Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Моя първи "недъгав" воблер
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Моя първи "недъгав" воблер
Това е моя първи воблер.Постоянно гледам и слушам как правите воблери и така реших и аз да се опитам.Не стана много добре но и дървото не беше подходящо.Ще кача и снимки от по-нататачното развитие.

и една снимчица на моето спящо сибирско хъски
П.С. само не се смейте много

и една снимчица на моето спящо сибирско хъски

П.С. само не се смейте много

-
- научил се да хвърля
Re: Моя първи "недъгав" воблер
Не трябваше да става толкова тънънк но просто малко от дървото се отчупи.Другия път ще се постарая повече...
-
- ще става разбирач
Поздравления за опитите
А кучето е много красиво

Привет!
Незнам за воблерите, ама хъскито е страхотно. Кажи мъжко или женско е, че аз имам една женска хъски- голяма е хубавица. Ако ти е мъжко може да се сродиме
Поздрави!
Незнам за воблерите, ама хъскито е страхотно. Кажи мъжко или женско е, че аз имам една женска хъски- голяма е хубавица. Ако ти е мъжко може да се сродиме

Поздрави!
-
- научил се да хвърля
Мъжко ама не ги подбира много,мъжки,женски на всичко скача...fi4kata написа:Привет!
Незнам за воблерите, ама хъскито е страхотно. Кажи мъжко или женско е, че аз имам една женска хъски- голяма е хубавица. Ако ти е мъжко може да се сродиме![]()
![]()
Поздрави!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ам вие искате ли да видите всичките снимки на ХЪСКИТО .... ??? 

Ами ще се отклониме от темата, но ако може кечете малко снимки в галерия да го видя този хубавец, каде налитал на всичко
. Моята е разгонена в момента, но е и още малка- на година и 4 мес. но при следващо разгонване ще и търся мъжки.

-
- научил се да хвърля
Моя щурец е на 10 месеца.Ще кача снимки утре...fi4kata написа:Ами ще се отклониме от темата, но ако може кечете малко снимки в галерия да го видя този хубавец, каде налитал на всичко. Моята е разгонена в момента, но е и още малка- на година и 4 мес. но при следващо разгонване ще и търся мъжки.
продължавай да твориш - първият винаги не е сполучлив, но от него се учиш = повторението е майка на знанието.
от дърво не стават добре, нямат игра, смени материала. най-малкото ще ти е много по-лесно да ги обработваш.. разтърси се във форума има много написано за "воблеростроенето"; дерзай!
а на другата ви тема май сте объркали форума, за тука сте: http://www.funzoo.net/
от дърво не стават добре, нямат игра, смени материала. най-малкото ще ти е много по-лесно да ги обработваш.. разтърси се във форума има много написано за "воблеростроенето"; дерзай!
а на другата ви тема май сте объркали форума, за тука сте: http://www.funzoo.net/

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
мн харесвам такива кучета!!!ь и бр за воблера!!! 

-
- научил се да хвърля
Ако го пусна при толкова котки ще стане мазало а и не съм объркал темата...Smokey написа:продължавай да твориш - първият винаги не е сполучлив, но от него се учиш = повторението е майка на знанието.