Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Овчарица
Модератор: Кърцата
Овчарица
Здравейте колеги,
С баща ми планираме излет на тецовете и по-точно 1-ви скендер тази неделя.Всичко хубаво но това време ни разколеба.Някои да каже какво е положението ? Много ми се ходи но ако рибата не кълве по-добре да изчакаме.Моля дайте ми съвети

С баща ми планираме излет на тецовете и по-точно 1-ви скендер тази неделя.Всичко хубаво но това време ни разколеба.Някои да каже какво е положението ? Много ми се ходи но ако рибата не кълве по-добре да изчакаме.Моля дайте ми съвети

-
- научил се да хвърля
Re: Овчарица
Ми аз отивам утре там , ама сме решили на плиткото до Студен кладенец !! Макара че е студено за там сме решили да пробваме . Защото миналата седмиця бях на носа на топлото и ништо и на стената никои не хвана нищо! Макар ,че времето беше доста топло !! Ама в краина сметка квото стане !!!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Скоро имаше тема с огромни амури именно напърви скендер. Ама знам че не всеки пускат там.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Тоя трактор колко ли парички ги е ужилил. Знам че едно изтегляне е към 50-ка...а на теца може да е и 70-80...
-
- научил се да хвърля
Знам за калта там те са ме вадели няколко пати с трактор ! Познватме вече !!!
-
- научил се да хвърля
Ми на мен ме цакат по 30 лева !! Ма ко да праиш краста !!!
Ми то Тракторчето трябва да папка.Не му утива,да върви с рибени смески.Нали?todor2104 написа:Ми на мен ме цакат по 30 лева !! Ма ко да праиш краста !!!

СЪНДИ написа:Ми то Тракторчето трябва да папка.Не му утива,да върви с рибени смески.Нали?todor2104 написа:Ми на мен ме цакат по 30 лева !! Ма ко да праиш краста !!!![]()
![]()