Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Яз. Доспат
Модератор: Кърцата
-
- ще става разбирач
Яз. Доспат
Ще ходим на първи и втори март компания на бунгала на язови Доспат основно на почивка и релакс
сред красивата родопска природа.Групата е от пет семейства с малки деца и основната мисия ще бъде
свързана с фамилни грижи,но понеже аз и един колега ...нали се сещате... та за това..и си помислих...
,че ще се хвъря ще се хвърля но... Никога не съм ходил на този язовир ,още повече през месец март.
Ще лагеруваме на четири километра от гр.Сърница по южния склон на язовира ,значи можем да го наречем
към устието.Ако някой има на идея какво можем да търсим там по това време на годината и на какво
да заложим ще съм му благодарен.Имаме и лодка но се чудя дали има смисъл да я мъкна при
положение ,че колата и без това ще бъде претъпкана?
Благодаря предварително.
сред красивата родопска природа.Групата е от пет семейства с малки деца и основната мисия ще бъде
свързана с фамилни грижи,но понеже аз и един колега ...нали се сещате... та за това..и си помислих...
,че ще се хвъря ще се хвърля но... Никога не съм ходил на този язовир ,още повече през месец март.
Ще лагеруваме на четири километра от гр.Сърница по южния склон на язовира ,значи можем да го наречем
към устието.Ако някой има на идея какво можем да търсим там по това време на годината и на какво
да заложим ще съм му благодарен.Имаме и лодка но се чудя дали има смисъл да я мъкна при
Благодаря предварително.
Последно промяна от etiketa на Съб Фев 14, 2009 3:30 pm, променено общо 2 пъти.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
Re: Яз. Доспат
Ще карам по ред:etiketa написа:Ще ходим на първи и втори март компания на бунгала на язови Доспат основно на почивка и релакс
,че ще се хвъря ще се хвърля но никога не съм ходил на този язовир ,още повече през месец март.
Благодаря предварително.
1.Пътя от Сърница до бунгалата е супер разбит и на места доста кален.Проходим,но неприятен.
2.По принцип има пастърва,но моя съвет е да заложиш на дънни въдици-чепаре +пружина.За захранка кус кус,бели червеи и малко гранули.Добавям една идея захранка за фидер-просто за слепване.Стръв-всичко,включително "локумчета"Миналата година,някъде началото на март излезе и бял амур,та не прави такъма съвсем тънък.
3.Ако сте само вие и не те е страх,остави дъната за през ноща-почти винаги на другия ден има пастърва.
4.Там има лодки-мисля че беше 20-25 лева на ден,но са с гребла.В момента мои познати са от към гр.Доспат-нищичко на влачене.
Почивката ви е гарантирана,а риба.....

-
- ще става разбирач
Благодаря,започна да ме друса тръпката.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
-
- новобранец
колега всяка година ходя там ....язовират е прекрасен няма да сажеляваш......предимно излиза едра каракуда,пастарва,шаран,костър и 4ервеноперка.....лодката не я вземаи няма смисал ще ви изгонят не дават да се влиза с лодка
вчера се прибирам от доспат моят съвет е да си пиете ракията риба има само на мрежи цяла седмица се опитвам да хвана
някоя пътърва но нямаше дори кълване пробах на всичко но уви местните ловят само на бял но рибата щяла да почне да взима март
някоя пътърва но нямаше дори кълване пробах на всичко но уви местните ловят само на бял но рибата щяла да почне да взима март
-
- новобранец
Пиши на кирилица!
Dedy
Dedy
-
- кандидат преподавател
Прав е колегата,да се запасите с качествена ракия и да си я пиете с кеф -бе,аланкоолу,зима е и е планина все още,кво търсите,къв риболов - твърде под голямо условие е цялото начинание,ако се подходи само от риболовна гледна точка.