Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пясъчник 31.01.09
Пясъчник 31.01.09
Предната неделя бяхме на Пясъка и останахме доволни, но не носехме фотоапарат, тая седмица беше редно да се пробваме пак, въпреки, че някои приятели отидоха на ски
.
Та тръгване към 7:30 сутринта при -1 градуса и лек снеговалеж. Пристигане при 1 градус, всеоще лек снеговалеж и малко мъгел, както и малко офроуд, личи си по гумите.

След лека подготовка спускане на лодката, вижда се кулата до стената, която е нашата цел

Ето и първата красавица

В крайна сметка така приключихме плюс една маломерна

Рилийзинг в стил Годзилата - Кирчо

Както спомена колега в друга тема имаше проверка от горски по брега, но за съжаление картинката беше смешна, особено следкато горските мишоци попаднаха на шумна младежка компания и след 15-20 минути припирни си тръгнаха с подвити опашки. Та тея смешни проверки май само пълнят статистиката, неса ли 5-6 човека или без присъствието на полиция нищо нестава-мое мнение.
С оглед на сезона съм доволен от риболова и следващият уикенд мисля да се пробвам пак.
п.п. Три се хванаха на балансьор и две на жълта отвесна блесна.

Та тръгване към 7:30 сутринта при -1 градуса и лек снеговалеж. Пристигане при 1 градус, всеоще лек снеговалеж и малко мъгел, както и малко офроуд, личи си по гумите.

След лека подготовка спускане на лодката, вижда се кулата до стената, която е нашата цел

Ето и първата красавица

В крайна сметка така приключихме плюс една маломерна

Рилийзинг в стил Годзилата - Кирчо

Както спомена колега в друга тема имаше проверка от горски по брега, но за съжаление картинката беше смешна, особено следкато горските мишоци попаднаха на шумна младежка компания и след 15-20 минути припирни си тръгнаха с подвити опашки. Та тея смешни проверки май само пълнят статистиката, неса ли 5-6 човека или без присъствието на полиция нищо нестава-мое мнение.
С оглед на сезона съм доволен от риболова и следващият уикенд мисля да се пробвам пак.
п.п. Три се хванаха на балансьор и две на жълта отвесна блесна.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
-
- сериозен играч
Re: Пясъчник 31.01.09
Браво Колеги,все така
Миналата седмица ви видях бяхме близо до вас
Миналата седмица ви видях бяхме близо до вас

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- вече хвърля и на тежко
ЗРАВЕЙ , таман званях на колеги да питам каква е работата на Пясъка.Искам да попитам само бяла ли дава защото дочух че е тръгнала и едра червеноперка.Някой може ли да даде някаква информация, ще му бъда задължен до живот 

-
- научил се да хвърля
браво колега добър улов и много полезно инфо
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за улова
супер риби.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Супер риболов
!

- flyester
- разбира нещата
Браво добре сте си прекарали и риба сте хванали 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бе, то и ти си бил на ски, кви" писалки"си замезил .супер! като гледим лодката май става за водни ски , само трябва да намериме подходящо езеро с наклон ,и шуссссссссссссс!

Гоуеем Тошко, гоуем си! молодец! 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- вече хвърля и на тежко
Ееех-какво му трябва на човек?
Браво,страхотно представяне. 

-
- вече хвърля и на тежко
Моля, малко повече инфо за ПЯСЪКА все някои трябва да знае нещо

Ми излизат бели риби на джигове разни, някои пускаха от лодките на рибе, ма не видях да вадят нещо смислено, от брега вадеха и по някой уклей и костур, повече от това за сезона здраве му кажи.joro_8411 написа:Моля, малко повече инфо за ПЯСЪКА все някои трябва да знае нещо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. Аз имам предвид около кулата, където е основното струпване на рибари, имаше хора и в другия край на язовира, но аз несъм ходил до там.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Тоше, гледам кораба го ползваш здраво 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това си е супер риболов за пясъчник!
Пък аз неделята си я прекарах в пиене на жива бира - пети океан - купена от сани и спомени за лято 2008.
А така ми се ходеше на пясъка
пък не се реших 
Пък аз неделята си я прекарах в пиене на жива бира - пети океан - купена от сани и спомени за лято 2008.
А така ми се ходеше на пясъка

Верния път е най-къс!