Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

каческтвени воблери на добра цена
Модератор: sestrata
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
каческтвени воблери на добра цена
Здравейте колеги
Бих искал да споделите опит и знания, един вид да ме посъветвате,от къде да се оборудвам с ефективни воблери .От 2-3 години се занимавам с влачене за бяла риба и сом ,но не много често и постоянно експериментирам.Молбата ми е ако можете да споделите кои са Ви били най-успешните воблери?Интересува ме също от къде мога да се оборудвам на едро, защото тази година смятам/да даде Господ/ да се позанимавам по интензивно, та за това искам добре да се оборудвам. За сега имам 20-тина воблера от водещите фирми, но смятам да ги увелича значително.
Бих искал да споделите опит и знания, един вид да ме посъветвате,от къде да се оборудвам с ефективни воблери .От 2-3 години се занимавам с влачене за бяла риба и сом ,но не много често и постоянно експериментирам.Молбата ми е ако можете да споделите кои са Ви били най-успешните воблери?Интересува ме също от къде мога да се оборудвам на едро, защото тази година смятам/да даде Господ/ да се позанимавам по интензивно, та за това искам добре да се оборудвам. За сега имам 20-тина воблера от водещите фирми, но смятам да ги увелича значително.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Re: каческтвени воблери на добра цена
не ще, не ще па спре
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В този форум няма кой да ти отговори на този въпрос. Затова трябва да се ориенрираш в обстановката сам. За воблера не е необходимо да е скъп, а рибата да го харесва или мрази. Ако твоя воблер отговаря на тези два фактора си на правилния път.
Пробвай с моите любимци от Китай. BARKLEY.
Пробвай с моите любимци от Китай. BARKLEY.

Последно промяна от val на Сря Фев 18, 2009 9:21 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вал а с другите модели на Бъркли някакви успехи имал ли си
Иначе евтини и уловисти воблери за влачене са Бомбър, Салмо, Грозно Пате

Иначе евтини и уловисти воблери за влачене са Бомбър, Салмо, Грозно Пате
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тази зима по ТЕЦ 2 съм погубил над 10 воблера. Работят перфектно за бяла и сом. Имам 3 закачания на едри екземпляри, но нито един изваден. Предполагам е от куките, че са малко меки. От към бяла съм много доволен. Сега се изтегли някаде да си хвърля хайвера и съм се умислил каде да я търся? За Жребеца е рано и щи я търся , няма накъде.

Това е .

Това е .
-
- вече хвърля и на тежко
Съгласен съм с колегата на скоро ги заредиха и в Бургас в магазина "При Златко"melani написа:Миналата година се появиха КЕНАРТ-полски -страхотни са
Много добра изработка и много голямо разнообразие от цветове и модели.В доста от моделите не намерих разлика с някои такива на Салмо и Патето

Цените са им по-добри и е разбираемо-нова марка на пазара

Ако някой има преки впечетления моля да сподели.
Поздрави!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вал,чудесно ви е показал марката качествени воблери на добра цена!
Просто си ловят постоянно,нищо повече!
КЕНАРТ са добри при салатите!
Особенно "Снежанка"! 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Александре
Ся ако земеш отношение и по темата за макарите ( там в мрън , мрън .... ) цена нема да имаш ! Направо съм те представил като почти курифей ама служил в школата на "единственният" курифей и тъй 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов