Надуваеми рибарски лодки?

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
pakkoribara
новобранец
новобранец

Надуваеми рибарски лодки?

Мнение от pakkoribara »

Здравейте колеги! От доста време мисля да си купя някаква гумена рибарска лодка, но немога да намеря подходяща. Моля за компетентен съвет.
Ето характеристиките на лодката която търся: двуместна, товароносимост поне 300 кг, да бъде висока и здрава.. с гребла .. и другите приспособления за лодка. Също да бъде лесна за транспорт в багажник. Лодката ми трябва с цел риболов в язовир и бавнотечащи води. Моля даваите предложения за вид на лодката ...от къде да я закупя... и цената да е до 650 лв. Благодаря предварително.
:)
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Гумени рибарски лодки?

Мнение от eminem94 »

http://www.balkanboats.com/productdetai ... d=20&id=21 Колега според това което аз разбрах търсиш нещо такова.Ако греша се извинявам.
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Ами лодката ми харесва много. Разгледах също и една малко по малка от нея Sea HAWK 2 и тя ми хареса също, но бих искал да видя и други подобни модели. Решен съм да си взема, но искам и други видове. Иначе мерси много за инфото :)
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

... доста задоволително харесах си лодка, но да искам да попитам някои собственик на такъв вид лодка или, някои който е ползвал такава. Искам да знам дали е устоичива, дали е удобна става ли за риболов ... какви предимства и какви недостатъци има. Иначе благодаря много за линковете
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Ще вкараш 300 лв отгоре , но ще имаш лодка обиец ползвам я 2-ра година нямам забележка. :)
:arrow: http://fishermanbg.com/articledetails.php?ArticleID=192
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

С удоволсвие бих дал малко повече пари за нещо по добро, но се чудя дали е сгъваема и дали ще може да се побере примерно в багажник на кола
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Ще може .... ;)
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

pakkoribara написа: но се чудя дали е сгъваема и дали ще може да се побере примерно в багажник на кола
Става,сгъва се и се събира в кола,може и на багажник да я превозваш,да не помпаш всеки път.Само трябва да си отваряш очите на 4 къде я вкарваш,изкарваш по брега,че условията по водоемите са ни ясни.Срежеш ли я,лепене и вече не е същата лодка.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

MITKO70 написа:
Става,сгъва се и се събира в кола,може и на багажник да я превозваш,да не помпаш всеки път.Само трябва да си отваряш очите на 4 къде я вкарваш,изкарваш по брега,че условията по водоемите са ни ясни.Срежеш ли я,лепене и вече не е същата лодка.
не се пука толкова лесно тази, а представяш ли си с фиш-хънтъра дето е от 3 пъти по-тънък материал /само ПВЦ без плат/ - от сламка се пробива :shock:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Моята когато я надувам оглеждам мястото и постилам едно одеяло отдолу.
Относно пазене при излизане влизане НЯМА такова при мен. 4 дни я стъргах по мидите на брега на Жребчево и нищо и нямаше. Също не подлагам нищо на мястото за излизане.

Ако ще е без мотор колегата да взема Sea Hawk имах такава и смея да твърдя, че са единствените лодки от ниския ценови диапазон с оплетка между пвц-то. И доста голям балон.
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

pakkoribara написа:С удоволсвие бих дал малко повече пари за нещо по добро, но се чудя дали е сгъваема и дали ще може да се побере примерно в багажник на кола
Няма да имаш проблеми.
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Имам лодка Sea Hawk || и смея да твърдя че няма по добра в този ценови клас. Здрава удобна с добра товароносимост , направена от здрав PVC материал и с висок борд. За тази цена нямат конкуренция !!!
pakkoribara
новобранец
новобранец

Re: Надуваеми рибарски лодки?

Мнение от pakkoribara »

Благодаря ви много момчета. Почти съм решен да взема SEA HAWK ||. Лодката ми харесва много.. и като и гледам характеристиките наистина е добра за цената си.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”