Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Дилема
Модератор: Кърцата
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Дилема
Каня се да направя един излет за бабушки и каракуди, но се колебая. Водоема на който съм се спрял е плитък /1-1,5м./ в единия си край и дълбок /3-4м./ в останалата си част. Та времето се пооправи в последните няколко седмици, но не беше постояно а имаше студени дни по между слънчевите. Мисля си, че слънцето все още не е затоплило водата в плиткажа дотолкова, че рибата да се изнесе там. Чудя се дали водата на 3 метра дълбочина няма да е все още по-топла в сравнение с плиткажа и оттам перспективите да са в това място. Къде ще ме посъветвате да застана? Езерото е http://www.preslavec.net1.cc/ ..... въпреки че изключая русенските колеги....малко от вас го знаят.... Благодаря предварително, извинявам се ако съм пуснал темата в неподходящ подфорум...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- ще става разбирач
Re: Дилема
Бе ако питаш мен по - дълбокото 

-
- научил се да хвърля
колега по добре в дълбокото бабушките сега се държат там и по малко хранине че сега са податливи на прехранване
- Венелин Радушев
- разбира нещата
И аз така бях настроен, но все пак исках да чуя мнения. Благодаря ви! Само да не вали утре....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."