Търся си партия !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Търся си партия !!!

Мнение от krokibg »

Момчета,от три-четири години,държа хале пълно с машини и готово за работа.Имам пълно оборудване за сервиз за гуми,изправяне на алуминиеви джанти,аргон за заваряването им и т.н.Нямам обаче възможност да се занимавам лично а си имам и други задължения та затова от доста време си мислех да пусна това предложение и днес се престраших.Оборудването се свежда до : Итариански аргонов апарат който е и елктрожен едновременно и заварява алуминий.ЦО,чисто ново,два компресора,машина за изправяне на ляти джанти със струг,монтаж-демонтаж машина за гуми,баланс машина,малък аргон и електрожен и още доста неща,за които сега не мога да се сетя.Машините не са работили повече от година и са нови,та няма да се налага да се ремонтират и ще работят дълго време без да се пипат - /а дано /.Стоят в хале което е 120м2 + 30м2 офис които е в самото хале.Има направен от мен канал за коли и готова голяма врата,която да се постави на едната стена и да има халето лице на пътя.Всичко това,може да се преведе в действие и да започне да работи до 15 дни.Търся си човек,който да вложи при мен 20 000лв и да станем съдружници.Сервиза ще е само за дреболийки.Ремонт на ауспуси,гуми,джанти и дреболий,които на ден,могат да носят доста солидна сума пари.Хората които са в час,знаят за какво говоря.Аз държа това хале от 14 години и пет години вече нищо не правя там.Всичко си стои,без да работи а това си е чиста загуба на много пари до сега.Всеки знае колко пари струва заварката на неръждаеми детайли,алуминиеви джанти,глави и блокове.Дал съм достатъчно пари за тези машини и нямам желание вече да влагам,но пък ме боли че така стоят и нищо не вадят.Помещението е правено за сервиз и е работело,но само трябва да се избие врата към булеварда,където съм тръгнал да правя паркинг,където да се качват колите за да им се сменят гумите или да влизат на канала за ремонт на ауспуха.Ако някой има желание и средства да застане до мен,нека заповяда.Поканата ще важи 30 дни.Както казах и преди,паркинга отвън трябва да се завърши/има още малко за асфалтиране/ и да се освежи халето,че от години нищо не се прави в него и така стой.Само за сведение,никъде в момента на централно място в града,няма да може да се намери такова помещение и т.н.Всичко това е в Пловдив и ако има желаещ,аз влизам с машините,той с порите и го отваряме за 15 дни,като за целта ще регистрираме нова фирма на двамата 50/50.Човека ще го оставя да се занимава лично със сервиза и затова, е желателно да е коректен и честен човек.Няма да казвам колко пари може да вади сервиза на ден и няма да крия че ще са нужни поне минимум 5 месеца за да научат хората за сервиза.Чакам ако има предложения и желаещ да станем съдружници.В момента,единствените неща които носат чисти пари всеки ден са услугите :idea: :idea: :!: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
revox
разбира нещата
разбира нещата

Re: Търся си партия !!!

Мнение от revox »

кроки,ти си сериозен човек и ти пожелавам да си намериш друг сериозен мъж за бизнеса ти,а и ако е рибар още по-добре-от една кръвна група да сте.След бачкане да си бръмчите по Марица за рибоци.Ако бях от Пловдив,имам възможностите и можеше да говорим,но няма как.Успех.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А какво ще правим двамата рибари на едно място и аз не знам :shock: :roll: Но щом ще се вадят парички,ще трябва да се лишим от някои удоволствия и ли да резредим риболовите :lol: :lol: :lol:

revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

прав си,ма в тоя форум сме все такива.А като се вадят парички и те са сладки,като рибарлъка та даже и повече :D
Изображение
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Тръгнели работата незнам дали ще остава много време за риба,Изображение.И аз съм в сферата на услугите,не точно в тая но там някъде и знам за какво става дума.Иначе никак нее лоша идеята,убеден съм че ще стане на работа :smt023
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Eх що не бях от Пловдив, от доста време търся място в Стара Загора за автомивка и сервиз, но е много трудно да се намери и съм на път да се откажа, сега съм решил да пробвам нещо друго дано да се получи, въпреки това Пловдив не е много далеч и малко се замислям за офертата, плюс това познавам и хора,които са работили тази работа и могат да почнат,предполагам. :smt017
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Има доста време да се мисли.Офертата е отворена.Сега с тия нови технологий и интернет,може да се гледат и онлайн какво правят,иначе работниците много ще крадат.Аз затова търся кой да се занимава че няма как да стоя там.Имам още то неща които правя и нямам време за сервиза :lol: :lol: :lol:Е,вярно е че всичко е до възможности,но ако човек мисли бързо и смята правилно,ще види че предложението е прекрасно и може да носи добри пари !!!Сам не ми се занимава.Ако някой даже иска,мога да му продам цялото оборудване,но няма как да вземе халето и мястото на което е сервиза :lol: :lol: :lol:

Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Машините са твоя собственост, а какъв е статута на халето и земята (целия терен) - те собствени ли са, или са под наем !?
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Писал съм че го държа,следователно съм под наем.Доста години го държа и наема за 120 + 30 са си 150м2 по 700лв на месец.Наема е нищо в сравнение с това което може да прави сервиза на месец !!!

Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Писал съм че го държа,следователно съм под наем.Доста години го държа и наема за 120 + 30 са си 150м2 по 700лв на месец.Наема е нищо в сравнение с това което може да прави сервиза на месец !!!

