Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Истината за язовир "Пчелина"(Лобош)
Модератор: Кърцата
Истината за язовир "Пчелина"(Лобош)
Zdraweite na wsi4ki kolegi. Mnogo mi e 4udno za6to wsi4ki pi6at waw foruma, 4e ribata ot Lobo6 miri6e.... ?!?!?! Che Lobo6 e utainik spor njama, no da se goworjat takiwa gluposti .... edno 6te wi kaja , poslednite njakolk pati , w koito sam bil na jazowira ne sam se wra6tal s po-malko ot 8 kg. riba i to samo za njakolko 4asow ribolow. E 6te wi kaja o6te wdnaj... palna gluposti e 4e ribata miri6e. Predi dwa dni s 2 moi prijateli uwajihme solidno koli4esto biri4ka i pone 4 kg. karakuda na skara. Ami , ako ribata miri6e6e , neka wse taka da mi miri6e
))) Taka moje da se jiwee do 100 godini
))) Wsi4ki koito iskat da spodeljat moja uspeh na Lobo6 neka mi pi6at 6te dam info na wseki koito poiska, a ako jelaete mojem da naprawim kolektiwen izlet. Specialno za Ivanka , Vanche moje da se prawi kamping na jazowira , njama problem, izto4nija brjah na jazowijra obiknowenno e palen s palatki i jelae6ti da po4inat. Sa6to taka ima njakolko bazi , kato na edna ot tjah li4no prowerih poslednija pat kato bjah na ribolow , a towa be6e na 26.07.2004 , 4e leglo w bungalo bez senitaren wazel e 4,20 lv. na den a leglo w bungalo sas sanitaren wazel - 6 lv. na den. Towa e , ima si obosobeni mesta za palene na ogan, kamina za pe4ene, woda kolkoto iska6 za izstudjawane na biri4ka
)) Do skoro
)
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Рядко посещавам Лобош, но преди 3 седмици бях там с преспиване. Бяхме на едно место откъм село Прибой до което се стига по един ужасен път (предполагам се сещаш за къде става въпрос). Хванахме каракуда и бабушка като уловената вечерта риба пуснахме, за да не се развали. На другия ден ловихме до обед и си взехме рибата - около 2,5 кила на човек.Като я чистих в къщи забелязах, че определено мирише неприятно.Дали заради жегата или заради друго - незнам, но намирисваше доста кофти щом направи впечатление на всички у нас.
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
mariane
donqkade si prav
prosto si slu4il na dobra riba ili neznam no az kato xodix i osobeno moi poznati vse se oplakvat i ribata miri6e no pak e imalo [rqdko]i slu4ai kogato ribata si miri6e na riba a ne na nafta i bokluci a tova 4e ima riba ima tova si e istinata no prosto po4ti vseki si e izgradil mnenie 4e tam ribata ne e ubava i ne utiva no za tova xodat xora kato teb i men!!!
drugata sedmica sam tam no neznam koga
imam jelanie da xodq na 4epinci ama paci kaza 4e ako zavali patqt stava otvratitelen i tova me pritesnqva
::))))
NASLUKA!!!

donqkade si prav
prosto si slu4il na dobra riba ili neznam no az kato xodix i osobeno moi poznati vse se oplakvat i ribata miri6e no pak e imalo [rqdko]i slu4ai kogato ribata si miri6e na riba a ne na nafta i bokluci a tova 4e ima riba ima tova si e istinata no prosto po4ti vseki si e izgradil mnenie 4e tam ribata ne e ubava i ne utiva no za tova xodat xora kato teb i men!!!

imam jelanie da xodq na 4epinci ama paci kaza 4e ako zavali patqt stava otvratitelen i tova me pritesnqva
NASLUKA!!!

Ако толкова ти се ходи някаде около София отиди до Богров.Там поне има разнообразие от риба.На дупка в шавара последния път извадихме прилични линове и най важното нямат претенции към бял или торен.Най малко ще си хванеш уклей за няколко бири в събота вечер.Наслука.altavoto_me4e написа:mariane
donqkade si prav
prosto si slu4il na dobra riba ili neznam no az kato xodix i osobeno moi poznati vse se oplakvat i ribata miri6e no pak e imalo [rqdko]i slu4ai kogato ribata si miri6e na riba a ne na nafta i bokluci a tova 4e ima riba ima tova si e istinata no prosto po4ti vseki si e izgradil mnenie 4e tam ribata ne e ubava i ne utiva no za tova xodat xora kato teb i men!!!![]()
![]()
NASLUKA!!!![]()
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
Гребната база не е баш до Калище , ама от тая страна на Лобош не ти требва палатка , освен гребната база и БАН има още няколко места на които преспиването е на символични цени . Ако ти е зор на палатка и то от към Калище начи точно преди стената свиваш по един черен път и пред теб се ширват сумати удобни за палаткуване места .
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко