хвърля един фидер за мирна риба на захранка Андоел Мкс, с аромат на ванилия, стръв бял и червен.

Сутринта към 7,30 валя много дъжд, имаше и мъгла. Рибари започнаха да пристигат към 10,00, основно щукари. Към 11 се престраших да хвърля един фидер за мирна риба на захранка Андоел Мкс, с аромат на ванилия, стръв бял и червен.
-
- разбира нещата
Re: Капо на с.Стрелци
Колега хубаво си се капотирал ама сподели със нас кой си, откъде си.......... и т.н.
Има тука една темичка за тази работа....http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=10798

-
- вече хвърля и на тежко
Правилно,90 % от нас си нямат идея къде е село Стрелци
А що да не научим?!? 

Добрютро!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Намира са 10 км преди село Сърнегор язовира се намира като стигнете центъра и после веднага в дясно и 1-2 км само направо ако идвате от към с.Дрангово малко преди селото се намира язовира

Без риболов няма любов !
- tamerlangd
- новобранец
прецака ми се кирилицата и не можах да довърша, та да продължа - на фидерчето само една хубава каракуда около 600 грама и след нея нищо. Щтука не удари нито костур. А, да не забравя,
вдигнали са таксата от 4 на 6 лв.

adjamia написа:Правилно,90 % от нас си нямат идея къде е село СтрелциА що да не научим?!?

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Е все пак не си капоtamerlangd написа:прецака ми се кирилицата и не можах да довърша, та да продължа - на фидерчето само една хубава каракуда около 600 грама и след нея нищо. Щтука не удари нито костур. А, да не забравя,вдигнали са таксата от 4 на 6 лв.

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А някой друг на водоема хвана ли щука? В смисъл хвана ли се щука на водоема изобщо?
Верния път е най-къс!
- tamerlangd
- новобранец
Докато бях там (до около 15,10)не видях някой да вади щтука иначе тапите бяха опасали гьола все едно имаше опъната мрежа
. Имаше един смелчага, който влезе до кръста с блесна или воблер от страната на шавара, срещу стената но не видях да вади нещо.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Серсемите там са безкрайни имам къща там и ти давам гаранция,че до края на м февруари няма да барне нищо рибата там е чишит от всякъде началото на Декември фатяхме шаранитеtamerlangd написа:Докато бях там (до около 15,10)не видях някой да вади щтука иначе тапите бяха опасали гьола все едно имаше опъната мрежа. Имаше един смелчага, който влезе до кръста с блесна или воблер от страната на шавара, срещу стената но не видях да вади нещо.

Без риболов няма любов !
Пич обади се на 0899395048 във връзка със с. "Стрелци" за щука но друг водоем.tamerlangd написа:Вчера 25.01.2009 ходих на язовира до село Стрелци. Обекта на риболов беше щука и кустур но въпросните субекти бяха и те в седмична почивка.
Нищо и не извади, затова не си видялtamerlangd написа: Имаше един смелчага, който влезе до кръста с блесна или воблер от страната на шавара, срещу стената но не видях да вади нещо.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тоя номер на кои язовир е ? както казах по-горе имам къща там и г/д знам езератаt_z252 написа:Пич обади се на 0899395048 във връзка със с. "Стрелци" за щука но друг водоем.tamerlangd написа:Вчера 25.01.2009 ходих на язовира до село Стрелци. Обекта на риболов беше щука и кустур но въпросните субекти бяха и те в седмична почивка.

Без риболов няма любов !
Тоя номер на кои язовир е ? както казах по-горе имам къща там и г/д знам езерата
искам да ида някъде там да фана една сносна щука
[/quote]
Тоя номер не е на язовира а е мои [ MАИСТОРЕ ] Пълен съм с номера.

Тоя номер не е на язовира а е мои [ MАИСТОРЕ ] Пълен съм с номера.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тоя номер не е на язовира а е мои [ MАИСТОРЕ ] Пълен съм с номера.[/quote]t_z252 написа:Тоя номер на кои язовир е ? както казах по-горе имам къща там и г/д знам езератаискам да ида някъде там да фана една сносна щука
Язовир ли имаш там ?

Без риболов няма любов !