Хубаво е това предложение ,как да ти кажа много късно го казваш .На мен това ми е работата ама да беше преди 2 години нямаше да се замисля.Мерси за предложението наистина е добро ..
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ако някой го интересува но се притеснява да пита,ще дам малко разяснение.Ако някой се накуми и прояви желание,ще направим нова фирма която става за 6-7 дни.Ще сме 50/50% и човека ще е управител че аз имам още две фирми и немога да съм да сто места едновремено.Ще назначим трима човека,един АРГОНЧИК,един ЗАВАРЧИК и един ОБЩ РАБОТНИК.когато има работа на аргона,помощника ще помага и на него и на заварчика ако прави ауспух в момента.Помощника ще го обучим да качва и сваля гуми а двамата -заварчика и аргончика ще помагат там ако се наложи.Трима човека се справят нормално с тези неща - изпитано и работи парфактно.Има напълно обзаведен офис,с огромно дъбово бюро,компютър и всичко необходимо за работа и за нормално прекалване на работния ден.офиса не е много лъскав но е много добре обзаведен и му трябва леко освежаване и да не се срамува човек когато някой му дойде в офиса.Трите дейности могат да носят спокойно по 1000 -1500лв на ден когато се разработи сервиза.Може и повече,въпрос на време !!! Има определени заварки на глави и блокове и други,които са доста парички.Ако аргончика е свестен,може доста пари да прави на ден !!!Айде,мислете на спокойствие :lol: :wink:

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Любак,много добро предложение,жалко,че не мога да отделя толкова пари.С аргона нямам много стаж,но с електрото и CO-то съм на .ти.И тъй като работата в строителните фирми не върви на добре,мога да се замисля евентуално за работа или поне за съдействие,живот и здраве като тръгне.Имам известен опит и като организация ,ще се радвам ако мога и с друго да помогна.Имай ме напредвид,дори като "тъп"заварчик.Имам и други идеи,ама за тях на маса,може и в офиса. :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ице,аз така или иначе,трябва да отворя сервиза.Ако имаш шелание,назначен си но ще е до 2 месеца.Сега водим преговори за едно летище да ремонтираме навън, но хората там са много мудни и бавно действат, та се налага да ги изчакваме.Отворя ли го,назначен си.Хубавото е че мога да разчитам на теб а и ще си доволен от заплащането.Като се видим ще говорим по въпроса че и аз сега имам финансови проблеми !!!

nakata73.73
новобранец
новобранец

Мнение от nakata73.73 »

Колега здравей!Казвам се Начо Начев на 35г.От вчера чета предложението ти за съдружие и си мисля че може да стане бизнеса.Аз живея от 8 години в Пловдив.Женен съм и с две прекрасни деца.Пробвах какво ли не като работа,от вноса на коли от Германия,до работа в строителство.Тъй като имам малко парички и винаги ми се е изкало да правя нещо за себе си ,не да робувам на някой друг,си мисля чеможе дасе получат нещата с нас.Имам доста контакти с хора занимаващи се с коли,което може би е плюс в намиране на клиенти.Много бих искал да се видим и да поговорим по придложението ти,въпреки че сега съм във Велико Търново от където е жена ми.Тук сме защото съпругата ми е по майчинство с дъщеричката ми.Та мечтата мие следната.Бих искал да намеря най накрая нещото коета да може да ме задържив Пловдив,а също и да е достотъчно доходоностно за мога да гледам семейство.Моята съпруга е счетоводител в КЦМ,и напрактика заради това живеем в Пловдив.Ще бъда много щостлив ако видиш в мен един сериозин и отговорин човек на когото може да се разчита.Приятен ден от мен Начко
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Начо,единственото нещо което искам от съдружника ми е........ да е честен и коректен !!! За да не говорим празни приказки,ще трябва сам да се поразходиш по такива сервизи за гуми за да си направиш изводите за себе си.Намери и работилница за аргонови заварки и там поразпитай.Иди и си направи ремонт и на ауспуха на колата за да видиш що годе,като се разработи сервиза,колко пари ще прави месечно.Аз за себеси знам,щом толкова пари затворих в тези машини.Лошото е че сам човек,трудно може да се занимава със сто неща.Така и ненамерих човек на който да разчитам.За сведение,искам да ти кажа че парите които ще ми дадеш за да вмезем в съдружие,отиват първо за вноската от 5000лв за регистрирането на фирмата.Трябва за петнадесетина дни да се направи леко ремонтче на сервиза и да се избие вратата към булеварда/детелината на коматевския възел/и още някой неща,които аз се наемам да свърша с тези пари,което теб не те касае повече.Машините са ми собствени и ставаш пълноправен съсобственник наравно с мен.Имаме вече един човек който е наясно с аргона,ще ни трябват още двама човека,които се наемам да намеря или ще се обади някой колега от форума,който е с ниски доходи и има желание да работи с нас и т.н.В общи линий,пускането на сервиза е моя грижа,в момента в който седнем и се разберем,докато излезне фирмата,ще сме почти готови да го отворим.Само искам да си коректен и честен както съм аз !!!Телефоните са ми : 0894363438/0885070407.Когато решиш ми се обади за да се разберем и да посетим адвокат за да се тръгне и да се направи фирмата - след като погледнеш мястото и видиш халето с машините.Очаквам да ми се обадиш !!!

Заключено

Обратно към “Разни”