Капо на с.Стрелци

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
tamerlangd
новобранец
новобранец

Капо на с.Стрелци

Мнение от tamerlangd »

Вчера 25.01.2009 ходих на язовира до село Стрелци. Обекта на риболов беше щука и кустур но въпросните субекти бяха и те в седмична почивка :D .
Сутринта към 7,30 валя много дъжд, имаше и мъгла. Рибари започнаха да пристигат към 10,00, основно щукари. Към 11 се престраших да хвърля един фидер за мирна риба на захранка Андоел Мкс, с аромат на ванилия, стръв бял и червен.
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: Капо на с.Стрелци

Мнение от BZI »

Колега хубаво си се капотирал ама сподели със нас кой си, откъде си.......... и т.н. :D Има тука една темичка за тази работа....http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=10798
Изображение Пазете природата чиста !!!!
adjamia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от adjamia »

Правилно,90 % от нас си нямат идея къде е село Стрелци :wink: А що да не научим?!? :wink:
Добрютро!!!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Намира са 10 км преди село Сърнегор язовира се намира като стигнете центъра и после веднага в дясно и 1-2 км само направо ако идвате от към с.Дрангово малко преди селото се намира язовира
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
tamerlangd
новобранец
новобранец

Мнение от tamerlangd »

прецака ми се кирилицата и не можах да довърша, та да продължа - на фидерчето само една хубава каракуда около 600 грама и след нея нищо. Щтука не удари нито костур. А, да не забравя, :evil: вдигнали са таксата от 4 на 6 лв.
ogi_bogi
новобранец
новобранец

Мнение от ogi_bogi »

adjamia написа:Правилно,90 % от нас си нямат идея къде е село Стрелци :wink: А що да не научим?!? :wink:
:D :D :D Пич има един сайт bgmaps.com-просто е копи-пайст и виждаш :lol: :lol:
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

tamerlangd написа:прецака ми се кирилицата и не можах да довърша, та да продължа - на фидерчето само една хубава каракуда около 600 грама и след нея нищо. Щтука не удари нито костур. А, да не забравя, :evil: вдигнали са таксата от 4 на 6 лв.
Е все пак не си капо :wink:
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

А някой друг на водоема хвана ли щука? В смисъл хвана ли се щука на водоема изобщо?
Верния път е най-къс!
Аватар
tamerlangd
новобранец
новобранец

Мнение от tamerlangd »

Докато бях там (до около 15,10)не видях някой да вади щтука иначе тапите бяха опасали гьола все едно имаше опъната мрежа :D . Имаше един смелчага, който влезе до кръста с блесна или воблер от страната на шавара, срещу стената но не видях да вади нещо.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

tamerlangd написа:Докато бях там (до около 15,10)не видях някой да вади щтука иначе тапите бяха опасали гьола все едно имаше опъната мрежа :D . Имаше един смелчага, който влезе до кръста с блесна или воблер от страната на шавара, срещу стената но не видях да вади нещо.
Серсемите там са безкрайни имам къща там и ти давам гаранция,че до края на м февруари няма да барне нищо рибата там е чишит от всякъде началото на Декември фатяхме шараните :lol: ако ти говори нещо... кустура го търси на тъй нарачените виолетки на дъно( монатажа е прост най-отдолу олово и над него на по 20 см разтояние куки) за щука съм признал само един майтор там и я хващаше на каракуди от самия гьол а каракудата до Юли-Август докато се активизира като хората ще е на моменти последния път като ловях мустакатковци бях в гората бях хвърлил за сом/щука кустур и една на леко уш за шаран ама караконджули над 900 гр не даваха да хвърля разултата беше 10 кила каракуда от които 5 върнах и един шарко 3.400 ... на сладка царежица предварително ароматизирана с Van Den Eyde за протеинови топчета ягода може да ми послушаш саветите или да се услушваш като някои пропее да фатяш бумащината и да излиташ кам ерзерото :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
t_z252
новобранец
новобранец

Мнение от t_z252 »

tamerlangd написа:Вчера 25.01.2009 ходих на язовира до село Стрелци. Обекта на риболов беше щука и кустур но въпросните субекти бяха и те в седмична почивка :D .
Сутринта към 7,30 валя много дъжд, имаше и мъгла. Рибари започнаха да пристигат към 10,00, основно щукари. Към 11 се престраших да хвърля един фидер за мирна риба на захранка Андоел Мкс, с аромат на ванилия, стръв бял и червен.
Пич обади се на 0899395048 във връзка със с. "Стрелци" за щука но друг водоем.
graviti
новобранец
новобранец

Мнение от graviti »

tamerlangd написа: Имаше един смелчага, който влезе до кръста с блесна или воблер от страната на шавара, срещу стената но не видях да вади нещо.
Нищо и не извади, затова не си видял :)
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

t_z252 написа:
tamerlangd написа:Вчера 25.01.2009 ходих на язовира до село Стрелци. Обекта на риболов беше щука и кустур но въпросните субекти бяха и те в седмична почивка :D .
Пич обади се на 0899395048 във връзка със с. "Стрелци" за щука но друг водоем.
Тоя номер на кои язовир е ? както казах по-горе имам къща там и г/д знам езерата :) искам да ида някъде там да фана една сносна щука :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
t_z252
новобранец
новобранец

Мнение от t_z252 »

Тоя номер на кои язовир е ? както казах по-горе имам къща там и г/д знам езерата :) искам да ида някъде там да фана една сносна щука :lol:[/quote]
Тоя номер не е на язовира а е мои [ MАИСТОРЕ ] Пълен съм с номера.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

t_z252 написа:Тоя номер на кои язовир е ? както казах по-горе имам къща там и г/д знам езерата :) искам да ида някъде там да фана една сносна щука :lol:
Тоя номер не е на язовира а е мои [ MАИСТОРЕ ] Пълен съм с номера.[/quote]
Язовир ли имаш там ?
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”