Истината за язовир "Пчелина"(Лобош)

Модератор: Кърцата

MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Истината за язовир "Пчелина"(Лобош)

Мнение от MapuaH »

Zdraweite na wsi4ki kolegi. Mnogo mi e 4udno za6to wsi4ki pi6at waw foruma, 4e ribata ot Lobo6 miri6e.... ?!?!?! Che Lobo6 e utainik spor njama, no da se goworjat takiwa gluposti .... edno 6te wi kaja , poslednite njakolk pati , w koito sam bil na jazowira ne sam se wra6tal s po-malko ot 8 kg. riba i to samo za njakolko 4asow ribolow. E 6te wi kaja o6te wdnaj... palna gluposti e 4e ribata miri6e. Predi dwa dni s 2 moi prijateli uwajihme solidno koli4esto biri4ka i pone 4 kg. karakuda na skara. Ami , ako ribata miri6e6e , neka wse taka da mi miri6e :)))) Taka moje da se jiwee do 100 godini :)))) Wsi4ki koito iskat da spodeljat moja uspeh na Lobo6 neka mi pi6at 6te dam info na wseki koito poiska, a ako jelaete mojem da naprawim kolektiwen izlet. Specialno za Ivanka , Vanche moje da se prawi kamping na jazowira , njama problem, izto4nija brjah na jazowijra obiknowenno e palen s palatki i jelae6ti da po4inat. Sa6to taka ima njakolko bazi , kato na edna ot tjah li4no prowerih poslednija pat kato bjah na ribolow , a towa be6e na 26.07.2004 , 4e leglo w bungalo bez senitaren wazel e 4,20 lv. na den a leglo w bungalo sas sanitaren wazel - 6 lv. na den. Towa e , ima si obosobeni mesta za palene na ogan, kamina za pe4ene, woda kolkoto iska6 za izstudjawane na biri4ka :))) Do skoro :))

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Това което даваш като информация е доре дошло а дали мирише рибата ще гледам да проверя през почивните дни.
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Рядко посещавам Лобош, но преди 3 седмици бях там с преспиване. Бяхме на едно место откъм село Прибой до което се стига по един ужасен път (предполагам се сещаш за къде става въпрос). Хванахме каракуда и бабушка като уловената вечерта риба пуснахме, за да не се развали. На другия ден ловихме до обед и си взехме рибата - около 2,5 кила на човек.Като я чистих в къщи забелязах, че определено мирише неприятно.Дали заради жегата или заради друго - незнам, но намирисваше доста кофти щом направи впечатление на всички у нас.
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

mariane
donqkade si prav
prosto si slu4il na dobra riba ili neznam no az kato xodix i osobeno moi poznati vse se oplakvat i ribata miri6e no pak e imalo [rqdko]i slu4ai kogato ribata si miri6e na riba a ne na nafta i bokluci a tova 4e ima riba ima tova si e istinata no prosto po4ti vseki si e izgradil mnenie 4e tam ribata ne e ubava i ne utiva no za tova xodat xora kato teb i men!!! :D :D
drugata sedmica sam tam no neznam koga
imam jelanie da xodq na 4epinci ama paci kaza 4e ako zavali patqt stava otvratitelen i tova me pritesnqva
::))))

NASLUKA!!! :D :D
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

altavoto_me4e написа:mariane
donqkade si prav
prosto si slu4il na dobra riba ili neznam no az kato xodix i osobeno moi poznati vse se oplakvat i ribata miri6e no pak e imalo [rqdko]i slu4ai kogato ribata si miri6e na riba a ne na nafta i bokluci a tova 4e ima riba ima tova si e istinata no prosto po4ti vseki si e izgradil mnenie 4e tam ribata ne e ubava i ne utiva no za tova xodat xora kato teb i men!!! :D :D
drugata sedmica sam tam no neznam koga
imam jelanie da xodq na 4epinci ama paci kaza 4e ako zavali patqt stava otvratitelen i tova me pritesnqva
::))))

NASLUKA!!! :D :D
Ако толкова ти се ходи някаде около София отиди до Богров.Там поне има разнообразие от риба.На дупка в шавара последния път извадихме прилични линове и най важното нямат претенции към бял или торен.Най малко ще си хванеш уклей за няколко бири в събота вечер.Наслука.
Гост

Мнение от Гост »

A ne se li pla6ta na Lobo6?
Гост

Мнение от Гост »

Интересувам се откъм Калище къде е подходящо за палатка и как се стига до тези места, защото когато съм бил на Лобош винаги съм ходил от страната на базите за по един ден.Благодаря предварително!
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Гост

Мнение от Гост »

От към кои бунгала, на гребците ли?
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Гребната база не е баш до Калище , ама от тая страна на Лобош не ти требва палатка , освен гребната база и БАН има още няколко места на които преспиването е на символични цени . Ако ти е зор на палатка и то от към Калище начи точно преди стената свиваш по един черен път и пред теб се ширват сумати удобни за палаткуване места .
Аватар
MaistoR
новобранец
новобранец

Мнение от MaistoR »

Има ли някой по-вече инфо за базите около язовира - смятам да отида за седмица (23 - 29. 08 ). със семейството и знам само, че имало някаква дискотека, шумно било и т.н.
Благодаря.
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

няма такава смрад , не мирише ами вони
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

внимавайте от каде влизате заштото ако завали , от 4ерният пьт няма ИЗЛИЗАНЕ. Ина4е излиза доста голяма каракуда ( която МИРИШЕ ) но на камшик кефа е голям. :twisted:
дай рибо рибо дай
KONSKI
новобранец
новобранец

Мнение от KONSKI »

Здравейте, знае ли някой от кога е забраната за риболов?
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”