Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Къде е тая щука на Шаново?
Модератор: Кърцата
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Къде е тая щука на Шаново?
Моля ако някои има инфо да каже то4но къде има шука на Шаново?
Преди селото ли се отбива или след това?
Има ли особености някакви ?
Преди селото ли се отбива или след това?
Има ли особености някакви ?
-
- сериозен играч
Колега ..за щука на шаново съм чул само веднъж и то от форума..
доста често ходя там и почти винаги мятам дуно с рибка и изкуствени примамки но не съм имал никаква слука на щука.На Ръжена със сигурност има..лично съм виждал да вадят на блесна 4,5 кг .
За зимница също съм чувал но там по рядко ходя.Тя се е поразвъдила на Жребеца и сигурно и навсякъде ще се пръкне по Тунджа...кой знае.Само че на Жребеца са на границата на нормата а съм сигурен , че всичко се прибира
Ако имаш слука на шаново непремнно те моля да споделиш
Наслука
доста често ходя там и почти винаги мятам дуно с рибка и изкуствени примамки но не съм имал никаква слука на щука.На Ръжена със сигурност има..лично съм виждал да вадят на блесна 4,5 кг .
За зимница също съм чувал но там по рядко ходя.Тя се е поразвъдила на Жребеца и сигурно и навсякъде ще се пръкне по Тунджа...кой знае.Само че на Жребеца са на границата на нормата а съм сигурен , че всичко се прибира

Наслука

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Ни6то незнам,аз съм от СЗ и постояно 4увам разни не6та за щука на Шаново.Ходих 2 -3 пъти и НИ6ТО,затова питам дали аз не правя не6тата както трябва да са,или незнам....,в интерес на изтината хванах 2 щуки по кило и не6то на Средногорово преди седмица и това е целия ми актив за тази риба,но се нахъсвам и затова питам за Шаново,понеже е по - близко.rimohit написа:Колега ..за щука на шаново съм чул само веднъж и то от форума..
За зимница също съм чувал но там по рядко ходя.Тя се е поразвъдила на Жребеца и сигурно и навсякъде ще се пръкне по Тунджа...кой знае.Само че на Жребеца са на границата на нормата а съм сигурен , че всичко се прибира![]()
![]()
![]()
Наслука
Благодаря за вниманието.
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Скорпи написа:Моита инфо е за Зимница там видях да хващат щука на старите пресевниАз ни си падам по тоя риболов :П
Прав си за старите пресевни,и аз отидох там и даже хванах малка щука около 400 - 500 гр. и един дебел костур.Това беше всичко но и аз не стоях дълго.И понеже съм начинаещ съм доволен все пак.
Забравих да ви кажа че това стана със малка блесна.