Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мнения за макара
Модератор: sapuna
- bgstan
- ще става разбирач
Мнения за макара
Искам колеги да си взема макара която е за мачова въдица . Понеже несъм голям спец и реших да питам защото се обедих че като не питам и после се оказва че несъм взел нещо добро. Преди доста години си взех една мачова пръчка с макаричка . Пръчката е още здрава ама макаричката е много зле и реших да я сменя .Понеже неми се дават много пари искам да ме насочите към макаричка която да мога да си мятам и ваглери да не е само за леки плувки. Като съм отделил към 50-60 лв. http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=104 тази ми изглежда добре модела 200 ама искам мнения и предложения за макара онлайн или от Стара Загора някъде.
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Re: Мнения за макара
Чини ми се, че тръгваш да повтаряш грешката си от преди доста години! Има много написано за твоята болка, така, че-чети и преценявай!
- bgstan
- ще става разбирач
Ами аз четох ама хвалят макари за по 130 и нагоре лева. За мен това са доста пари и неми се дават .
Тази макара изглежда добра за парите си,ако мислиш да я ползваш само за мач съвета ми е да си вземеш по малкия клас/100/.Наскоро ми подариха макара ,EUGENUE, 0,20 за100 китаиска имам същата от по голям клас и съм доволен,цената е около 40лв.bgstan написа:Искам колеги да си взема макара която е за мачова въдица . Понеже несъм голям спец и реших да питам защото се обедих че като не питам и после се оказва че несъм взел нещо добро. Преди доста години си взех една мачова пръчка с макаричка . Пръчката е още здрава ама макаричката е много зле и реших да я сменя .Понеже неми се дават много пари искам да ме насочите към макаричка която да мога да си мятам и ваглери да не е само за леки плувки. Като съм отделил към 50-60 лв. http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=104 тази ми изглежда добре модела 200 ама искам мнения и предложения за макара онлайн или от Стара Загора някъде.
Щом ще слагаш макарата на мач ,вземи някоя мачова макара с плитка шпула.За ценовия си клас това не е лошо - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=464
Единствения проблем е ,че мачовите макари обикновенно тежат повечко.
Единствения проблем е ,че мачовите макари обикновенно тежат повечко.
TICA FAN
- bgstan
- ще става разбирач
Лошото в Стара Загора няма голям магазин за риболовни стоки. Има много където има основно китайчета и тук там нещо различно.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
не съм съгласен с теб,на Върхара,и има още един,но не си спомням името,добре заредени и с много стока.bgstan написа:Лошото в Стара Загора няма голям магазин за риболовни стоки. Има много където има основно китайчета и тук там нещо различно.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- bgstan
- ще става разбирач
Благодяря на всичи който се отзоваха но благодарение на ALIGATOR вече намерих макара и я чакам в петък или най късно в понеделник. Като дойде в ръчичките ми ще я снимам да се похваля .