р. Марица

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

р. Марица

Мнение от ExTaZzY »

Здравейте колеги мисля утре тъй като имам малко свободно време да завартя по Марица в градската част някои може ли да ми каже тея дни дали е ходил хващал ли е на каква стръв ако е хващал :)
Изображение
Без риболов няма любов !
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Re: р. Марица

Мнение от Станимир Христов »

колега аз преди месец на дигата на гребната база хванах 1 клен-че после 3 пъти ходих там НИЩО ( само на спининг ловя пробвах сички воблери и блесни )
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Бе гледам я избистри се поне няма мътилка както преди няколко дни и така ме блазни от 2 седмици не съм ходил и няма време утре само съм свободен а бащата е с колата и няма къде по-далеч да ида та викам да я посета то се видя,че тая зима ще съм в филма "Вечното Капо" щотот рубриката е малка за моите подвизи 2 клона по 3-4 кила ,1 папмперс(ползван) безброй дамски превръзки и скъсани куки ....
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
sladkishka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sladkishka1 »

Разбирам че си без кола но за съжаление не мога да кажа за реката в града.Ако може да се добереш до мръсния канал си вземи хляб и бял,хора много но за всеки има,дребни са но има.
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Резултата от рибарлака беше килограм малки каракудки един истарван алай и една проверка от горското + няколко мангала които се измъкнаха от проверката бегом и един стар човек с акт за 50 лв личеше си че няма пари човека а те баш на него му шибнаха акта :evil: :evil:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ExTaZzY написа:Резултата от рибарлака беше килограм малки каракудки един истарван алай и една проверка от горското + няколко мангала които се измъкнаха от проверката бегом и един стар човек с акт за 50 лв личеше си че няма пари човека а те баш на него му шибнаха акта :evil: :evil:
Каракудките са под моста на Хранително -вкусовия.Ами крайно време беше да се размърдат и нашите проверяващи,че бай мангал си прибира ДРЕБОСЪЦИТЕ.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

а някой знае ли кво е положението на 4 километър посока към града?Миналия месец се извадиха мн добри алаи.
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Ицо из м/у каракудките закачах малки текенца голи при това :shock: а имаше един колега които го знам че е редовен и вика аз всеки ден съм тука и се е случвало да хващам по някое друго шаранче около килото и ме навежда тва изказване на мисълта,че тва лято ще има риба по Марица ако не стане като миналата да се дръпне в най-дълбокото и да стигаме до нея с яко мятане и големи плувки :) дано поне тая година да има повече слука :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Че то и миналата година се ловяха,шарани и шаранчета,и щяха да бъдат в повече оцеляли зимата,ако проверките от ИАРА са чести и на място.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Неска пак бях тоя пат никои не мина имаше един "кадърен" колега ловеше с две куки на перо и вадеше естествено от време на време по 2 рибета :(
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”