Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Най - сетне успешен излет ...
- dimitar_
- сериозен играч
Най - сетне успешен излет ...
Най - сетне успешен излет и за мен през тази година .
Направих го на яз. "Пчелина" край Разград , днес времето беше почти "пролетно" и аз естествено не пропуснах да топна "тапите" ... .
Имам доста снимки но нещо с "галерията" не е наред и ще ви ги кача по - късно . Иначе успях да "излъжа" две мерни щуки ( 45см. и 42 см.). Сутринта бях първи на язовира но после дойдоха още много колеги , видях се и с приятели , просто за мен това си е повече от успешен излет , съжелявам че в неделята това не се случи , защото тогава бяхме на язовира с бат Ицо , а тогава времето беше отвратително и към обяда дъжда ни прогони ... , но сега вече хубавите дни ще са повече и надявам се ще направим излет както трябва !
Поздрави на всички , дано имате по- голяма слука !!!
Ето и снимките ...

А тези вече са от днес ...

Това е , с "родилни мъки" качих снимките , май наистина със "Снимка"БГ става добре .
Дано са ви харесали , имаше всичко за тия два дни , слънце , пчели , приятели , колеги , вятър , дъжд и какво ли не още , желая го и на вас ... !!!
Направих го на яз. "Пчелина" край Разград , днес времето беше почти "пролетно" и аз естествено не пропуснах да топна "тапите" ... .
Имам доста снимки но нещо с "галерията" не е наред и ще ви ги кача по - късно . Иначе успях да "излъжа" две мерни щуки ( 45см. и 42 см.). Сутринта бях първи на язовира но после дойдоха още много колеги , видях се и с приятели , просто за мен това си е повече от успешен излет , съжелявам че в неделята това не се случи , защото тогава бяхме на язовира с бат Ицо , а тогава времето беше отвратително и към обяда дъжда ни прогони ... , но сега вече хубавите дни ще са повече и надявам се ще направим излет както трябва !
Поздрави на всички , дано имате по- голяма слука !!!
Ето и снимките ...

А тези вече са от днес ...

Това е , с "родилни мъки" качих снимките , май наистина със "Снимка"БГ става добре .
Дано са ви харесали , имаше всичко за тия два дни , слънце , пчели , приятели , колеги , вятър , дъжд и какво ли не още , желая го и на вас ... !!!
Последно промяна от dimitar_ на Сря Яну 28, 2009 6:43 pm, променено общо 5 пъти.
-
- кандидат преподавател
Re: Най - сетне успешен излет ...
Ами щом е имало приятели , риба и хубаво време то си е от най - успешните.Браво и кат се позатопли още малко трябва да направим някой обединен излет с Русенската група 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Мите !
През цялата година вече само успешни ..........

През цялата година вече само успешни ..........

Радвам се за теб Митак,не се съмнявам,че можеш да донесеш радост за нас и кака

- dimitar_
- сериозен играч
Иво , това може да си го направим ,зависи само от нас , а като ви знам ... , смятай го за станало !
Ей , Неделчо , тя Кака не знай , щото е на работа , ама като си дойде ... ще види тя , ще ми вика тя сабалем , че ходя само да разхождам калъфа !!!
Ей , Неделчо , тя Кака не знай , щото е на работа , ама като си дойде ... ще види тя , ще ми вика тя сабалем , че ходя само да разхождам калъфа !!!
Май наближава моментът когато ще се видим на твоя територия!Бравос за щуките !Явно си заложил само на тях,а колегите наоколо вадеха ли друго? 
Много поздрави на кака!

Много поздрави на кака!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
Браво Мите
и все повече успешни

Последно промяна от slivnalia на Вто Яну 27, 2009 9:12 pm, променено общо 1 път.

-
- и господ не е толокова добър
Голямо браво

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач

- dimitar_
- сериозен играч
Венци , винаги сте добре дошли !
Имаше много колеги , но днес явно щуката предпочиташе "живата стръв" , на спининг "работиха " доста колеги но резултат нямаше . Предните дни се излъгваше някой и друг дребен костур , но нещо съществено , поне аз не видях да извадят. На бял червей рядко се излъгва костур , но той е подходящ за стръв най - вече .
Имаше много колеги , но днес явно щуката предпочиташе "живата стръв" , на спининг "работиха " доста колеги но резултат нямаше . Предните дни се излъгваше някой и друг дребен костур , но нещо съществено , поне аз не видях да извадят. На бял червей рядко се излъгва костур , но той е подходящ за стръв най - вече .
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравления Митак...

Браво.Дано от тук насетне имаш такива ,че даже и още по-големи успехи! 

TICA FAN
-
- разбира нещата
Радвам се за теб и успя да хванеш последния готин ден
за тази седмица. Много кофти, че го дават да вали сняг
събота и неделя.
Мите, чакам да се похвалиш с ново шаранджийско оборудване.
за тази седмица. Много кофти, че го дават да вали сняг
събота и неделя.
Мите, чакам да се похвалиш с ново шаранджийско оборудване.

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!