Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Захранки Traper
Модератор: Paublo_Eskobar
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Захранки Traper
Отскоро ми се набиха на очи тези захранки,но нямам голям опит с тях,ползвал съм ги веднъж и останах доволен от тях.
Като цена са добре варират от 3лв до 5 за кг пакета,а по народност са Полски.Навлезнали са доста по нашият пазар и мисля че ще е полезно да разберем нещо повече за тях.Ако някой от вас има опит с този модел захранки,нека сподели нещо за тях?

Като цена са добре варират от 3лв до 5 за кг пакета,а по народност са Полски.Навлезнали са доста по нашият пазар и мисля че ще е полезно да разберем нещо повече за тях.Ако някой от вас има опит с този модел захранки,нека сподели нещо за тях?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- svetlio86
- ще става разбирач
Re: Захранки Traper
На тази марка съм ползвал само подхранката за червеноперка,червена е на цвят и върши невероятни неща!!!Изпробвах я на язовир Одринци миналата пролет и ефекта беше повече от задоволителен
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако наистина е червена както казваш колега не само за червеноперка ще върши работа а и за тарнки и шаран а ако има и различни аромати (Ванилия,Ягода...) ще е направо фърсиsvetlio86 написа:На тази марка съм ползвал само подхранката за червеноперка,червена е на цвят и върши невероятни неща!!!Изпробвах я на язовир Одринци миналата пролет и ефекта беше повече от задоволителен

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
Ползвал съм фидер и ми допада, май и на рибите им допада, ама не съм имал досега възможност да я сравня с друга на един излет
-
- ще става разбирач
много скъпичка...за тия пари има по-хубави...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Една по-добра за тези пари?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- kaminero65
- научил се да хвърля
Sensas - по лиценз произведен в Полша.1кг- 5 лв на дребноchirusa_bg написа:Една по-добра за тези пари?
Team Milo - feel the difference
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
5лв за кило е почти двойно по-скъпо 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Които съм пробвал от полските захранки си работят добре.Трапера не съм го срещал при нас,при първа възможност ще го пробвам и вярвам,че ще имам успех
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- kaminero65
- научил се да хвърля
Колегата пише от 3 до 5 лв за пакет - предполагам 1 кг.С все пак Sensas си е Sensas - проверен и доказан.Докато тоя Трапер тепърва има да "гърми" по българските водоеми и честно казано нямам нерви да харча пари за непроверени неща само и само да ги разбера как работят и работят ли въобще?Предпочитам един белгийски Мондиал - 2.5кг за 7 лв и нещо.Поне го е бъркал Гуидо Нюленс,а не някакъв неизвестен поляк
Team Milo - feel the difference
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Неизвестните поляци имат вече опит със захранките,Сенсаса им е под ръка
А и Джаксън-а се наложи,поне в Пловдив се харчи много,а и при тая цена защо да ловя с друго.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аз също съм с добри впечатления от Джаксъна, така че нищо чудно и тази марка да е добра
. Ако я видя нейде из Бургас бих я тествал. Paublo, продават ли я и в по-големи разфасовки?

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Има и разфасовки от 2.5 до 5 кг,но не за всички типове захранка!rumci написа: Paublo, продават ли я и в по-големи разфасовки?
Примерно тази в черният пакет е някаква специална със ароматизатори и боя,един вид готова за употреба.Трябва само да се овлажни,но като не съм я пробвал не мога да кажа нищо за нея.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нмаерих сайта на тез хора ето ви линк да видите с какво разполагат Traper
Изглежда тея подхранки са хубави трябва да се пробват
Изглежда тея подхранки са хубави трябва да се пробват

Без риболов няма любов !
- carpsliven2
- сериозен играч
Несъм ползвал захранките , но ползвам спрейове и гелове на ТРАПЕР и при мен работат много успешно .. единствения проблем е че, много трудно се намират. Особенно миризмата за амур ..... мирисал съм я много за да може като свърши да си взема подобна .. обаче немога да определя на какво точно мирише.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува