Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Надуваеми рибарски лодки?
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Надуваеми рибарски лодки?
Здравейте колеги! От доста време мисля да си купя някаква гумена рибарска лодка, но немога да намеря подходяща. Моля за компетентен съвет.
Ето характеристиките на лодката която търся: двуместна, товароносимост поне 300 кг, да бъде висока и здрава.. с гребла .. и другите приспособления за лодка. Също да бъде лесна за транспорт в багажник. Лодката ми трябва с цел риболов в язовир и бавнотечащи води. Моля даваите предложения за вид на лодката ...от къде да я закупя... и цената да е до 650 лв. Благодаря предварително.
Ето характеристиките на лодката която търся: двуместна, товароносимост поне 300 кг, да бъде висока и здрава.. с гребла .. и другите приспособления за лодка. Също да бъде лесна за транспорт в багажник. Лодката ми трябва с цел риболов в язовир и бавнотечащи води. Моля даваите предложения за вид на лодката ...от къде да я закупя... и цената да е до 650 лв. Благодаря предварително.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Гумени рибарски лодки?
http://www.balkanboats.com/productdetai ... d=20&id=21 Колега според това което аз разбрах търсиш нещо такова.Ако греша се извинявам.
-
- новобранец
Ами лодката ми харесва много. Разгледах също и една малко по малка от нея Sea HAWK 2 и тя ми хареса също, но бих искал да видя и други подобни модели. Решен съм да си взема, но искам и други видове. Иначе мерси много за инфото 

- djokoriboloveca
- разбира нещата
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- новобранец
... доста задоволително харесах си лодка, но да искам да попитам някои собственик на такъв вид лодка или, някои който е ползвал такава. Искам да знам дали е устоичива, дали е удобна става ли за риболов ... какви предимства и какви недостатъци има. Иначе благодаря много за линковете
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Ще вкараш 300 лв отгоре , но ще имаш лодка обиец ползвам я 2-ра година нямам забележка. 
http://fishermanbg.com/articledetails.php?ArticleID=192

-
- новобранец
С удоволсвие бих дал малко повече пари за нещо по добро, но се чудя дали е сгъваема и дали ще може да се побере примерно в багажник на кола
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще може .... 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Става,сгъва се и се събира в кола,може и на багажник да я превозваш,да не помпаш всеки път.Само трябва да си отваряш очите на 4 къде я вкарваш,изкарваш по брега,че условията по водоемите са ни ясни.Срежеш ли я,лепене и вече не е същата лодка.pakkoribara написа: но се чудя дали е сгъваема и дали ще може да се побере примерно в багажник на кола
Всичко може,но не всеки го можe.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не се пука толкова лесно тази, а представяш ли си с фиш-хънтъра дето е от 3 пъти по-тънък материал /само ПВЦ без плат/ - от сламка се пробиваMITKO70 написа:
Става,сгъва се и се събира в кола,може и на багажник да я превозваш,да не помпаш всеки път.Само трябва да си отваряш очите на 4 къде я вкарваш,изкарваш по брега,че условията по водоемите са ни ясни.Срежеш ли я,лепене и вече не е същата лодка.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Моята когато я надувам оглеждам мястото и постилам едно одеяло отдолу.
Относно пазене при излизане влизане НЯМА такова при мен. 4 дни я стъргах по мидите на брега на Жребчево и нищо и нямаше. Също не подлагам нищо на мястото за излизане.
Ако ще е без мотор колегата да взема Sea Hawk имах такава и смея да твърдя, че са единствените лодки от ниския ценови диапазон с оплетка между пвц-то. И доста голям балон.
Относно пазене при излизане влизане НЯМА такова при мен. 4 дни я стъргах по мидите на брега на Жребчево и нищо и нямаше. Също не подлагам нищо на мястото за излизане.
Ако ще е без мотор колегата да взема Sea Hawk имах такава и смея да твърдя, че са единствените лодки от ниския ценови диапазон с оплетка между пвц-то. И доста голям балон.
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Няма да имаш проблеми.pakkoribara написа:С удоволсвие бих дал малко повече пари за нещо по добро, но се чудя дали е сгъваема и дали ще може да се побере примерно в багажник на кола
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Имам лодка Sea Hawk || и смея да твърдя че няма по добра в този ценови клас. Здрава удобна с добра товароносимост , направена от здрав PVC материал и с висок борд. За тази цена нямат конкуренция !!!
-
- новобранец
Re: Надуваеми рибарски лодки?
Благодаря ви много момчета. Почти съм решен да взема SEA HAWK ||. Лодката ми харесва много.. и като и гледам характеристиките наистина е добра за цената си.