зщо са модераторите

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
carpmax
новобранец
новобранец

зщо са модераторите

Мнение от carpmax »

колеги,мисля,че живеем в свободен свят...не мислите ли ,че някой хора много се вживяват в ролята си на регулатори,защото думата модератор си е всъщност един обикновен регулатор
Ток и вода прости няма...минават си по най-лесния път
Аватар
carpmax
новобранец
новобранец

Re: зщо са модераторите

Мнение от carpmax »

сега ще се хванат за това , че съм изпуснал една буква...само гледайте.......... :D
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Ти обичаш да пускаш заядливи теми.
ЗАЩО?....Просто ми е интересно.
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

saksi написа:Ти обичаш да пускаш заядливи теми.
ЗАЩО?....Просто ми е интересно.
Щото си няма работа.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

saksi написа: ЗАЩО?....Просто ми е интересно.
И на мен :?
Кажи най накрая кво те мъчи.
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

carpmax написа:колеги,мисля,че живеем в свободен свят...не мислите ли ,че някой хора много се вживяват в ролята си на регулатори,защото думата модератор си е всъщност един обикновен регулатор
Ми свободен свят де , те са само обикновени регулатори ! Ти задаваш отговори !!! И какво да и коментираме на тази тема !!? Това ,че се вживяват според теб , не означава ,че и аз и сигурно и други мислим така ! :?
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Пич ще си изпросиш бана.Аз не съм модератор.Но тяхната работа е да следят за такива"ПИКЛЬОВЦИ" да не нарушават правилата до колкото знам.Ако греша нека някой да ме поправи Но да не си ти .... ;)
Аватар
carpmax
новобранец
новобранец

Мнение от carpmax »

защо ще ми спира темата,ей това е...кой е той в края на крайщата.....ще казва това го напиши другаде и така трябва ло да бъде....еми сспоред вас тармъчили се на овчарица или не...майко мила днес си идвам от
там.....безобразия....и за каква ИАРА ...като му казах на момчето и това...затвори и другата тема
петър василев

Мнение от петър василев »

:shock: :shock: Нещо ми замириса на барут :roll: :lol: :lol:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Кой каза че нямало болни хора ............
Аватар
carpmax
новобранец
новобранец

Мнение от carpmax »

alcora написа:Кой каза че нямало болни хора ............
НА МОДЕРАТОРИТЕ ...РАЗБИРАМ , АМА ,НА ТЕБЕ НИЩО НЕ СЪМ ТИ НАПРАВИ , БЕ БРАТ
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

къде бе бургаски гларус,къде да ме пратят...и ти ме дразниш вече 6 месеца но си мълча....
НЕ СЕ ПИШЕ УБИДИ , А ,ОБИДИ МОДЕРАТОРЧЕ , И НЕ СИ ТИ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ МЕ МАХНЕ ОТ ТУК
Ма маикооооо,маикоооо,видяла жабата че подковават коня............,по принцип говоря не конкретно за поста
май си левскарче,а...вие сте такива нагли....а за поста ...да ти се изтаковам на поста.....БАТЕ,БАТЕ,БАТЕ,БОРИСОВ....И КАТО РИБАРИ СТЕ СЪЩИТЕ
А и "пръкнал" не съм употреблявал, да ме прощаваш! :D пак лъжеш...пише само софия и младост.... :?: младост не е на жълтите павета мойто момче.....
ей,ти беше модератоооооооо...ур,ур,ур
марко полов си , а .....голяма работа си ....от ПЛОВДИВ съм , майна , а ти от кое софийско село си
марко половче,ли си не знам ама имай малко уважение де...и на теб можем да ти искараме какво си копнал ама не го правим полов марко
само така , батка, да им покажем на младите пичове , че ние по възрастните можем и с к..а вместо
прав си....може и кит даже...абе тея,добре ли са ....и на тях нещо им хлопа като на мен ....ама чак пък толкова......висят си там като мене,само да не са си у тях ама иначе са голямата работа...ебаси майна...изловиха рибата ....дето я няма......ебати сайта....утре сигурно ше ме махнат.....как мислите а .........тук може да пишеш... nvn@abv.bg...ако искаш де..
Има и още.Общо взето всяко твое мнение е заяждане с някой.Няма с кой да се караш ли :?:
Не пишеш име,нито от къде си.Пък и за риба нищо не казваш.Вчера каза спирам в интерес на колегите,а днеска пак си се напушил и пак почна.
КАЖИ КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА.
Последно промяна от Живко Василев на Нед Фев 01, 2009 8:31 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

Нещо ми замириса на барут :finga: :finga:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Абе Карп ,кАжи що толкос ревеш бе брат?Щипна ли те някой,кво ли?Заключили ти тема-ми тя кво е допринасяла,че да я има?Карай я по-спокойно :wink:
Аватар
carpmax
новобранец
новобранец

Мнение от carpmax »

jivas написа:
къде бе бургаски гларус,къде да ме пратят...и ти ме дразниш вече 6 месеца но си мълча....
НЕ СЕ ПИШЕ УБИДИ , А ,ОБИДИ МОДЕРАТОРЧЕ , И НЕ СИ ТИ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ МЕ МАХНЕ ОТ ТУК
Ма маикооооо,маикоооо,видяла жабата че подковават коня............,по принцип говоря не конкретно за поста
май си левскарче,а...вие сте такива нагли....а за поста ...да ти се изтаковам на марко
само така , батка, да им покажем на младите пичове , че ние по възрастните можем и с к..а вместо
прав си....може и кит даже...абе тея,добре ли са ....и на тях нещо им хлопа като на мен ....ама чак пък толкова......висят си там като мене,само да не са си у тях ама иначе са голямата работа...ебаси майна...изловиха рибата ....дето я няма......ебати сайта....утре сигурно ше ме махнат.....как мислите а .........тук може да пишеш... nvn@abv.bg...ако искаш де..
Има и още.Общо взето всяко твое мнение е заяждане с някой.Няма с кой да се караш ли :?:
Не пишеш име,нито от къде си.Пък и за риба нищо не казваш.Вчера каза спирам в интерес на колегите,а днеска пак си се напушил и пак почна.
КАЖИ КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА.
не всичко тук е мое...има ина модераторите...чети внимателно
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”