Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Рибарица; каде какво???
Модератор: Кърцата
Рибарица; каде какво???
Здравейте колеги ,в понеделник ми предстои да ходя на почивка на Рибарица/Тетевенско/ .Разбрах че там имало възможност за риболов но какво как нямам идея .Та молбата ми е ако има някои който е ходил или знае как стоят нещата моля да сподели за знам горедолу какво да вземам щото и без това много багаж ще имам и най вероятно повече от 2 пръчки няма да мога да взема но както и да е .Благодаря предварително обещавам снимки ако стане работата за приятни излети дано и времето позволява де .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- krokibg
- учете се от него
Re: Рибарица; каде какво???
Ганчев,ето тук погледни приятелю.Бях там на гости за една вечер и сутринта ми го показаха но не съм ловил риба защото си тръгнах веднага.Успех и дано съм ти бил полезен !!! http://www.varbaka.com/
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Привет колега,аз бях там за коледа.Риболов по реката няма.риба имаше само в рибарника на шанов дол,ще се ориетираш по табелите ,ако не е замръзнало сте се договориш с пазача да си хванеш ти рибата.Аз ди лових с една рапалка.Има добри сивени , много са фкусни но каквото хванеш плащаш няма връштане; 9 лева кило.Много бързо става обаче штото ври от риба ама кеф,ясноти е.това от мене.реката няма вода.Gan4eff написа:Здравейте колеги ,в понеделник ми предстои да ходя на почивка на Рибарица/Тетевенско/ .Разбрах че там имало възможност за риболов но какво как нямам идея .Та молбата ми е ако има някои който е ходил или знае как стоят нещата моля да сподели за знам горедолу какво да вземам щото и без това много багаж ще имам и най вероятно повече от 2 пръчки няма да мога да взема но както и да е .Благодаря предварително обещавам снимки ако стане работата за приятни излети дано и времето позволява де .
Имаш ЛС по въпроса.
Мммм дааа очертава се добра риболовна седмица платено неплатено кво да се прай щи ида да си пробвам воблерчетата на този комплекс кадето Кроки показа .Никога досега не съм ловил пастърва така че ще потренирам на платеното после може и по реката да се пусна .Ясно е за пастървата само събота и неделя ама при наличието на толкпва много паржоли едва ли някои ще седне да чисти риба и да я приготвя аз самият много рядко ям най много за хлапетата за да не им падне нещо така че си мисля че почти всичкият евентуален улов ще бъде амнистирам благодаря и на Бат Стан ще се поогледам наоколо как стоят нещата радосното е че ще идва и един колега които е много по н авътре в риболова на пастърва от мен той пък ги хваща само да ги снима та се надявам да си спреднем една готина седмица в Рибарица разбрах че било уникално красиво дано и снежец да е останал .ОХХххх нямам търпение да ида вече .За пъстървана на искуственна стръв изкам да попитам става на малка блесничка и малко воблерче нали че имам едни грозни патета и едни малки блеснички които съм купувал но никога не съм ползвал .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
колега ходих за нова година и беше -16с.има едно платено на дупка вадеха пъстърви 9лв кг.в реката също има,но на места е забранено в галерията имам една снимка над хотела на ахмед доган където имаше знаци забранен тиболова.по долното течение към тетевен има доста кефал,там е и по голяма реката,но зависи от времето/дали ще е топло/.в тетевен има мн.скапан магазин,та си вземи всичко,ако все пак закъсаш на центъра по главната улица се намира надолу от дясната страна.ще ти кажа и най добрта кръчма воденицата на изхода от тетевен към рибарица.весело изкарване дано съм бил полезен имах снимки но в телефона и ги изтрих отиди и до пещерата съевата дупка струва си...
kasmet