Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Относно началната страница
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Относно началната страница
Колеги,изказвам мнение,че началната страница на сайта би могла доста да се модернизира.
Например ''актуалната'' информация май е доста остаряла,а инфото за времето /без да се ровиш навътре /,като че ли е непроменено.Има много неща,които да се вмъкнат,но тъй като интересите ни не винаги са еднакви,всеки може да предложи по нещо ново !
Например ''актуалната'' информация май е доста остаряла,а инфото за времето /без да се ровиш навътре /,като че ли е непроменено.Има много неща,които да се вмъкнат,но тъй като интересите ни не винаги са еднакви,всеки може да предложи по нещо ново !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- lina
- ще става разбирач
Re: Относно началната страница
Вярно е, че има какво още да се желае, но аз си я харесвам такава и предполагам, че повечето колеги като мен са си свикнали. А и още помня какво лутане и питане падаше след последната актуализация
Не ме разбирайте погрешно, не съм против модернизацията, просто нека е поетапно, а не изведнъж да се правят нововъведения и половината да се чудят "абе аз тук ли имах регистрация"

Не ме разбирайте погрешно, не съм против модернизацията, просто нека е поетапно, а не изведнъж да се правят нововъведения и половината да се чудят "абе аз тук ли имах регистрация"
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
-
- разбира нещата
Едва ли това е най-важното за сайта,при положение че има доста интересни неща в него.Всеки който се интересува от времето,може да провери актуална информация в сайтовете за прогноза и новини.Не мисля че информацията свързана с риболов е стара,пък и сезона е такъв,че има спад от страна на излети.Нека оставим модернизацията на хората,които се занимават с това,и когато се стигне до там за началната страница,те сами ще поискат мнение от нас потребителите.Лек и успешен ден!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
тей сий добре!!!
е има ко да се желае ама сий добре!!
да прав е колегата и зарибяването е от 2003 година преди писах на админа ама глас в пустиня добре че е форума
- S.Koychev
- разбира нещата
На мене ми харесва така сайта , само това на началната ме дразни че не се актуализира времето иначе в форума всичко си е супер 

Ribarche
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
отговор по темата:
-Дайте идея/проект/ за заглавна страница!
-До два дена ще я/го/ драсна!
въпрос по темата:
-Кой обаче ще адне индекса?
послепис по темата:
С две думи...пишете из другите раздели!
-Дайте идея/проект/ за заглавна страница!
-До два дена ще я/го/ драсна!
въпрос по темата:
-Кой обаче ще адне индекса?
послепис по темата:
С две думи...пишете из другите раздели!