Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

зщо са модераторите
Модератор: sapuna
зщо са модераторите
колеги,мисля,че живеем в свободен свят...не мислите ли ,че някой хора много се вживяват в ролята си на регулатори,защото думата модератор си е всъщност един обикновен регулатор
Ток и вода прости няма...минават си по най-лесния път
Re: зщо са модераторите
сега ще се хванат за това , че съм изпуснал една буква...само гледайте.......... 

-
- фен клуб-скобар
Ти обичаш да пускаш заядливи теми.
ЗАЩО?....Просто ми е интересно.
-
- сериозен играч
Щото си няма работа.saksi написа:Ти обичаш да пускаш заядливи теми.
- Живко Василев
- разбира нещата
И на менsaksi написа: ЗАЩО?....Просто ми е интересно.

Кажи най накрая кво те мъчи.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Румбата
- разбира нещата
Ми свободен свят де , те са само обикновени регулатори ! Ти задаваш отговори !!! И какво да и коментираме на тази тема !!? Това ,че се вживяват според теб , не означава ,че и аз и сигурно и други мислим така !carpmax написа:колеги,мисля,че живеем в свободен свят...не мислите ли ,че някой хора много се вживяват в ролята си на регулатори,защото думата модератор си е всъщност един обикновен регулатор

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пич ще си изпросиш бана.Аз не съм модератор.Но тяхната работа е да следят за такива"ПИКЛЬОВЦИ" да не нарушават правилата до колкото знам.Ако греша нека някой да ме поправи Но да не си ти .... 

защо ще ми спира темата,ей това е...кой е той в края на крайщата.....ще казва това го напиши другаде и така трябва ло да бъде....еми сспоред вас тармъчили се на овчарица или не...майко мила днес си идвам от
там.....безобразия....и за каква ИАРА ...като му казах на момчето и това...затвори и другата тема
там.....безобразия....и за каква ИАРА ...като му казах на момчето и това...затвори и другата тема
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кой каза че нямало болни хора ............
НА МОДЕРАТОРИТЕ ...РАЗБИРАМ , АМА ,НА ТЕБЕ НИЩО НЕ СЪМ ТИ НАПРАВИ , БЕ БРАТalcora написа:Кой каза че нямало болни хора ............
- Живко Василев
- разбира нещата
къде бе бургаски гларус,къде да ме пратят...и ти ме дразниш вече 6 месеца но си мълча....
НЕ СЕ ПИШЕ УБИДИ , А ,ОБИДИ МОДЕРАТОРЧЕ , И НЕ СИ ТИ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ МЕ МАХНЕ ОТ ТУК
Ма маикооооо,маикоооо,видяла жабата че подковават коня............,по принцип говоря не конкретно за поста
май си левскарче,а...вие сте такива нагли....а за поста ...да ти се изтаковам на поста.....БАТЕ,БАТЕ,БАТЕ,БОРИСОВ....И КАТО РИБАРИ СТЕ СЪЩИТЕ
А и "пръкнал" не съм употреблявал, да ме прощаваш!пак лъжеш...пише само софия и младост....
младост не е на жълтите павета мойто момче.....
ей,ти беше модератоооооооо...ур,ур,ур
марко полов си , а .....голяма работа си ....от ПЛОВДИВ съм , майна , а ти от кое софийско село си
марко половче,ли си не знам ама имай малко уважение де...и на теб можем да ти искараме какво си копнал ама не го правим полов марко
само така , батка, да им покажем на младите пичове , че ние по възрастните можем и с к..а вместо
Има и още.Общо взето всяко твое мнение е заяждане с някой.Няма с кой да се караш липрав си....може и кит даже...абе тея,добре ли са ....и на тях нещо им хлопа като на мен ....ама чак пък толкова......висят си там като мене,само да не са си у тях ама иначе са голямата работа...ебаси майна...изловиха рибата ....дето я няма......ебати сайта....утре сигурно ше ме махнат.....как мислите а .........тук може да пишеш... nvn@abv.bg...ако искаш де..

Не пишеш име,нито от къде си.Пък и за риба нищо не казваш.Вчера каза спирам в интерес на колегите,а днеска пак си се напушил и пак почна.
КАЖИ КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА.
Последно промяна от Живко Василев на Нед Фев 01, 2009 8:31 pm, променено общо 1 път.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Нещо ми замириса на барут

Абе Карп ,кАжи що толкос ревеш бе брат?Щипна ли те някой,кво ли?Заключили ти тема-ми тя кво е допринасяла,че да я има?Карай я по-спокойно 

не всичко тук е мое...има ина модераторите...чети внимателноjivas написа:къде бе бургаски гларус,къде да ме пратят...и ти ме дразниш вече 6 месеца но си мълча....НЕ СЕ ПИШЕ УБИДИ , А ,ОБИДИ МОДЕРАТОРЧЕ , И НЕ СИ ТИ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ МЕ МАХНЕ ОТ ТУКМа маикооооо,маикоооо,видяла жабата че подковават коня............,по принцип говоря не конкретно за постамай си левскарче,а...вие сте такива нагли....а за поста ...да ти се изтаковам на маркосамо така , батка, да им покажем на младите пичове , че ние по възрастните можем и с к..а вместоИма и още.Общо взето всяко твое мнение е заяждане с някой.Няма с кой да се караш липрав си....може и кит даже...абе тея,добре ли са ....и на тях нещо им хлопа като на мен ....ама чак пък толкова......висят си там като мене,само да не са си у тях ама иначе са голямата работа...ебаси майна...изловиха рибата ....дето я няма......ебати сайта....утре сигурно ше ме махнат.....как мислите а .........тук може да пишеш... nvn@abv.bg...ако искаш де..![]()
Не пишеш име,нито от къде си.Пък и за риба нищо не казваш.Вчера каза спирам в интерес на колегите,а днеска пак си се напушил и пак почна.
КАЖИ КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА.